Дискриминация към децата и родителите им или не?

• 33 275
  • 650
  •   1
Отговори
# 345
Тези дни попадам на поредица такива новини - пияни британци биват стоварвани принудително на летище София на път я за Крит, я за Турция.

След кратък полет зад групичка пияни унгарци- двама мъже, които се опитваха да впечатлят пътуващото с тях лелче с оригване, пръдня и свински кикот, наистина сериозно си зададох въпроса защо алкохолът по време на полет не е забранен. Като начало да спрат да го предлагат въобще, а после може да следят за внесени отвън бутилки. Е, като започне едно хъркане и свирукане след н-броя бири и вино, бррр. По-добре детски шум.

Веднага мога да ти отговоря на този въпрос. Пред време една позната ми обясняваше как мястото ѝ било до една от вратите на самолета. Преди началото на полета, стюардесата ѝ обяснила много подробно какво да прави с вратата, ако самолетът започне да пада. Не помня колко вино беше изпила в самолета като следствие от разговора  Laughing
Разбира се... Mr. Green
Алкохола в самолетите е традиция-служи за отпускане на нервите на тези, които имат страх от летенето, тоест от падането на самолета.
Тва, че някои използват тази традиция за да се натряскат е просто страничен ефект.

# 346
Тази логика винаги ми е била непонятна. Как едното изключва другото?

Коя логика? Просто споделям, че лично мен пияниците повече ме дразнят и попадам на тях по-често. За дете мога да си кажа, че е малко и има надежда, но дъртите пръчове и лелки с какво да ги оправдаем? Но тъй като консумират и плащат пари, се заваря по едно око. И го казвам не само заради единия полет с унгарци, а, защото масово в полетите се пие и около тези компании е шумно.

Не помня колко вино беше изпила в самолета като следствие от разговора  Laughing

Точно, а и ги опияняват нарочно сигурно  Laughing На дългите полети и повръщат по някое време.
Шест тоалетни за триста човека, кеф.

# 347
Ензим да ти кажа, че съм изпадала в ситуация точно вечер да помоля сервитьорката да направи забележка на съседната маса. То цяла вечер беше " маааамоооо искам гъбииии" Ама не може, алергична си към гъби. Ама аз искам гъъъъъбииии, придружено с блъскане на барби по масата. Ами направиха им забележка, цялото заведение пропищя от тях.
Е, но на пияни компании правят ли забележки, смеят ли  tooth

# 348

Ензим да ти кажа, че съм изпадала в ситуация точно вечер да помоля сервитьорката да направи забележка на съседната маса. То цяла вечер беше " маааамоооо искам гъбииии" Ама не може, алергична си към гъби. Ама аз искам гъъъъъбииии, придружено с блъскане на барби по масата. Ами направиха им забележка, цялото заведение пропищя от тях.
И като им направиха забележка и какво? Дадоха ли му гъби?

# 349
  • София
Е, но на пияни компании правят ли забележки, смеят ли  tooth

Именно - нека го напишат и да им поискат даже глоба...сигурно ще си я платят веднага и даже ще се извинят  Joy

# 350

По-вероятно някой клиент, на когото му е писнало, да е заплашил. че ще сервира на врескалото мухоморки.

# 351
Именно - нека го напишат и да им поискат даже глоба...сигурно ще си я платят веднага и даже ще се извинят  Joy

А, ако се окаже, че това братът/братовчедът/градинарят на капо ди тути капи, ела да видиш глоба. Този филм у нас е много разпространен.

# 352

По-вероятно някой клиент, на когото му е писнало, да е заплашил. че ще сервира на врескалото мухоморки.
Можеш да го предложиш това на ресторантьорите. Мухоморка-лекарство срещу ревящи деца.
Решаваш проблема завинаги и клиентелата спокойно преглъща супичката...

Прави ми обаче следното нещо впечатление. Срещу ревящи деца и майките им всички скачат като лъвове, но ако някоя пияна 100кг. бабанка тормози заведението всички гледат надолу и си траят...

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 14:20 от Герри

# 353

Може да го предложиш това на ресторантьорите.   Мухоморка-лекарство срещу ревящи деца. Решава проблема с гаранция.
Децата млъкват завинаги и клиентелата спокойно преглъща супичката...

Прави ми обаче следното нещо впечатление. Срещу ревящи деца и майките им всички скачат като лъвове, но ако някоя пияна 100кг. бабанка тормози заведението всички гледат надолу и си траят...
Ау! Ще забогатея като внедря детско меню "Гъбка червенушка". Mr. Green
За пияните бабанки си абсолютно права. За тях няма много мераклии да се справят.

# 354
Направиха им забележка. И о, чудо майката успя да го озапти  Flutter

Тц, Герри имам случай да скоча на бой точно на такъв браточка. Спукаха го от бъзик и се изнесе. Преди да започнете позната песен, че това не решава нищо, да ви кажа: знам, че е така, но имам непоносимост към невъзпитани хора. Това включва и деца и майки и нацепени батки.

ПП Ако врескалото беше продължило щях да му купя тъпите гъби.

# 355

Тц, Герри имам случай да скоча на бой точно на такъв браточка. Спукаха го от бъзик и се изнесе.
Имала си късмет с браточката или просто си знаела на кого да скочиш.
Аз също имам вътрешно усещане за хората и знам кога някой пиян е безопасен, па макар и едър.
На такъв се престрашавам и аз "да скоча"... Mr. Green

# 356
  • София

А, ако се окаже, че това братът/братовчедът/градинарят на капо ди тути капи, ела да видиш глоба. Този филм у нас е много разпространен.

Не дай си боже да е любовницата - тогава може би и ще и платят на нея и сметката и глобата и ще и' благодарят, че се е появила в тяхното мило заведение - каквото и да са счупили добре облечените и' приятели Simple Smile
На родителите защото са по-дружелюбни може би по-вървят подобни закани !
Като е гарга да е рошава поне - не може играещи деца, не може пушещи, не може шумни компании, не може пияници - за да е вълка сит и агнето да е цяло...фалита обаче е неизбежен Simple Smile
По-добре шумни пияни компанни, защото ядат и консумират много, отколкото тичащи дечурлига, които не само пречат на пиещите и хапващите, но и не ядат колкото трябва...пък и заемат цяло място Simple Smile

# 357

Тц, Герри имам случай да скоча на бой точно на такъв браточка. Спукаха го от бъзик и се изнесе.
Имала си късмет с браточката или просто си знаела на кого да скочиш.
Аз също имам вътрешно усещане за хората и знам кога някой пиян е безопасен, па макар и едър.
На такъв се престрашавам и аз "да скоча"... Mr. Green

Да, то и мъжа ми ми каза, че някой ден не се знае на какъв ще попадна. Вярно е. Ама аз съм малко джаста-праста.  Laughing

# 358
  • Beyond the stars
Мога и бързичко да съобразя, че щом е написано "забранено за детска игра" а детето ми не прави в момента докторантура по химия се отнася не за 18+, а за дете !
Много хубаво, че в чужбина има и легализирани гей бракове - дайте и ние да го намерим това за нормално, защото е чужбинско...значи става. Един от комплексите на българите е тази велика чужбина, където всичко е хубаво и всичко е правилно - основно за да се вземе за абсолютно всичко пари !
Децата са деца за да си играят - не да изпочупят заведението разбира се , но още по-тъжно е да напишеш "забранено за детска игра"...направо си е тъжно ! А незаконен ще е начина,по който ще се таксува ако не дай си боже детето ми реши да си поиграе. Това вече е сериозно, не тъжно !

Аз все още не разбирам какъв е проблемът да отидеш в някой от десетките заведения с детски кът и предназначени за целта , а е зор да заведеш поколението точно в единственото заведение, в което са забранили детската игра  newsm78

# 359
Виж сега, както твоето дете ИМА ПРАВО да ми се вре под масата и едва ли не под полата, така и аз имам право да си вея токчетата на обувките!
Както то има право да тича между главите на спортуващите в спортна зала, правещи стречинг, така и аз имам право да се стречна ненадейно точно като търчи покрай мен и то да се пльосне по лице. Сори, мамчета.
До който се припознае.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 14:41 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт