Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 021
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
И този на 6-ти септември вече не е това, което беше. Почти няма избор на произведени от фирмата неща, повечето дрешки са на други фирми и качеството не е това, което беше. Спално бельо и хавлийки имат, но бельото им вече е под всякаква критика.

За бебето пазарувам от там и нямам забележки.За първото ми бебе също от там пазарувах.Бельото за големите деца не ми харесва като дизайн.Едни дълбоки гащи като кюлоти  Laughing
Аз забелязвам прогрес относно дизайна и материите в сравнения с 2009 г.Пуснаха сладурски нещица,тяхно производство за бебетата до 1 г

# 121
  • Пловдив
Вис Виталис отдавна ги отписах, още като дъщеря ми бебе бебе. Пластмасовите капси, които започнаха да използват.....на две откопчавания и за нищо не стават. Писах в книгата за препоръки. Никакъв резултат. Дрешките растат на широчина, на дължина.....нъц. Широки, пък къси бодита и пижами. Материите и разцветките, и дизайна, под всякаква критика. Качеството.  ooooh! Изпирам го и то станало нещо, дето не можеш да го познаеш какво е. По това време отвориха Карфур, прекрасни дрешки взимах от там, на цени по-ниски от Вис Виталис. И племенникът после ги носи. След това Бенетон, Зара, сега и НиМ.....конкуренцията стана голяма и логично оборотите им да паднат драстично, особено за тяхното производство. Явно не съм само аз отказал се клиент.....

Иначе правих опити многократно, писах препоръки всеки път, никой не ги взе под внимание и резултатът е показателен.

Елфи, няма да повярваш, но едни такива кюлоти, които се водят за 9 месеца и стигаха до главата на дъщеря ми, сега са и точно, но са и като къси гащички.......ега ти преценките за пропорции.  Mr. Green Намерих ги случайно забутани и пробвах да видя ще и станат ли.......

# 122
  • Пловдив
А къде останаха магазини за качествено детско...?Тия изброените не са от евтинките,нали Thinking
А в тоя Малечко до Технополис какво има?

# 123
Бебешко и детско вече почти всичко от Англия,на племенника бодитата ми идват по 3лв,тук такава цена няма,дори на Търговиите,които толкова обичам,качественното е скъпо,което е нормално де! Peace

# 124
  • Пловдив
За съжаление бебешкото, в посочените магазини, рядко го намалят. И като го намалят изчезва за часове. Трябва да уцелиш момента. Crossing Arms В Карфур вече не го зареждат, иначе там от намаленията съм купувала дрехи за без пари буквално. И качеството беше без забележки. Зълва ми поръчва от чуждестранни сайтове......Изобщо уж евтиното изобщо не е толкова евтино, предвид това, че на третото пране трябва да го хвърлиш, пък другото идва скъпо, предвид това колко бързо ги израстват......Сложен казус.  Rolling Eyes

# 125
На племенника поръчвам предимно от Джордж,както и дрехи на дъщеря ми,еми повече ми харесват от ХМ например,като качество и като цена,не са мръднали нито цветовете,нито материите,за разлика от едни блузи и рокли на дъщеря ми,купувани от ХМ,на третото пране се обелиха картинките и вече имат ситни дупчици!Тия дрехи ги преживявам вече месец,много ме е яд,тя си ги харесва много,че са на Замръзналото кралство,обаче пусто явно съм карък!

# 126
  • Пловдив
Аз съм много доволна от детските дрешки в Лидл. Но трябва да се следи кога какво пускат.

# 127
Вис Виталис отдавна ги отписах, още като дъщеря ми бебе бебе. Пластмасовите капси, които започнаха да използват.....на две откопчавания и за нищо не стават. Писах в книгата за препоръки. Никакъв резултат. Дрешките растат на широчина, на дължина.....нъц. Широки, пък къси бодита и пижами. Материите и разцветките, и дизайна, под всякаква критика. Качеството.  ooooh! Изпирам го и то станало нещо, дето не можеш да го познаеш какво е. По това време отвориха Карфур, прекрасни дрешки взимах от там, на цени по-ниски от Вис Виталис. И племенникът после ги носи. След това Бенетон, Зара, сега и НиМ.....конкуренцията стана голяма и логично оборотите им да паднат драстично, особено за тяхното производство. Явно не съм само аз отказал се клиент.....
Един-единствен път купих от тях 2 бодита и не повторих! Naughty

От къде да купя качествени сандалки за дъщеря ни, 25 номер търся? Изключвам КК, Матстар и подобните.

# 128
  • Пловдив
от Вис Витамин пазарувах за племенника (7г. и 1/2) - има дрешки, които се доизносват (4 дете по ред) все още и не са мръднали...
Когато се роди дребния (4г и 1/2) също напазарувах от там...и не повторих - качеството нямаше нищо общо  #Cussing out

Детско от 4 години пазарувам само от Англия Peace

# 129
На племенника поръчвам предимно от Джордж,както и дрехи на дъщеря ми,еми повече ми харесват от ХМ например,като качество и като цена,не са мръднали нито цветовете,нито материите,за разлика от едни блузи и рокли на дъщеря ми,купувани от ХМ,на третото пране се обелиха картинките и вече имат ситни дупчици!Тия дрехи ги преживявам вече месец,много ме е яд,тя си ги харесва много,че са на Замръзналото кралство,обаче пусто явно съм карък!

Ами не,не си карък,качеството им е такова. Аз бях купила на дъщеря ми 2 рокли от НМ, ами след второто пране вече не стават за обличане /скъсиха се,избледняха цветовете,ще кажеш че ги е носила 2 години/  Cry Както и преди бях писала,качеството на дрехите на НМ, които се предлагат в МОЛА,нямат нищо общо с онлайн магазина!
Аз отдавна спрях да пазарувам от НМ, а пък Вис Виталис, го "отписах" още преди 5-6г.  Peace Peace

# 130
  • Пловдив
Т.е. дрехите он-лайн от сайта на ХМ си струват ли  Thinking

# 131
Т.е. дрехите он-лайн от сайта на ХМ си струват ли  Thinking

Лично аз съм поръчвала 2-3 пъти и съм оставала доволна,но не от българския онлайн магазин, а от този
   http://www.hm.com/us/products/kids/babygirl 
И все си мисля,че дрехите,които предлагат в НМ магазините в България са с по-ниско качество  Rolling Eyes

# 132
Майка ми мъкнеше дрешки ХМ от Турция,на разпродажби там са наистина без пари,имаме такива,които още носим,нямат късане,аз също като съм имала път до Бургас или София мъкнех,и също още са си ОК,тези точно на 3-тото пране бяха леш,блузите с дупки,а роклите с разлепени картинки!Може нещо самата партида да е била такава!Става въпрос за тези-http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0245045003.html и http://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0275581002.html !

# 133
Моля за мнение актуално за плувните басейни различни от ВСИ за 5 годишно дете
Горе долу да са спазени следните неща
Елементарна организация и уважение към родители и деца
Чистота
Горе долу обучени треньори с не застъпващи се графици (2ма или 3ма треньори по едно и също време в един басейн)

# 134
Моля за мнение актуално за плувните басейни различни от ВСИ за 5 годишно дете
Горе долу да са спазени следните неща
Елементарна организация и уважение към родители и деца
Чистота
Горе долу обучени треньори с не застъпващи се графици (2ма или 3ма треньори по едно и също време в един басейн)

Чисто е- и водата и пода. Има топла вода в банята горе.
За мен много голям минус е силно изразено нетърпение към присъстващи родители. Не е забранено,но не е "желателно". Детето ми плачеше първия път,стана му студено към края и го извадих по-рано от детския басейн.
Не съм с натрапчиво присъствие,стоях си тихо и безмълвно в един ъгъл,( един час права) и все пак  една от треньорките си позволи да ми размахва пръст и да ме гони  Shocked
За парите,които се плащат,поне двете,които видях да присъстват,нямат отношение към родителите.
Тази жена,при която бяхме два пъти имаше добро отношение към децата,обръщаше внимание на всички.
Но самата структура-като урок,а не като забавление,не е много предразполагаща-това по мнение на майка,живяла в чужбина,аз нямам база за сравнение.

Повече деца се натрупват след 16 ч.,ваканциите не знам как е.

Обобщено-честота на ниво,отношение-има още много какво да се желае.

Общи условия

Активация на акаунт