Къде в Пловдив? - 58 тема

• 60 529
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
`ТуиГ,
Цитат
В МОЛ Галерия има стена за катерене, но сградата ще излиза в сериозен ремонт и не знам до кога ще работи стената.
Това значи ли, че ще затворят сградата? Магазините ще работят ли?

# 646
`ТуиГ,
Цитат
В МОЛ Галерия има стена за катерене, но сградата ще излиза в сериозен ремонт и не знам до кога ще работи стената.
Това значи ли, че ще затворят сградата? Магазините ще работят ли?

Май някакви гърци са я взели, какво ще става незанм, но преди два месеца вътре работеше само Уайкики, Карфур и още един, два магазина. Всичко останало беше затворено.

# 647
  • Пловдив
Здравейте!
Препоръчайте ми някое специално заведение в Пловдив, където хем да е романтично и специално, хем да става и за деца (попрастнали, де, не са бебета)?
Ние скоро бяхме в Рибарника .Празнувахме си годишнина и ни беше хубаво .Романтично ми се видя .Има езерце във средата и наистина е уютно .Кухнята е страхотна ,има дет.кът и два папагала на входа който говорят .Ние ,че сме големи ни впечатлиха ,та камо ли децата .
Останахме доволни и пак бихме посетили р-та .
Има нещо важно !!! 2 дни преди това се прави резервация !

# 648
  • София
...
Note Di Vino, пиано бара, на мен поне ми харесва Simple Smile))
Не е специално, но пък е приятно Simple Smile))

Благодаря за препоръката, Джей. Непременно ще го пробвам някой път.

Обаче сега понеже случаят е специален ми трябва по-различно заведение. Някъде в Стария град примерно?

jb66, може ли да дадеш координати да е ориентирам?

# 649
В H&M в МОЛ-а. Дават ти ваучер за -15% при нова покупка.

Само да допълня, че трябва да са в торба от H&M, за да важи офертата.
Това за торбата сериозно ли е?Редовно връщам дрехи в H&M,но освен за размера на торбата други изисквания не са имали.

# 650
Здравейте, момичета.
Насочете ме къде има магазин за "дрехи втора употреба" с голям избор на военен камуфлаж?

# 651
  • гр.Пловдив
Здравейте! Извинете че така нахлувам в темата ви. Май въпросът ми не е за тук, нопък знам, че ще ми отговорите. Знаете ли от колко часа пускат пеещите фонтани и колко време им е програмата? мерси предварително!

# 652
  • Пловдив
Здравейте! Извинете че така нахлувам в темата ви. Май въпросът ми не е за тук, нопък знам, че ще ми отговорите. Знаете ли от колко часа пускат пеещите фонтани и колко време им е програмата? мерси предварително!

В 9 и програмата е 1 час, 1,20 ч. Но имай предвид, че програмата е само четвъртък, петък и събота

# 653
  • гр.Пловдив
  bouquet мерси много!

# 654
МОЛ Галерия ще работи до края на септември,след това ще го затварят за ремонт.Засега работи стената,терариума и няколко магазина.....
А,Фонтаните не почваха ли в 21.30?

# 655
Моля, препоръчайте ми! Откъде да купя черен панталон за млад мъж?

# 656
От къде мога да купя растение киви. Били мъжки и женски и се купували и от двата вида ?

# 657
  • Пловдив
От къде мога да купя растение киви. Били мъжки и женски и се купували и от двата вида ?

Купували сме кивита напролет от цветното изложение в панаира  Peace Предполагам обаче,че по разсадниците има. Сещам се за един разсадник на края на Пещерско,зад бензиностанция Еко.Знам,че и в Кичука някъде има. Но кивита дали има... Rolling Eyes

# 658

Купували сме кивита напролет от цветното изложение в панаира  Peace Предполагам обаче,че по разсадниците има. Сещам се за един разсадник на края на Пещерско,зад бензиностанция Еко.Знам,че и в Кичука някъде има. Но кивита дали има... Rolling Eyes

Благодаря, ще потърся

# 659
  • под тепетата
Струва ми се, че мернах киви до Четвъртък пазара - стария. Ако застанеш с лице към него в градинката с пейки, която направиха , на уличката в ляво има малко магазинче за цветя. Отпред изнасят много храсти, саксии. В понеделник имам път натам, ако искаш , ще погледна.

Общи условия

Активация на акаунт