Стара Загора 75 - Презареждане!

• 93 304
  • 759
  •   1
Отговори
# 195
  • Стара Загора
Само че, на спирката на Мол Галерия двойка не спира.
Трябва да слезеш някъде на Патриарха и оттам да хванеш двойка в посока стадиона.

# 196
  • Стара Загора
Слизаш на Първа Частна Банка от маршрутката и минаваш отсреща на спирката на Перуна. Там хващаш тролей 2 и слизаш на последната спирка на кръговото. А от не мога да кажа, че е далеч болницата, защото аз живея там и постоянно ходя с количката с малкия до там на разходка и не е далеч.

# 197
  • тук и там
Здравейте,бихте ли ми препоръчали заведение със детски кът?Предстои ни празник- и за това е важно да има детски кът,тъй като няма на кой да оставим детето,а  може и останалите двойки да са със деца.На "Царя" ни е омръзнало вече,а моето лично мнение за Кукления Театър  е,че кухнята им е ужасна(поне миналата година беше-от тогава не сме ходили).Сещам се за МОЛ Галерия-но там ресторант със тераса не знам дали има ,а ми се ще да сме на открито-заради пушачите ..newsm78?Благодаря предварително! Hug

# 198
  • В къщурката на хълма на феите
аз лично много харесвам детския кът над м-н Па-Па .. има тераса за пушачи, а също и много играчки и пространство за тичане за децата .. цените не са смъртоносни .. миналата година организирах там рождения ден на дъщеря ми и за 5 деца и 15 възрастни, без каквито и да е ограничения в поръчките, всичко ми излезе някъде към 200лв. Peace дано съм била от помощ Peace

# 199
  • Стара Загора
Аз тази година правих рождения ден на малкия на Маската и кухнята хареса на всички гости.Имаше всякакъв вид храна, салати, основно, предястия и пици за децата Simple Smile
А за детския кът над ПА-па и аз съм била там на рожден ден и настина е хубаво, детския кът за децата е супер Simple Smile

# 200
  • Стара Загора
Някой може ли да ми даде координати на детския кът над ПаПа

# 201
  • тук и там
Благодаря!Моят РД ще празнуваме,но и децата ще са там-да си осигурим поне малко спокойствие. Simple Smile

# 202
Кайсиа ето фейсбук страницата на детския кът, има и информация за резервации - цък тук

# 203
  • Стара Загора
Благодаря

# 204
уффф Минди извинявай, аз малко съм се заблудила, че Кайсиа иска координатите .. дано въпреки това да съм ти била полезна  bouquet

# 205
Здравейте искам да попитам къде да си запиша детето ( на 5 год) на народни танци в Стара Загора? Споделете вашите деца в кой клуб са и дали сте доволни.

# 206
  • Стара Загора
Мисля, че в Загорче ги вземат на 5. А това е най-добрият клуб за народни танци за деца в града ни.

# 207
Насочете ме къде има магазини за подаръци.

# 208
  • Стара Загора
Каква е цената на пакета изследвания за постъпване в детска градина и в коя лаборатория е най-изгодно?

# 209
За цената не мога да кажа, но аз от бодимед съм най-доволна.

Общи условия

Активация на акаунт