Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 295
  • 759
  •   1
Отговори
# 180
Аз не съм чула какви ги е творил този господин. newsm78

# 181
  • В къщурката на хълма на феите
Дано този изчисти името на докторите с тази фамилия, че другият Трифонов бая го оплеска... #2gunfire
много меко казано .. само не знам дали го уволниха от АГ-то или е още там?!

В пресата последно по случая беше, че Йовчев се отказал от уволнеието му, и само го е смъмрил...стигало толкова, понеже Трифонов "горко се разкаял" за постъпката си и своевременно свалил снимките и закрил страничката Wink
Т.е. онзи стар принцип :"всяко чудо за 3 дни"..

аха .. ще си посипем главата с пепел до следващия път .. що ли съм изненадана ..

Тед въпросния Трифонов беше пуснал много гнусни снимки с още по-гнусни коментари под тях в страницата на АГ-то във фейсбуук, че в 4 сутринта в почивен ден идва родилка в тежко състояние за спешно секцио .. била циганка с n-брой раждания и на докторята им били малко парите, за да стават по това време да я спасяват .. като цяло и аз не съм фен на ромския етнос живеещ в гетата без всякаква хигиена и условия, а също така порядъчно необразовани и с поведение на пиявици, но за сметка на това нагли до безочие, но в крайна сметка става дума за човешки живот - а въпросния Трифонов се е клел да го спасява и колкото и да не му харесва, е длъжен да го направи без да си позволява нехуманни коментари .. след случката шефа на АГ-то беше обещал да го уволни заради некоректното му поведение, но виждаш, че това не се е случило ..

# 182
Оооооооооооооооооф, оф, оф... ooooh! Аз с него се сблъсках само 1 или 2 пъти по време на престоя ми за задържане с първата бременност. Видя ми се малко джаста-праста, ама не ме е оставял притеснена от отношението му. Явно съм имала късмет. Confused

# 183
  • Стара Загора
Eто статията, която изкара на показ безумията на д-р Трифонов и поддържаната от него страница във фесйбук на АГ-комплекса към УМБАЛ Стоян Киркович.
Коментарите са излишни, особено що се отнася до последвалото решение на етичната лекарска комисия...

# 184
ух прелест .. и предния път като го четох ми се обърна стомаха и сега пак ..

# 185
Ахааааааааа, ясно! newsm10 Не съм го виждала този човек, дано го чуваме по-често и само с добри отзиви!
adi_ani, на Иванов и Бузалов кабинетите им са извън 3-та поликлиника (тази към "Тракия"), затова няма график в сайта. Мисля обаче, че и в техните си кабинети работят със ЗК. За Саркисян нямам никаква информация.
Д-р Бузалов не работи със ЗК, следих се при него, а кабинета му е до Ниямед.

# 186
 Praynig Praynig Praynig Отново се обръщам за помощ, пишете ми ако знаете.

Имаме сключен граждански брак, обаче пусто не мога да намеря акта - оригинала. Като тръгна за болницата, ак оне го нося - проблем ли ще е?

мерси   bouquet  bouquet  bouquet

# 187
на нас ни го искаха заради номера на свидетелството .. можеш да си поискаш дубликат от общината .. предполагам, че има начин да ти издадат ..

# 188
На мен ми искаха само дата на сватжата

# 189
На мен акта за брак май не са ми го искали. newsm78 Или вече тотално съм забравила всичко. Mr. Green

Ахааааааааа, ясно! newsm10 Не съм го виждала този човек, дано го чуваме по-често и само с добри отзиви!
adi_ani, на Иванов и Бузалов кабинетите им са извън 3-та поликлиника (тази към "Тракия"), затова няма график в сайта. Мисля обаче, че и в техните си кабинети работят със ЗК. За Саркисян нямам никаква информация.
Д-р Бузалов не работи със ЗК, следих се при него, а кабинета му е до Ниямед.
ooooh! Извинявам се, че съм подала подвеждаща информация! Outta Joint

# 190
Знае ли някой има ли градски транспорт до болница Тракия парк / около Берое е/ Ще пътувам от Казанлък и евентуално от спирката на мола - в началото на града, с какво да стигна до там?

# 191
до самата болница няма транспорт - най-много тролей до кръговото на стадиона и след това голямото нагорнище се катери пеша Peace

# 192
Далеч ли е от кръговото и с кой номер мога да стигна до кръговото ? Благодаря, че се отзовавате на моите въпроси Hug

# 193
ами да ти кажа хич не е близо, още повече, че е и по нагорнището .. а що се отнася до кой номер тролей - двойка Peace

# 194
Благодаря. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт