След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 718
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • На юг от тук

# 661
Туит от Мурат - не знам какво точно иска да ни каже, загубих се в превода...

Kadir gecemiz mübarek olsun.Dualarımıza verilecek cevapları anlamayı nasip etsin Allah

Рускините са внесли някаква яснота по въпроса.

Поздравляем наших друзей-мусульман с самой священной ночью месяца рамазан, которая приходится на 27-е число рамазана - Кадир геджеси, что означает "ночь решения людских судеб, ночь могущества" - ночь предопределения.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 22:55 от Alex_B

# 662
# 663
Привет, прекрасни! Hug

Алекс, Хриси, Кати, Марти, Дими Hug Hug Hug Hug Hug

Много ме развеселихте пак Joy Joy Joy Joy Joy

Първо да си пожелая нещо, докато не е преминал деня... Grinning

И аз като Марти си пожелавам сериал с Мурат в близките 0 месеца hahaha hahaha hahaha hahaha, който да не спре на първите 5 епизода, да има поне два сезона, да е с подходяща партньорка, която няма нервни кризи hahaha hahaha hahaha hahaha, ако може да не е Единствената партньорка/както казва Марти, по добре да се оженят, но да не играят/ и да не го чакам след това още 4 години за нов проект. Амин!!! Ааааа, и ако може да не изпитва зрението на феновете с  ифтари в подобна среда... Пак амин!!! Joy Joy Joy Joy

Дими, и аз съм на Съдбата, Пойраз и Парчетата... Сега си запълвам времето с бозавия, не е лош, щом успях да стигна до последен епизод на Слънцето и започнах Честта... Ама то не може само да се чака... Колкото и да съм търпелива newsm78
 На индийски напеви и ориз не мога да мина посмъртно ooooh! и ако ми се появи дупка, имам си работа по Буря ЛиН и ще започна да си я върша яваш-яваш Joy Joy Joy Това е сигурно, че няма да омръзне. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Диме, аз мога и без коланче Heart Eyes Heart Eyes

Алекс, помощ от подруги hahaha hahaha hahaha
 Аллах Пусть будет благословенна Ночь Могущества. Благослови нас Аллах, чтобы мы поняли ответы на наши молитвы

Била Великата нощ днес, каквото и да значи, явно начало на голям техен празник.

Хайде да не се увличам преди сън повече...

Лека и Муратова да ви е! Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 05:20 от Tsarinna

# 664
Танче,  Hug

Дими,  Hug това май трябва да го прикачваме към всяка тема  Peace Laughing

Да го пази Аллах Мурат от зли очи и езици
Ей му едно  Око на Назар - против уроки

Какво се случва  smile3506 Rolling Eyes Днес в темата само молитви, благословии и други "благословии" се раздават Peace Laughing май станахме по-мюсюлмани и вярващи от Агата  Joy Joy Joy

Аз също имам претенции - да не напълнява, сега както е много ми харесва. С коланче, без

коланче - всякак става  newsm10 newsm09

Ето за какво става дума тази нощ при мюсюлманите

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 23:22 от martali

# 665

Добро утро!

Прохладен и успешен ден! При нас вече вали хубав летен дъждец.

# 666
  • На юг от тук
И аз Ви пожелавам Добро утро.

# 667
  • На юг от тук

# 668
Добро утро и от мен!  Hug

Хриси,  Hug Кати,  Hug

И при нас вали, но аз ще сложа една слънчева Ясемин, за да ви стане по-светло и весело в душите.  Grinning  Heart Eyes Hug

Таня,   Hug присъединявам се към твоето пожелание - амин, амин, амин!  Grinning Ти пак си будувала тая нощ - много хубаво клипче!  Hug

# 669
# 670
  • На юг от тук
Ние това го знаем,но друго е като пресата пише,особено със закъснение.

http://www.televizyongazetesi.com/murat-yildirimin-odul-mutlulug … 7052#.VaTQ3Wcw-r_

И превода на руски.

Мурат Йылдырым вернулся с титулом "Лучший актер" за фильм "Kirimli", который принял участие в фестивале на Филиппинах.
Популярный киноактер Мурат Йылдырым получил награду на церемонии Филиппинского фестиваля "Мировые премьеры". За роль в "Kirimli" он стал владельцем памятного знака "Лучший актер". "Kirimli" получил две награды.
Фильм вышел на экраны в январе,Мурат Йылдырым исполняет роль военного по имени Садык Туран, однако, получив специальное приглашение, он не смог присутствовать на церемонии из-за съемок ККК-2.
В письме, выражая свои чувства, актер сказал: " Это первый фестиваль, в котором мы приняли участие и я очень рад полученной награде".
Режиссер фильма Burak Arlıel получил "Большой приз жюри".

# 671
Кати, някои турски медии действат като албански реотан - стоплят след 2 седмици.  Joy Joy Joy

Пренасям тук поста на Бамби от другата тема с преведения на бг ККК и им благодаря отново за чудесната изненада!  Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet Който иска, може да си го свали и да го изгледа вече и на роден език.  Grinning

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 16:12 от Alex_B

# 672
Алекс, Hug прекрасна изненада. Сърдечни благодаря на екипа   bouquet  bouquet

Ние това го знаем,но друго е като пресата пише,особено със закъснение.

http://www.televizyongazetesi.com/murat-yildirimin-odul-mutlulug … 7052#.VaTQ3Wcw-r_

И превода на руски.

Мурат Йылдырым вернулся с титулом "Лучший актер" за фильм "Kirimli", который принял участие в фестивале на Филиппинах.
Популярный киноактер Мурат Йылдырым получил награду на церемонии Филиппинского фестиваля "Мировые премьеры". За роль в "Kirimli" он стал владельцем памятного знака "Лучший актер". "Kirimli" получил две награды.
Фильм вышел на экраны в январе,Мурат Йылдырым исполняет роль военного по имени Садык Туран, однако, получив специальное приглашение, он не смог присутствовать на церемонии из-за съемок ККК-2.
В письме, выражая свои чувства, актер сказал: " Это первый фестиваль, в котором мы приняли участие и я очень рад полученной награде".
Режиссер фильма Burak Arlıel получил "Большой приз жюри".

Ето и кратко видео от получаване на наградата от режисьора.

https://youtu.be/XGyP5azKF1k

smile3501

# 673
Кати, някои турски медии действат като албански реотан - стоплят след 2 седмици.  Joy Joy Joy

Пренасям тук поста на Бамби от другата тема с преведения на бг ККК и им благодаря отново за чудесната изненада!  Heart Eyes Hug  bouquet  bouquet Който иска, може да си го свали и да го изгледа вече и на роден език.  Grinning

Алекс, благодаря ти за хубавата новина!   bouquet
  Благодаря на Дъга и BaMbito за положения труд, за да ни зарадват с превода на "ККК"  smile3525 smile3525

# 674
Хриси,  Hug

Пренасям нещо от http://vk.com/murayildirim

Не смея да коментирам  Rolling Eyes

С инстаграм страницы Мерьем фан.
https://i.instagram.com/meryem_fan/
Привет,ребята!
Вы помните Лиану - она несколько раз брала интервью у Мерьем на Экстра Туркей, и она одна из членов команды 03 Продакшнс.
Мой друг спросил её о последних новостях,о сериале ,что якобы его переносят на январь месяц.

Лиана ответила что всё это сплетни,и сказала что скоро сообщит хорошие новости .

Общи условия

Активация на акаунт