Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 239
  • 650
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Пак ли за Стокетата  ooooh!
Количката ми не беше стоке, но беше достатъчно удобна и скъпа, за да си я къткам почти три години. Никога не съм я оставяла пред магазин. Но и никога не съм се бутала с нея в магазинчета, в които видимо не е имало място. Поглеждам, и ако преценя, че е тясно, отминавам. В днешно време магазините са през метър, голяма работа, че ще купя балон от следващия.

На моя роднина й откраднаха нескъпата количка от стълбището в блока - беше я оставила само за миг, колкото да вземе някаква връхна дреха на детето.

# 241
  • Най-красивата страна
Миналата седмица влязох в един магазин за дрехи втора употреба и видях вътре оставена количка с бебе ,което нямаше 2 месеца.Реве горкото ,но магазина пълен и майката не идва.И ми стана жал за горкото пеленаче ,защото вътре си мирише.....Продавачките казаха,че майката влязла в пробната ....

# 242
Пак ли за Стокетата  ooooh!

Аха. Много ги яде това Стоке.  Щерката го продаде, забравихме, но някои форумки - не.

# 243
  • Пловдив
Хм.. по темата за заведенията и децата..
За протокола:майка съм на две деца и работя като учител..
Ами прави са да пишат,че в заведението не се допускат играещи деца.Даже ако не се лъжа това е пловдивско заведение-на бул. "Кап.Райчо", към него има и голям фитнес клуб..
Евала,даже!
Какво ми се случи на мен преди две седмици. След тежък работен ден ( покрай матурите) седнах да се почерпя с колежка след работа, тя имаше повод и решихме да пием по една бира в градината на пловдивски ресторант,който е с хотелска част.Обикновено няма много посетители..Бяхме само ние и още една маса, на която се беше разположила една фамилия-баба,дядо, майки,бащи и 3 деца..Ей,бога ми -то не беше пищене, викове,крясъци, гоненица..Онези трътки майките и бабата как пък не си отвориха устите да направят забележка на отрочетата си, дърпаха си цигарките и въобще не си поглеждаха децата.Полудяхме,провали се нашият повод,защото си изпихме набързо бирата и си тръгнахме.Извинявайте, обаче аз не излизам всяка вечер,решила съм да отида в края на седмицата да пия една бира на спокойствие и не съм длъжна да търпя истерично крещящи деца наоколо...
Моите деца,когато бяха малки или не съм ги водила по заведения без дет.площадка или съм следяла да не притесняват с поведението си околните.
Абсолютно съм съгласна,че мястото на децата  не е по барове и др.заведения. За тях има сладкарници, Макдоналдс и др.

# 244
Пари за Стоке има, 5 лева за такси няма. Тц, тц.

# 245
  • София
Хм.. по темата за заведенията и децата..
За протокола:майка съм на две деца и работя като учител..
Ами прави са да пишат,че в заведението не се допускат играещи деца.Даже ако не се лъжа това е пловдивско заведение-на бул. "Кап.Райчо", към него има и голям фитнес клуб..
Евала,даже!
Какво ми се случи на мен преди две седмици. След тежък работен ден ( покрай матурите) седнах да се почерпя с колежка след работа, тя имаше повод и решихме да пием по една бира в градината на пловдивски ресторант,който е с хотелска част.Обикновено няма много посетители..Бяхме само ние и още една маса, на която се беше разположила една фамилия-баба,дядо, майки,бащи и 3 деца..Ей,бога ми -то не беше пищене, викове,крясъци, гоненица..Онези трътки майките и бабата как пък не си отвориха устите да направят забележка на отрочетата си, дърпаха си цигарките и въобще не си поглеждаха децата.Полудяхме,провали се нашият повод,защото си изпихме набързо бирата и си тръгнахме.Извинявайте, обаче аз не излизам всяка вечер,решила съм да отида в края на седмицата да пия една бира на спокойствие и не съм длъжна да търпя истерично крещящи деца наоколо...
Моите деца,когато бяха малки или не съм ги водила по заведения без дет.площадка или съм следяла да не притесняват с поведението си околните.
Абсолютно съм съгласна,че мястото на децата  не е по барове и др.заведения. За тях има сладкарници, Макдоналдс и др.

