Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 301
  • 759
  •   1
Отговори
# 165
Мисля че можеш в някоя библиотека да ги дариш, стига да нямат много повтарящи от тях. Върви и питай на място. Иначе онлайн може в ОЛХ, Базар и прочие. Има и един сайт Книжен пазар, но не знам дали трябва да си търговец за там.

# 166
Здравейте.
Имам три чувала с книги, които вече не мога да съхранявам и се чудя какво да ги правя. Дали ги вземат в библиотеките, като дарение? А изкупуват ли ги още някъде?

Можеш и да оставиш тук Wink
https://www.facebook.com/littlelibrariesSZ?fref=ts

# 167
И тук ще приемат книгите на драго сърце  Peace
https://www.facebook.com/mislata2015?fref=ts

# 168
Благодаря, момичета, че ми отговорихте! От Ниамед ми казаха, че няма разлика в цената - дали имаш/нямаш направление, или имаш, но му е изтекъл срокът. Гледа се дали си здравно осигурен. Е, сега остава да стискам палците Wink)) Иначе, моят лекар на ЖК
Скрит текст:
отказа да ми даде направление, защото разбирате ли, тези направления, които били за раждане, ама само в Старозагорска област, били валидни 15 дена, като задължително на 10-ия ден трябва да ги презавериш. Гледах го с усмивка под мустак, ама на него не му и пука. Иначе, такова направление може да издаде и личната лекарка. Абе, да не си косим нервите за глупости - то не останало, надявам се наскоро да родя, тъй че .. Wink
  Hug Hug Hug Благодаря ви отново!

# 169
Момичета, можете ли да дадете отзиви за доктор Иванов. Някой раждал при него естествено  в болница Тракия?

# 170
Аз лично - не, покрай мен - няколко мами. Все естествено, все са доволни (една от тях даже не се е следила в същата болница, отишла е да ражда в малките часове на нощта, той е бил на смяна - никакви проблеми или лошо отношение не е имало).

# 171
  • Стара Загора
Аз се следих при него с намерението да родя в Тракия и той да ме изражда, но идея си нямах в какво се забърквам Crazy С този му претрупан график, само си представих как контракциите ми започват в някой от дните му за преглед и аз му звъня, че раждам...като се има предвид, че акушерките свършват работата, за себе си реших, че отивам на късмет, ако е той на смяна - супер, ако не, пак ще родя. Така и стана, не беше той, случи се д-р Трифонов. Не съжалявам изобщо, той е съвсем млад и все още не е така загрубял и претръпнал като другите и отношението му беше супер мило, човечно и приятелско. Та за Иванов трябва да се вземе и това под внимание, иначе за нормално раждане при него няма да е проблем.

# 172
Бпагодаря момичета. Астера май и при мен така ще се получи накрая. Все ми се ще да е човек с който съм свикнала, но дано имам късмет

# 173
Ъъъъъъ... аз нещо се обърках. newsm78 Нали за д-р Иван Иванов, работещ в болница "Тракия" говорим? Той работи ли и другаде?! Щото пък за д-р Трифонов в тази болница аз не съм чувала, ама последно раждах преди близо година и може да има промени. Mr. Green Чувала съм за Трифонов в АГ-то, ама той пък не е "от вчера" в занаята, та се съмнявам за същия да иде реч... Rolling Eyes

# 174
И аз като гледах екипа от акушер-гинеколози не срещнах името Трифонов. Но интересно гледам в сайта на кабинет има графика на трима доктори- Пиперкова, Начева и Янев. А кога дават дежурства останалите в отделението никъде не пише newsm78. Може би защото си имат частни кабинети ли?

# 175
  • Стара Загора
Да, за същия Иванов става въпрос, но той не преглежда в Тракия. А Трифонов го няма в списъка, да, и аз го потърсих, с надеждата да науча първото му име, тъй като не попитах (ако някой го знае, ще съм благодарна да сподели). Аз също направих асоциация с онзи Трифонов, когато портиера ми каза кой лекар е на смяна, и изтръпнах, но си казах, че няма как да е той. Този е съвсем млад, февруари, когато лежах за задържане изглеждаше така, сякаш го обучават (на визитациите винаги беше залепен за Пиперкова).

# 176
Ахааааааааа, ясно! newsm10 Не съм го виждала този човек, дано го чуваме по-често и само с добри отзиви!
adi_ani, на Иванов и Бузалов кабинетите им са извън 3-та поликлиника (тази към "Тракия"), затова няма график в сайта. Мисля обаче, че и в техните си кабинети работят със ЗК. За Саркисян нямам никаква информация.

# 177
  • Стара Загора
Дано този изчисти името на докторите с тази фамилия, че другият Трифонов бая го оплеска... #2gunfire

# 178
  • В къщурката на хълма на феите
Дано този изчисти името на докторите с тази фамилия, че другият Трифонов бая го оплеска... #2gunfire
много меко казано .. само не знам дали го уволниха от АГ-то или е още там?!

# 179
много меко казано .. само не знам дали го уволниха от АГ-то или е още там?!

В пресата последно по случая беше, че Йовчев се отказал от уволнеието му, и само го е смъмрил...стигало толкова, понеже Трифонов "горко се разкаял" за постъпката си и своевременно свалил снимките и закрил страничката Wink
Т.е. онзи стар принцип :"всяко чудо за 3 дни"..

Общи условия

Активация на акаунт