По-добре да си мислят, че пържолата се ражда в тарелка и да си я ядат без замисляне, отколкото да се ужасяват от истината и да отказват разни полезни за тях храни, защото са преживели стрес.
хм ... ходила ли си във Франция на пазар? Представи си оргомно хале със сергии и щандове с различни видове пернати, кои закачени за краката, кои оскубани, някои с главите , други без ... Има щандове с агнешки главички и свински също, крачета, опашки и всякакви дробове, шкембета, езици и какво ли не ... Да не говорим за рибните щандове

Много е интересно и единственото към което ме подтиква цялото това разнообразие е да си представя каква благоуханна гозба мога да сътворя

Децата обичат да се хранят. Учили в училище за хранителните вериги и гледат с уважение на храната , но и на това да са нахранени и силни

Спорд мен проблема в днешно време е, че всичко е осигурено в магазин и става скучно . И на мен ми писва то на всякъде е ясно къде какво може да се намери и кой щанд къде е ... на човек му липсва инспирацията да си сготви не9о вкусно според мен, пък може би му липсват и средствата да си сготви не9о качествено
И да, обожавам агнешки дреболии по Великден. На супа с киселец или на дробсърма