Общо взето съм съгласна с теб, искам само да вметна, че освен, цитирам ''онези трътки майките и бабата'', там са присъствали бащи и един брой дядо. Не разбирам защо възмущението се излива само и единствено върху жените - все пак мъжете в едно семейство не служат само за украса като опашките на пауните  Stop

# 246
Разбира се.  Joy Joy Joy
 Бащите  и единият брой дядо вместо да си седят на опашките да станат и веднага да светнат по два шамара на децата и да въдвърят ред и тишина, за да може даскалицата да си изпие бирата.
Ама ха.
Бива ли така да принуждават жената да си изпива бирата на две глътки -може да си развали стомаха така като пие бира на екс.
Пък и човек като не е свикнал да пие  и след тежък ден ако обърне наведнъж една бира може да го удари в главата и да не отговаря за последствията...

# 247
Разбира се.  Joy Joy Joy
 Бащите  и единият брой дядо вместо да си седят на опашките да станат и веднага да светнат по два шамара на децата и да въдвърят ред и тишина, за да може даскалицата да си изпие бирата.
Ама ха.

Даскалица-недаскалица, но има пълното право да си изпие бирата без да и врещят на главата. Нали не е седнала да си пие бирата в детския кът.

# 248
Разбира се.  Joy Joy Joy
 Бащите  и единият брой дядо вместо да си седят на опашките да станат и веднага да светнат по два шамара на децата и да въдвърят ред и тишина, за да може даскалицата да си изпие бирата.
Ама ха.

Даскалица-недаскалица, но има пълното право да си изпие бирата без да и врещят на главата. Нали не е седнала да си пие бирата в детския кът.
Ами нали и аз тва казах де.
Веднага да си стават от опашките!

# 249
  • София
Разбира се.  Joy Joy Joy
 Бащите  и единият брой дядо вместо да си седят на опашките да станат и веднага да светнат по два шамара на децата и да въдвърят ред и тишина, за да може даскалицата да си изпие бирата.
Ама ха.
Бива ли така да принуждават жената да си изпива бирата на две глътки -може да си развали стомаха така като пие бира на екс.
Пък и човек като не е свикнал да пие  и след тежък ден ако обърне наведнъж една бира може да го удари в главата и да не отговаря за последствията...

Твоят баща само със шамари ли те е възпитавал (ако изобщо)? Моят - не. Биеше ме майка ми, и пак от него имах много по-голям респект. Същото с дядовците ми.

Аз съм бивша даскалица и също искам да си пия бирата без врещене до главата ми  Flutter

# 250
Разбира се.  Joy Joy Joy
Ама ха.
Пък и човек като не е свикнал да пие  и след тежък ден ако обърне наведнъж една бира може да го удари в главата и да не отговаря за последствията...

Твоят баща само със шамари ли те е възпитавал (ако изобщо)? Моят - не. Биеше ме майка ми, и пак от него имах много по-голям респект. Същото с дядовците ми.

Аз съм бивша даскалица и също искам да си пия бирата без врещене до главата ми  Flutter

Ти намекна за бащите и единият брой дядо-не аз.
Дядото вече е изтървал нещата, може и кръста да го боли. Но бащите нямат извинение-да стават и да почват да строяват!

# 251
  • София
Не съм намекнала, направо го казах. Ако теб те е възпитавала само майка ти, за мен е нормално едно хлапе да бъде възпитавано от тате+мама (когато ги има). Като шамарите не са единствения способ на бащите..надявам се.

Конкретно в този случай, трътката не е само мама, но и таткото, който очевидно присъства.

# 252
Не съм намекнала, направо го казах. Ако теб те е възпитавала само майка ти, за мен е нормално едно хлапе да бъде възпитавано от тате+мама (когато ги има). Като шамарите не са единствения способ на бащите..надявам се.

Може би цялата фамилия е редно да се дигне целокупно и да положи усилия в умиротворяване на децата и тогава госпожата може да се наслади на гледката "скандал по италиански". Сигурно ще остане удовлетворена.

# 253
Е, ако опърничавите бъдат укротени, не само даскалицата, а и останалите клиенти на заведението ще си пият бирата на спокойствие. Изобщо, пиенето на бира изисква спокойствие, а не тормоз от дребни изтребители и вредители.

# 254
Най-добре да са ги възпитали извън заведенията, така че като ги доведат, да си седят на масата мирно и тихо, вместо да кряскат и тичат, пък ние да сме свидетели на либералното им възпитание.
Не знам кой има и кой няма право да пие бира на спокойствие, но наистина се надявам някой по-находчив собственик на заведение да прегърне идеята "без деца" и да го направи, както трябва, а не така селски като повода за тази тема.

Общи условия

Активация на акаунт