За хората с увреждания, дискриминацията и други неща

• 13 834
  • 261
  •   1
Отговори
# 165

След като се загубят тези, които вършат всичко вместо теб, какво ще правиш?
Нали затова иска мъж, който да я носи на ръце Mr. Green

# 166
И с кво ще ми помогне психолога? (...)

Може пък да помогне, във всеки случай нищо не пречи да опиташ. Най-малкото: всички неща, които сега пишеш във форума и които според теб не срещат разбиране, може пък от него да бъдат разбрани. Нали искаш да споделиш - направи го пред специалист.

Пак казвам: години наред нещата при теб не са се подобрили, а са се задълбочили като проблем; значи трябва да промениш нещо, да опиташ по друг начин. Психологът е стъпка в тази насока.

Нямам нужда някой да ми дава съвети и да ме разнищва, нито да ме изкара луда.

ясно, в това общество хората с увреждания са осъдени на самота и болка. Ми да мрем по - добре!

Това общество на теб не ти вижда крайчеца на ушите дори, щото по цял ден спиш и се мотаеш вкъщи. Как тогава разбра, аджеба, че някой те дискриминира  Stop

Уф, попързалях се достатъчно за днес. Отивам да гледам Интерстелар  Crossing Arms

Глупости, следобед излизам на разходка и виждам как ме гледат хората. казах ти, малък град, голям клюкарник. Момичетата злорадстват, че не са като мен и са идеални, а момчетата ме гледат като извънзено. Пък и не смея да общувам с хората, да не би да попадна на приятел/ка на онази, която ме съсипа. Че от общуване с такива надути същества със самочувствие без покритие получавам алергия.

# 167
  • Ямбол

След като се загубят тези, които вършат всичко вместо теб, какво ще правиш?
Нали затова иска мъж, който да я носи на ръце Mr. Green
Ахаа, хамалин си търси. Ми да пробва в махалата - там за пет лева ще я пренасят от единия тротоар на другия.

# 168
Четенето на книги не е гаранция, че ще станеш интелигентна. При теб не се е получило. Никак.

И откъде, моля, съдиш за това? Crossing Arms

От всичко, което си написала за себе си, без да взимам под внимание здравословните ти проблеми.

И преценяваш човек само по това, което пише в интернет? Предубеденост му се вика на това! Mr. Green

Много ясно, че щом не ти съчувстваме и не ти се връзваме на хленченето, сме предубедени. Simple Smile  

# 169
Полина, с конфронтация нищо не се постига.
Няма как да имаш приятели, ако си постоянно критична към тях, само защото нямат проблем.
Не си струва да се захващаш с тези, които незаслужено са те обиждали, а тези които са го направили, явно си ги предизвикала с поведението си.

Да, критична съм към тези, дето ми се хвалят че работят, изкарват пари, имат диплома за висше и деца,  критична съм към бивши съученици, които, за да ме дразнят, се хвалят къде били ходили в чужбина и парадирайки с пари и възможности, намеквайки тънко, че аз с моята пенсия съм нищо. ама същите тези ми се подиграваха за двойките по математика. Не ме засягат, но такива хора, дето знаят да парадират, ме вбесят. Не, работя, е и? То всеки може да работи. Чудо голямо. Работа имат, ама човешкото отдавна им е избягало.

# 170
Не съм мързелива. не чакам никого, просто не искам да съм с човек, който се интересува само от футбол и биричка.  Но пък и винаги ще го сравнявам с него.......... Confused
Че какво им има на биричката и футбола? Даже аз ги употребявам.

Не разбирам от футбол и не харесвам мързеливи момчета, дето не четат друго освен спортни издания. Искам да водим разговори за различни неща. А и футболистите са простаци, не си струва обсъждането им, загуба на време е! имам нужда от интелигентни разговори.

# 171
Кажи сега за Даниела.

# 172
Да, критична съм към тези, дето ми се хвалят че работят, изкарват пари, имат диплома за висше и деца...
Да разбираме ли, че да работиш, да имаш пари, да имаш образование и деца са неща, подлежащи на критика?

# 173
Да, критична съм към тези, дето ми се хвалят че работят, изкарват пари, имат диплома за висше и деца...
Да разбираме ли, че да работиш, да имаш пари, да имаш образование и деца са неща, подлежащи на критика?
Критична или завиждаща?

# 174
Като всеки може да работи, вземи работИ нещо, което не изисква физически усилия, където се цени Човешкото.

# 175

Не, подлежи на критика самоизтъкването им колко са по - велики и успели от мен. Виждам ги колко са успели - записали всички до един икономика, но не работят по специалността си. Голям успех нема що. вместо да последват мечтите си - глупави илюзии за икономика, пари, топло местенце..........Простотии. аз поне не съм като тях.

# 176
  • Варна
Полина, с конфронтация нищо не се постига.
Няма как да имаш приятели, ако си постоянно критична към тях, само защото нямат проблем.
Не си струва да се захващаш с тези, които незаслужено са те обиждали, а тези които са го направили, явно си ги предизвикала с поведението си.

Да, критична съм към тези, дето ми се хвалят че работят, изкарват пари, имат диплома за висше и деца,  критична съм към бивши съученици, които, за да ме дразнят, се хвалят къде били ходили в чужбина и парадирайки с пари и възможности, намеквайки тънко, че аз с моята пенсия съм нищо. ама същите тези ми се подиграваха за двойките по математика. Не ме засягат, но такива хора, дето знаят да парадират, ме вбесят. Не, работя, е и? То всеки може да работи. Чудо голямо. Работа имат, ама човешкото отдавна им е избягало.
Ти си изключително ограничен човек, да не кажа нещо по лошо. Не мога да си представя как в такова крехко тяло се е събрала подобна злоба и завист. Внимавай да не се удавиш в собствената си отрова.

# 177

Не, подлежи на критика самоизтъкването им колко са по - велики и успели от мен. Виждам ги колко са успели - записали всички до един икономика, но не работят по специалността си. Голям успех нема що. вместо да последват мечтите си - глупави илюзии за икономика, пари, топло местенце..........Простотии. аз поне не съм като тях.
Мдам, виждаме, ти си последвала мечтите си. Направо летиш към тях. А, каква ти беше мечтата? Да лежиш по цял ден, плямпайки нещо, което си въобразяваш, че е интелектуален бъртвеж и докато косматите ти подмишници разпръскват уханието си, Мъжът с главно М да те секси и обслужва? Доообреее. Успех!

# 178
  • Ямбол
Никак не ти е лесно. Писанията те издават, че не си това, което се представяш.

# 179
Изгубих говор и картина аз  Mr. Green
Успех, Полина, в следването на мечтите

Общи условия

Активация на акаунт