„Завръщане”/ Sıla /- С участието на Джансу Дере и Мехмет А. Алакурт - Тема 24

• 40 924
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Офф, Наде никога няма да те разбера. Как тъй не проглеждаш... Laughing
Такова Мъжкарство да има тук и ти  - мъжа ми, та мъжа ми. smile3534
Остави го твоя  земляк малко....загледай се и в друг Laughing

# 46
  • София
Наде, може да сме на диета, но можем да гледаме менюто. Виж какво парчеее само.

# 47
[quote author=This_season link=topic=850492.msg30966578#msg30966578 date=1433446814]
Дали фотографа, дали плувеца - все  го искам. Уф грешно ли е да искам двама мъже наведнъж Laughing
Супер изваяно и оформено тяло има. А какви шорти само... Божеее какво стегнато дупе Embarassed
[/quote]

Неееее   no no no не е грешно ако е така то всички сме грешници.

# 48
Тази вечер наистина не ни подлуди с нова снимка.
Спокойно си лежи, лапа пуканки,  чопли семки и  гледа празно към екрана. Rolling Eyes

# 49
Офф, Наде никога няма да те разбера. Как тъй не проглеждаш... Laughing
Такова Мъжкарство да има тук и ти  - мъжа ми, та мъжа ми. smile3534
Остави го твоя  земляк малко....загледай се и в друг Laughing
Те това не са мои думи. Laughing
Ако не му симпатизирах и на него, и на Джансу в известна степен, и на сериала, и на компанията, нямаше да съм тук, но не на всички фотки ми харесва, това е.
Оооооо, дори не искам да си помислям да бяха рязали възлови сцени от Завръщане, особено пък моментите между Съла и Боран. Stop

# 50
Искам да вметна нещо информативно, защото останах изумена #Shocked doh правейки сравнение със Завръщане.
Ние с нашия сериал по БТВ сме големи късметлиики. Peace
Нямам спомен да са изрязвани сцени. newsm78
Тази вечер реших да погледна сериала с Киво(знаете, че съм го гледала онлайн) и не може да си представите какво поголовно рязане е на епизодите, ooooh! направо останах шашната. Shocked
Въобще нямам намерение да го гледам така разпарчедисан Stop губейки се важни възлови моменти. Горките хора, които го гледат за първи път, ще имат сумати въпросителни без отговори, защото БТВ им ги отнема.
Добре, че с нас подобно нещо не се случва.
Написах това, защото сега осъзнах какво преимущество имаме гледайки Завръщане без да ни лишават от цялостното удоволствие и посланията, които носи сериала. Peace
И аз надникнах в темата за Къванч, прочетох същото (още не съм почнала да го гледам) и май се отказвам да го гледам на български. Не обичам да ми режат от оригинала. Сигурно трябва да го сместят в определен брой серии.

В турските серии на Завръщане бяха изрязали сцената с изнасилването, нашите - не. А тя е ключова. Без нея се губи емоционалния ефект от травмата, както и какво провокира агата за този акт.

Един път така, друг път иначе - да не знаеш какво гледаш на български. Жалко!

# 51

Марги, менюто е супер, но нашето момче не скучае, а туитва разни послания newsm78 Много социален е станал в последно време newsm78

# 52
Оххххх разсмяхте ме, hahaha грешници на диета сме. Joy
Ми така е, като го няма основното а само гарнитура така, ще е, ще станем рагу и зъби. Mr. Green
Лека Ви нощ. Grinning Hug

# 53
  • София

Преди 31 минути от Twitter.

# 54

това е от Emanet. изгледах го преди месец и много ми хареса. мисля, че ще има продължение! свърши...без край newsm78

# 55
Ооо тази  снимка е от Еманет.  На сутринта след първата брачна нощ. Разбира се той се събуди първи и я гледаше нежно как спи. После се боричкаха с възглавници..

И защо я слага сега в социала newsm78

# 56
  • София

Марги, менюто е супер, но нашето момче не скучае, а туитва разни послания newsm78 Много социален е станал в последно време newsm78

Цвет, гледа наистина Сървайвър. turabi ve serenay tebrıkler
Turabi Çamkıran и Serenay Aktaş честито/поздравления.
Явно остават в играта и ги харесва.

# 57
  • София
Ооо тази  снимка е от Еманет.  На сутринта след първата брачна нощ. Разбира се той се събуди първи и я гледаше нежно как спи. После се боричкаха с възглавници..

И защо я слага сега в социала newsm78

Сезонче, ние сме се разпалели и той само още повече ни разпалва. Играе си Агата. Палавник го раздава  Grinning

# 58
  • София

това е от Emanet. изгледах го преди месец и много ми хареса. мисля, че ще има продължение! свърши...без край newsm78

Да, свърши без край, защото спряха проекта. Той и затова почти две години нищо не снима, защото му спряха три проекта.

# 59

,,Мислителят" на Роден Heart Eyes Тъжни ,красиви очи Thinking

Общи условия

Активация на акаунт