За хората с увреждания, дискриминацията и други неща

• 13 834
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Изгубих говор и картина аз  Mr. Green
Успех, Полина, в следването на мечтите
И аз почнах да заеквам от толкова ЕнтЕлигентност  Laughing

# 181
Копирам от твой пост
Цитат
Да, критична съм към тези, дето ми се хвалят че работят, изкарват пари, имат диплома за висше и деца,  критична съм към бивши съученици, които, за да ме дразнят, се хвалят къде били ходили в чужбина и парадирайки с пари и възможности, намеквайки тънко, че аз с моята пенсия съм нищо
Тези неща във фейсбук ли ги виждаш?
Ако е така, нямаш причина да смяташ, че го правят единствено да те дразнят.

# 182
Поли, пУсни си тв Планета, Удари един кьочек (така ли се пише, или с Ю, дори това не знам Sunglasses , ужас Laughing ) и се успокой Hug 

# 183
Поли, пУсни си тв Планета, Удари един кьочек (така ли се пише, или с Ю, дори това не знам Sunglasses , ужас Laughing ) и се успокой Hug 
И моля, изпий си сушените жаби! Стига си злоупотребявала!

# 184
Копирам от твой пост
Цитат
Да, критична съм към тези, дето ми се хвалят че работят, изкарват пари, имат диплома за висше и деца,  критична съм към бивши съученици, които, за да ме дразнят, се хвалят къде били ходили в чужбина и парадирайки с пари и възможности, намеквайки тънко, че аз с моята пенсия съм нищо
Тези неща във фейсбук ли ги виждаш?
Ако е така, нямаш причина да смяташ, че го правят единствено да те дразнят.

Общувала съм с тях. Не искат да ме знаят, но се радват, че не са като мен, разбирай с увреждания.

# 185
но се радват, че не са като мен, разбирай с увреждания.
Е ти да не искаш човек да се радва, че е с увреждания? Или, като погледне човек с увреждане, вместо да изпита съчувствие и да му помогне, ако има нужда, да въздъхне "Ех, защо и аз не съм с увреждане?" Я вземи си изпий хапчетата!

# 186
  • Варна
Поина специален поздрав за теб !!!
Скрит текст:

# 187
  • София
Полина, с конфронтация нищо не се постига.
Няма как да имаш приятели, ако си постоянно критична към тях, само защото нямат проблем.
Не си струва да се захващаш с тези, които незаслужено са те обиждали, а тези които са го направили, явно си ги предизвикала с поведението си.

Да, критична съм към тези, дето ми се хвалят че работят, изкарват пари, имат диплома за висше и деца,  критична съм към бивши съученици, които, за да ме дразнят, се хвалят къде били ходили в чужбина и парадирайки с пари и възможности, намеквайки тънко, че аз с моята пенсия съм нищо. ама същите тези ми се подиграваха за двойките по математика. Не ме засягат, но такива хора, дето знаят да парадират, ме вбесят. Не, работя, е и? То всеки може да работи. Чудо голямо. Работа имат, ама човешкото отдавна им е избягало.
Ако сериозно мислиш горното, срещата ти с психиатър трябва да е много много скорошна. Ужасно спешна е.  ooooh!
А в началото, като се зачетох, в първите постове чак мислих да репликирам момичетата защо така реагират.  ooooh!

# 188
Момичета, извинете, че така директно се обръщам към всички вас, писали в тази тема, но бих искала да ви помоля да спрем да храним трола. "Убий простака с мълчание" може би е най-доброто в този клиничен случай.

# 189
  • Варна
Ключ на темата и да се приключва.

# 190
но се радват, че не са като мен, разбирай с увреждания.
Е ти да не искаш човек да се радва, че е с увреждания? Или, като погледне човек с увреждане, вместо да изпита съчувствие и да му помогне, ако има нужда, да въздъхне "Ех, защо и аз не съм с увреждане?" Я вземи си изпий хапчетата!

Не, но съчувствие в обществото няма. прикрити злоба и чувство за превъзходство - с лопата да ги ринеш.

От училище майка ми ми дава за пример съученичките - здрави, красиви, умни, добри.........като последното е пълно заблуда. Голяма добрина видях с подигравките за двойките по математика.  Да не говорим, че отрано тръгнаха на дискотека, още в пети клас носеха блузи с черепи и кости, слушаха "Металика" и се държаха като твърде големи.  Записали икономика - и после реалността ги е заплеснала в лицето.  Не ме харесваха, защото бях себе си, не бързах да порасна и защото не обичам клюките и интригите и да - снасям на жертвата за такива неща. лошо не виждам. Те си пилееха летата, аз пък четях книги и се образоват.
Момичетата от моето поколение са..........със твърде високо самочувствие. Точно от такива примери не взимам.

# 191
  • Варна
Ауууу аз съм фен на "Metallica" и направо съм урунгел от класа. Пък ако знаеш как обичам чалгарите.

# 192
Момичета, извинете, че така директно се обръщам към всички вас, писали в тази тема, но бих искала да ви помоля да спрем да храним трола. "Убий простака с мълчание" може би е най-доброто в този клиничен случай.

Трол???? Знаеш ли какво е трол? ooooh!
Аз преди няколко страници казах, че си с голяма блесна(примамка) при това bowuu . Влачиш здраво, да.

# 193
Поли, твърде много се оплете вече.
Май не си е струвало толкова много четене или си чела неподходящи неща.
Темата е за ключ.
Авторката изпада в някаква истерия.

# 194
Поли, що не кръсти темата "Никой не ще да ме опъва, помогнете - вибратор ли?"
Мм, не, вибраторът не може да те издържа и да домакинства.

Общи условия

Активация на акаунт