Отговори
# 690
  • София
ама, чакай, кърмата е животинска!

# 691

Шшшшшш. Недей така сега.

# 692
  • София
аааа, сетих се, на веганите кърмата е пълна с растителни белтъци и мазнини! Ама, че съм и аз, несъобразителна!

# 693
аааа, сетих се, на веганите кърмата е пълна с растителни белтъци и мазнини! Ама, че съм и аз, несъобразителна!
Те направо соево мляко пускат от циците.  Whistling

# 694
  • София

Не животинска, а майчина.

Само недейте да обяснявате пак, че сте животни.  Stop

# 695
  • София
а, не, ние сме анунаки!

# 696
  • София
Според биологията сме част от царство Animalia, демек животни. Така поне съм учила преди години. Промяна ли има някаква в нАучните среди  Flutter

# 697
Според биологията сме част от царство Animalia, демек животни. Така поне съм учила преди години. Промяна ли има някаква в нАучните среди  Flutter

Плийз, недей отваря тази тема. Александрия е на особено мнение и да спрем до тук....

# 698

Плийз, недей отваря тази тема. Александрия е на особено мнение и да спрем до тук....

На какво друго мнение може да е? Че фотосинтезираме  Thinking

# 699
  • Куциндрел
Като гледам тук сме се събрали поне 5 различни вида. Mr. Green

# 700
  Да бе, верно newsm78
 Веганите ползват ли кърма и ако да - защо? Нали е мляко, трябва да е супер невеганско.

# 701
  • София - Рим и обратно
Ирис, тук питаш, а  Wink. Що не се престрашиш да ги запиташ У веганската тема, а? Не смееееееееш! hahaha. Вегани, вегани, ама на живо ръфат Laughing.

# 702
 Да бе, верно newsm78
 Веганите ползват ли кърма и ако да - защо? Нали е мляко, трябва да е супер невеганско.

Постнах някъде по-нагоре - препоръчва се веганска кърма, т.е. от жена-веганка. Ако не - соево адаптирано мляко. И всичко това за съмнителната гордост да кажеш, че детето ти е веган по рождение.

# 703
  • Куциндрел
Бяха цитирани из темите някакви случаи на пострадали бебета от майки веганки, които са се опитвали да ги хранят с някакво соево мляко.
Повечето веганки са запазили поне малко разум и кърмят децата си.

Постнах някъде по-нагоре - препоръчва се веганска кърма, т.е. от жена-веганка. А
Че направо на кравата да го дават това дете да го кърми, нали все кравите дават за пример за веганство.

# 704
 Да бе, верно newsm78

Постнах някъде по-нагоре - препоръчва се веганска кърма, т.е. от жена-веганка.

А, ми то и кравата е веганка, а пък млякото и не става за веганите.

Тука има дълбоко противоречие.

Общи условия

Активация на акаунт