След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 710
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Добър вечер момичета Hug Hug Hug
Алекс HugХриска HugКати HugМарти HugТанче HugДими Hug мерсаж за всички снимки ,колажи и инфо които сте донесли  в темичката ни  smile3521
Бамби HugДъга Hug и тук едно голямо БЛАГОДАРЯ за превода на филма  smile3525 smile3525
Марти хайде дано съвсем скоро да ги чуем и видим тия хорошие новости  smile3521
Танче,Дими  нали сме си от една кръвна група та и аз съм си свалила всички серии на Съдбата,Парченцата ,Пойраз ,а също  и на Наистина любов с Йозге Озпиринчи и като си довърша КПА ги почвам по ред на номерата и тях стига и време да имам де ама все  ще успея да изгледам повечето през лятото  smile3521
Да ви кажа момичета на мен КПА ми харесва -силен първи сезон с интересен завършек   и втори сезон който както си е нормално за дълъг сериал си има и силни  и слаби серии  smile3521А Туба и Мурат мисля ,че в близко бъдеще няма да ги гледаме заедно защото то сега някои от феновете при  никакво инфо какви сценарии пишат ,а ако има инфо ще стане страшно  smile3521

[

# 676
# 677
Ени,   Hug , с теб май гледаме различни версии на КПА  ooooh! Joy Joy Joy
За мен хубавото е само едно и въобще не е за подценяване  Peace – двойката Йомер/Елиф се наложи, завъртяха се познати задкадрови сюжети, започна дори да подбива друга позната ни двойка и с това си изпълни добре мисията  smile3521  newsm10 newsm53

Скрит текст:
Като гледам задкадрови снимки мно-о-ого повече основание има за илюзии, надежди и
Скрит текст:
измислици
smile3503 smile3502 newsm62

И аз съм решила до края на седмицата да започна „Пойраз…..” (защото съм още на 6-ти епизод) и после „Парченцата”.

Един Синан на бял кон за лека нощ

55 People Angel People Angel

# 678

Добро утро!

# 679

Хубав и успешен ден! Да ви е лека и спорна работата.

# 680
Хубав и прекрасен ден на всички. newsm51

# 681
 wavey wavey wavey

Хриси,  Hug Dеsolinata, добре дошла  Hug, всички  Hug

Няма снимки от Лондон, няма снимки от сета на ККК 2

Хубав ден  с нещо старо

Току-що получих това от вътрешен човек от екипа на  предстоящото дизи, пробни кадри и затова ги слагам в скрити  Peace

Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 682
  • На юг от тук

# 683
  • На юг от тук

# 684
Кати,  Hug

Heryerime bakımımı yaptırdımBayramı ışıl ışıl karşılıycam ohhhh ❤#merhaba #istanbul ☀ @marebelis #iyiakşamlar  newsm78

# 685
  Привет, прекрасни!  Hug

Dеsolinata добре дошла!

Хриси, Кати, Марти Hug Hug Hug

Марти, за жалост не виждам фотките ти, а май има закачка Grinning

Кати, много хубаво ни връщаш при фемили Балдар Heart Eyes

Няма наистина никакви новини днес, голяма тишина. Изгледах ККК вече с бг и си е друга бира, много са готини и двамата Heart Eyes Благодаря на екипа!   bouquet  bouquet

А аз бях започнала да правя преговор на избрани и забравих до къде стигнахме, но ще се закача от някъде Joy Joy Joy

# 686
# 687
# 688
# 689

Лека, Муратова и до утре! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт