Къде в Пловдив? - 58 тема

• 61 047
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Пеещите фонтани всяка вечер ли работят /в смисъл звук и светлина/ или само в определени дни

# 151
  • Берлин
И аз да попитам нещо. Ще купувам златен ланец, но ми се иска цената да е разумна.Имате ли идеи къде да обиколя?
Ако в Дайхман в момента нямат какво да предложат, могат да си изискат от друг магазин модела,който ти е харесал.Настоявай. Иначе преди 2-3 седмици видях големи номера в магазина на Индиго в Капана зад Халите.Не знам дали още има

# 152
Зла вещица, какъв е проблемът тм и синът ти да боядисат?
В нас преди по-малко от месец бояджия влиза да боядисва 2 стаи по 16 кв и хол 25-28кв + стълбище, което не знам колко е, но е трудно за боядисване + миене на стъклата на стълбището ни взе около 150 лв. Не съм питала за точната сума, понеже си делихме разходите с баща ми. За съжаление не сме от Пловдив, за да ти препоръчам нашия, а и той е глухо-ням и комуникацията с него по телефон е невъзможна.

# 153
Пеещите фонтани всяка вечер ли работят /в смисъл звук и светлина/ или само в определени дни

до колкото знам - в четвъртък, петък и събота от 21,30 часа, това намерих в нета
http://www.press-report.bg/clanek-47395426-fontanite-se-peat-samo-3-dni-sedmicno

# 154
Търся безалкохолна и беззахарна мента в Пловдив - за коктейли на диабетик

Нещо такова ми трябва
http://www.vk-bg.com/vk/?page=products&pid=187

# 155
Къде ще ми препоръчате да занеса преносим компютър за преинсталация на сносни цени?!

Освен това търся и детска чанта на Frozen за през рамо. Да не е някой шушляк или найлон от левчетата, а да има вид поне. Някакви идеи?!

# 156
 Г-жа Гертруда Смехуркова гледала съм точно такива чанти в Хиполенд,може да погледнеш на сайта им!

# 157
Нещо не мога да ги преценя от сайта, ще отида на място, благодаря!

# 158
  • Пловдив
Здравейте!
Дъщеря ми е на 8 г. и има желание да ходи на уроци/курс по рисуване.
Може ли да ми препоръчате някой, който работи с деца - по възможност в Кючук Париж?

# 159
  • Пловдив
Зла вещица, какъв е проблемът тм и синът ти да боядисат?

Проблемът е ,че уважаемата госпожа е много изискана и иска професионално боядисване. Днес пак ме ядоса, можело да си поделим разходите (има предвид 600-те лева, които си е наумила да похарчи, за да си ремонтира цялото жилище). Да съм отваряла спалнята да се проветрява и да съхне. Вярно, че аз спалнята не я отварям, това е с години, но си имам причини. Но за да знае, че не съм я отваряла това означава, че постоянно следи кое е отворено и кое не. И продължавам да се изнервям. Да видим накрая докъде ще стигнем  Laughing

# 160
Продават ли някъде момчешки футболни екипчета,памучни и неоригинални ( не скъпи) ?

# 161
Да видим накрая докъде ще стигнем  Laughing

Съветвам те да поправиш щетите й. Може да те осъди и ремонтът да ти излезе още по-скъпо, ще платиш и адвокатски хонорари и съдебни разноски.  Цитирам чл.45 от Закона за задълженията и договорите: Чл. 45. Всеки е длъжен да поправи вредите, които виновно е причинил другиму.Във всички случаи на непозволено увреждане вината се предполага до доказване на противното.

# 162
  • Пловдив
Аз имам доброто желание да поправя щетите, причинени от мен, без да имам пряка вина. Но нямам никакво желание да поемам разходи, които ги надвишават, както се мъчат да ме изнудят в момента. Да не говорим, че детето ми и аз сме подложени и на психически тормоз.

Между другото нямаме сключен договор помежду ни и цитираният договор не важи. Важи Законът за етажната собственост и най-близкият член, който отговаря на случилото се е

Задължения на собствениците и обитателите
Чл. 6. (1) Собствениците са длъжни да:

2. не причиняват вреди на други обекти и общи части на сградата;

14. обезщетят вредите, причинени на други обекти в сградата, когато те са резултат от отстраняване на повреди в своя самостоятелен обект или част от него;

И двете точки могат да се тълкуват различно.

При всички положения е най-добре да се реши всичко мирно и тихо. И без да се прекалява от нито една от страните.

# 163
Продават ли някъде момчешки футболни екипчета,памучни и неоригинални ( не скъпи) ?

В Декатлон гледах такива днес,бяха хубави и на добри цени,не помня какви обаче.
Иначе оригинални,неоригинални на разни отбори всичките са полиестер,за да са дишащи,проветриви и бързо съхнещи.

# 164
  • Plovdiv
Мента без захар майка ми взимаше от Метро миналата година, но за другите неща питайте в здравословните магазини, дори и да не продават ще ви опътят от къде да вземете Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт