Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 970
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Нашите предпазители за контакти са от Лидл. Много си ги харесвам.

# 61
  • Пловдив
Моля, препоръчайте Китайски ресторант на центъра или в Тракия около Форума?
Още по-хубаво ще е ако има някъде да се продава на грамаж, защото може и да не сядаме, а да си вземем от няколко неща по малко.  Peace

Хонк Конг Тракия, срещу Блок 96 не частта, която гледа към училището (СОУ Д.Матевски)

# 62
Препоръчайте ми фирма за доставка на минерална вода в галони за офиса.
Благодаря!

На работата сме към "Аква Дом".

# 63
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за доставка на минерална вода в галони за офиса.
Благодаря!

На работата сме към "Аква Дом".
Бул аква  Peace

# 64
  • Пловдив
Моля, препоръчайте Китайски ресторант на центъра или в Тракия около Форума?
Още по-хубаво ще е ако има някъде да се продава на грамаж, защото може и да не сядаме, а да си вземем от няколко неща по малко.  Peace

Хонк Конг Тракия, срещу Блок 96 не частта, която гледа към училището (СОУ Д.Матевски)

Аз препоръчвам китайски ресторант Герджика.

# 65
Мерси за темата.  bouquet

# 66
Момичета,дъщеря ми си счупи ръчката на спирачката на колелото.Бихте ли ме насочили къде продават такива ръчки, да отида утре направо да купя  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 67
Момичета,дъщеря ми си счупи ръчката на спирачката на колелото.Бихте ли ме насочили къде продават такива ръчки, да отида утре направо да купя  Rolling Eyes Rolling Eyes

чиполино или всяко едно ателие за поправка на велосипеди. може и от специализиран магазин за велосипеди. повечето продават и аксесоари

# 68
  • Близко съм
Добър вечер, да ми кажете къде се намира улица "д-р  Добрев" 2 Shocked Simple Smile

# 69
  • Пловдив
Добър вечер, да ми кажете къде се намира улица "д-р  Добрев" 2 Shocked Simple Smile

Първата пресечка след ВМИ.
http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

# 70

чиполино или всяко едно ателие за поправка на велосипеди. може и от специализиран магазин за велосипеди. повечето продават и аксесоари

YoannaM, благодаря ти, Хиполенда ми е най-близо,днес ще погледна там /гледам че доста велосипеди продават/, дано да има.
Ако не ще търся в Чиполино и други магазини.

# 71
Здравейте! Спешно ми трябват аква обувки, някой да е виждал къде се продават? Става въпрос за номер 39-40, детски имаше в Лидъл миналата седмица.
Благодаря предварително!
Слънчева седмица на всички!

# 72
Здравейте, къде мога да запиша малко дете (3 г.) на езиков курс? По възможност, въпросният чужд език да е роден за преподавателя.

Благодаря предварително Simple Smile

# 73
  • Пловдив
.:.Demi.:. , в Декатлон има видове и размери.
Михи, не си писала какъв да е езикът. Ако е английски - http://www.anglia-school.info/cgi-bin/index.pl?_state=CMSPage&am … ;ID=6&LANG=bg

# 74
Михи, не си писала какъв да е езикът. Ако е английски - http://www.anglia-school.info/cgi-bin/index.pl?_state=CMSPage&am … ;ID=6&LANG=bg

Благодаря за препоръката!
Езикът е без значение, по-важно ми е да го слуша "в оригинал" и да са систематизирани знания Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт