СЕДМИ КЛАС-тема 66

• 67 279
  • 865
  •   1
Отговори
# 255
  • София
И аз съм от тези мами дето рядко пишат, но почти винаги ви чета дори и със закъснение.Понякога обаче се чудя как може да спорите със страници за без мислени неща и не пестите писане, а понякога или не отговаряте въобще и игнорирате - " оф тая па защо въобще пише, като е толкова нередовна тук".А има и моменти кога директно захапвате някой за "тъпите въпроси".Да съгласна съм, че има и много дразнещи коментари и така нар. "тролове", но си представете че има хора, които не са така дар слово надарени или нямат време да пишат с дни и часове и в определен момент блокират. И да задават на пръв поглед тъпи въпроси.

# 256
А аз имам един малко глупав въпрос, но много се чудя и не мога да си обясня...защо, след като не променяме желанията си, бала и децата, които участват между 1 и 2 класиране, има разлика между двете класирания? От къде идва тя?
Иначе РИО са качили резултатите от рисуването и музиката, ако някой иска да ги види  Peace
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2015_docs/i … tvo_rezultati.pdf

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 11:08 от ♥ LOST ♥

# 257
  • На черешата
 Ние утре ще ходим да гледаме математиката, та живо ме интересува реална ли е тази формула.  Confused

# 258
  • София
Благодаря,много сте "мила".
За попълване на документи акъл имам.

Това, което със сигурност имате, е желание друг да свърши работата вместо Вас.

Последна редакция: пн, 08 юни 2015, 11:40 от Elfi

# 259
Още една, дето хем иска наготово, хем недоволна!
Не не искам нищо наготово.Мисля,че достатъчно съм наясно какво искам.Просто последната  информация,която разбрах гласеше нещо,което ме обърка,и затова реших да се допитам до вас.Благодаря на ТОРНАДО,която ми пиша ЛС,готова да ми отговори.Това се казва човек.
Не съм искала нищо наготово,жалко,че се обсъжда поведението на децата,а то всичко идвало от родителите.

УСПЕХ

# 260
  • Пловдив
 ra2, то тоя е бил от готините. Ами разбира се, че компютър прави изчислението, но на компютъра му е зададена формула.
Не знам дали може да се провери при пренасянето на точките от лист в системата дали не е станала грешка.
По нашата неофициална формула оценките би трябвало да се
50,5 т - 5,075
74 т. - 5,049
Обади се в РИО и попитай къде може да се направи проверка.

ceci-krasi, и на нас понякога не ни се пише едно и също нещо през 5-6 страници. Не е задължително да се пише във форума, но смятам, че е коректно преди да си зададеш въпроса, да положиш малко усилие и да прочетеш нещо.  Peace

♥ LOST ♥, има деца, които кандидатстват в общото класиране и в училище с отделен прием, в АК, в две области. И като се запише например в ТУЕС, НГДЕК или в немската в Пазарджик, мястото му в общото класиране в София се освобождава.  Peace

Торнадо, няма реална формула. Изведена е от майка във форума. Моите изчисления показват, че е точна и тази година.

# 261
Такааааа. Ходихме да видим работата по БЕЛ. Прогнозните точки съвпадат като обща сума с написаните там, смятахме, че общите точки са толкова, но с разместване по модулите- все тая.  За първи модул са му дали 50,5т, за втори 23,5, сумарно 74. Никакъв спор по това. Каква обаче е оценката, съответстваща на 74т е въпросът. При направените изчисления по известните ни формули се появява разлика с под 0,1 с изчисленото от системата, естествено- надолу. дойде един г-н, пишеше председател на комисия, който ни обясни, че няма никаква известна формула Mr. Green и изчислението е от компютър и не подлежи на проверка #Crazy, няма никакъв начин за това. Наистина ли така стоят нещата?

Би ли споделила каква е организацията - бързо ли става и има ли достатъчно служители, за да не се чака? Предполагам, че това което дават да се види е листа с отговорите и преразказа. При това положение може ли да си занесем разпечатани тестовете и критериите за оценяване и да сверяваме по тях? Не се разрешава копирането. А дали ще може да си препишем отговорите, които са дали?

# 262
Благодаря,много сте "мила".
За попълване на документи акъл имам.

Имате или не акъл /както Вие се изразихте/, няма да коментирам. Но желание някой друг да свърши работата вместо Вас, определено имате в изобилие.
Никъде не съм споменала,че искам някой да ми свърши работата.

# 263
Ние утре ще ходим да гледаме математиката, та живо ме интересува реална ли е тази формула.  Confused
При нас формулата работи, проверена е.

# 264
А аз имам един малко глупав въпрос, но много се чудя и не мога да си обясня...защо, след като не променяме желанията си, бала и децата, които участват между 1 и 2 класиране, има разлика между двете класирания? От къде идва тя?
Иначе РИО са качили резултатите от рисуването и музиката, ако някой иска да ги види  Peace
http://www.rio-sofia-grad.com/web_folders/appl_files/2015_docs/i … tvo_rezultati.pdf

Това наистина ли са резултати от 2015 година?
В Пловдив все още няма качени резултати /пък и не очаквам да ги качат преди 9-ти.

# 265
  • София
О, нямали време някои, та да им спестим времето, да им го сдъвчем наготово! На първа страница на темата има толкова изчерпателна информация, просто трябва човек малко да я поразгледа, попрочете и да помисли. Още малко, и претенции, все едно тук е бюро справки и на хората им е задължените да отговарят!

# 266

По нашата неофициална формула оценките би трябвало да се
50,5 т - 5,075
74 т. - 5,049

Преди известно време говорихме за това откъде може да се получат 0.5 точки. По критериите за оценяване аз лично не виждам да има възможност за това. Личното ми предположение е за липса на чертеж на беловата, поне така беше при пробните изпити в Регалия. Мъжът ми вкара формулата в Ексел и там винаги излизат цели числа. Вероятно е въпрос на зададени допустими стойности, но все още ми е чудно откъде идват половинките.

# 267
  • София
И при нас имаше половин точка, мисля, че се получава от двамата проверители разлика.

# 268
Линкът ми е от РИО София, в секция Прием/След 7 клас,  от днес са качени резултатите и да, за 2015 са
Има и по музика

За другите РИО не знам

# 269
При нас половинките дойдоха от наличието на двама проверители.

Общи условия

Активация на акаунт