Телефон:032 954 573, но има клонове и навътре в квартала. Въпреки,че е млечна, десерта за бебета е безмлечен,но трябва изрично да казваш всеки път
Ако искаш обади им се по тел и ги поразпитай
Ако искаш обади им се по тел и ги поразпитай
Нищо друго освен техните усмивки няма значение, нали?! 

Изправя се, но не може дълго да стои права, дупето ѝ натежава. Не се притеснявам, има време и ще проходи. А и по-добре за кръста ми... 

. Мисля, че проблема беше в това, че се уморява на последното хранене, защото през деня се храни много добре между 180-200гр на ядене.Смених и биберона с по-голям. Никога не я насилвам да се храни, то детето си знае..Като се наяде просто си маха лигавчето. 
Не знам колко е станала , но предполагам че е около 73/74см 9200/9400кг.
Правим се и двете с каката на маймуни,та да лапне някоя лъжица.Попара пък отказва категорично.Мерките ни са 8.300 кг./75 см.,утре навършва 10 месеца.
Правим се и двете с каката на маймуни,та да лапне някоя лъжица.Попара пък отказва категорично.Мерките ни са 8.300 кг./75 см.,утре навършва 10 месеца.
Много съм щастлива,че има с какво още да заместим бисквитите.Пробвах и овесени ядки – тц.