Отговори
# 1 215
  • out of space
Много моля откачалката, хранеща децата си с кюфтета от кал да погледне в нета снимките на тенията и глистите и още повече я моля да прочете малко за тенията, преди да размята тук такива простотии, че е супер опасно описаното, ако децата и "имат късмета" да глътнат яйца от таква паразити, особено от първия, щетите са до живот и операции и терапии не винаги помагат

Ааа не! Коя е тази? 1000 страници не ми се четат.

Вярно ли някой храни децата си с кюфтета от кал?!

# 1 216
  • София
Хемпът не е ли за вегани, да си набавят безценните заменими аминокиселини?
И моето прилапва нещо чат пат, не припадам от това.

# 1 217
  • Пловдив
Много моля откачалката, хранеща децата си с кюфтета от кал да погледне в нета снимките на тенията и глистите и още повече я моля да прочете малко за тенията, преди да размята тук такива простотии, че е супер опасно описаното, ако децата и "имат късмета" да глътнат яйца от таква паразити, особено от първия, щетите са до живот и операции и терапии не винаги помагат

Само хомеопатия не може да излекува нищо, това, поне мисля, е ясно.

Имунитетът действително е много важен, закаляването също, както  и начина на живот, храненето, движението. Всъщност мокрите кърпи на никого не са навредили, понеже имунитет не се изгражда със замърсяване Laughing

Тук грешиш. Доказано е , че организъм, който никога не е бил излаган на вредни влияния/бактерии е много по-уязвим....
Абе, ако детето ти не е яло кюфтета от кал....после не се чуди защо боледува.

# 1 218

Само за щастливи вегани!

# 1 219

Само хомеопатия не може да излекува нищо, това, поне мисля, е ясно.

Имунитетът действително е много важен, закаляването също, както  и начина на живот, храненето, движението. Всъщност мокрите кърпи на никого не са навредили, понеже имунитет не се изгражда със замърсяване Laughing

Тук грешиш. Доказано е , че организъм, който никога не е бил излаган на вредни влияния/бактерии е много по-уязвим....
Абе, ако детето ти не е яло кюфтета от кал....после не се чуди защо боледува.
Олеле, на  тази с кюфтета от кал й хлопат всичките дъски.  ooooh!  #Crazy

# 1 220
  • София
И моето прилапва нещо чат пат, не припадам от това.

Що само за вегани? Ям и мажа, много обичам. Навремето пушех, ама сега се разкрасявам и лекувам с него.
Старост-нерадост  Joy

# 1 221
  • Пловдив

Няма такова положение! Колкото повече фобии имаш...толкова по-нещастен живот водиш! Прекаленото предпазване и "взиране" не води до нищо хубаво! Правят си кюфтета от кал в двора на къщата, няма как да има тения там....
Много смешно.
Щом не го виждаш паразитчето значи го няма нали?
Блажена е простотията!!!
Ако бягате от нещо, от което ви е страх, то ще бяга след вас. Ако се съпротивлявате срещу него – то ще става по-силно. В психотерапията се използва думата сянка. Ако се обърнете към сянката, тя ще изчезне.

Ако бягате от нещо, от което ви е страх, то ще бяга след вас. Ако се съпротивлявате срещу него – то ще става по-силно. Тоест приемете тениите и глистите.

# 1 222
  • София
Таис, аз явно още  младея. Или поне ми се иска  Grinning

# 1 223
Е, не - ще падна от смях.  hahaha
Тя историята с кюфтенцата от кал имала и развитие.  Mr. Green
Сигурно паразитите заобикалят нейната градинка.  Joy

# 1 224

А аз съм родена стара. Освен цигари и алкохол, друго не съм опитвала. С цигарите се разделихме преди 18 години, а с алкохола не сме се разделяли. Но сме далечни познати.  Laughing

# 1 225
Билките са първи приятели на старите хора.  Mr. Green

# 1 226
  • София

А аз съм родена стара. Освен цигари и алкохол, друго не съм опитвала. С цигарите се разделихме преди 18 години, а с алкохола не сме се разделяли. Но сме далечни познати.  Laughing

Пробвала съм какво ли не, накрая всичко писва. Само бирата - не  Mr. Green

# 1 227
На мен и бирата ми писна. Напоследък залитам по едно бадемово питие. Знам, лоша работа.  Blush

# 1 228
  • София
Малтийско? Преди десетина дни роднини се върнаха от почивка в Малта, донесоха някаква малтийска бяла халва. Много сладка!

# 1 229
Малтийско? Преди десетина дни роднини се върнаха от почивка в Малта, донесоха някаква малтийска бяла халва. Много сладка!

Тук само арабска и турска халва съм виждала.  Mr. Green Не е малтийска и бадемовката.

https://www.google.com.mt/search?q=disaronno+originale&espv= … h&q=disaronno+

Общи условия

Активация на акаунт