След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Две цигари време и още инфо.

Murat Yıldırım & Sibel Can

Следващата надали ще ви хареса, както и на мен, но това са факти  Peace

President Erdogan organized iftar were many famous actor singer etc

Президент Эрдоган организовал ифтар было много известный актер певцов и т.д.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 01:26 от martali

# 646
Добро утро!  Hug

Да започнем новата седмица с усмивка!  Grinning Heart Eyes Hug

# 647
Големи вълнения вчера покрай статията за отлагането на сериала - дали е вярно всичко написано не е ясно, но на мен наистина започва да ми писва от тези неразбории около сериалните изяви на Мурат, дори не ми се коментира...  А той е бил на ифтар снощи на най-височайше място... признание за него, но... не ми се ще да го виждам точно до този човек...  Peace

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Arzum isteğim şu...

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/29532685.asp

И една новопоявила се снимка от посещението на Emre Institute в Грузия.

# 648
Още една снимка на Нургюл от Лондон

# 649
  • На юг от тук
Привет мили момичета.
Съжалявам,че новината аз я донесох,но трябваше и някой да е лошия. Joy JoyЗнам,че не ми се сърдите,нали newsm78 newsm78

А за днес Ви пожелавам само сбъднати желания.

# 650
  • На юг от тук
Мурат,като фон на бащицата.

# 651
# 652
  • На юг от тук

# 653
Привет! Кати,  Hug Алекс,  Hug снощи и аз се втрещих като изскочиха тия снимки с баш бащицата, даже си помислих, че са колаж Joy Протокол какво да се прави, оказва се, че ги изреждат всяка година.

Кати, няма да те натоварваме с вина и да прехвърляме гнева си върху теб  Hug Peace Heart Eyes Още повече, че от нета разбрах кой стои в дъното на всичко. Само на теб и на ухо
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Б. Т.  Peace #2gunfire Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Днес, понеделник, 13. 07. 2015 г. най-тържествено и отговорно заявявам, че ще се зарадвам на дизи на Мурат само когато видя изписано "Сон" в края на първи епизод, гледан онлайн  Peace Laughing

Хубав ден и седмица със Синан  Peace И той къде изчезна  Rolling Eyes #Crazy newsm78

# 654
  • На юг от тук
Ех,Марти щях и да се изненадам,ако пак не хвърлеха вината върху нея.
Вместо след развода да се затвори в къщи и да реве по цял ден,тя снима сериал,който се оказа много по успешен и най-важното по-интересен от продукцията на тяхната любимка.
Но какво да се прави,като никой не ги слуша,така  винаги ще са грешни за тях.
В пресата,на 11,30 мин е видеото с Мурат.Поне там да го видим,че не знам кога ще започнем обратното броене до сериала.

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 15:54 от KKATINNA

# 655

Здравейте, ЛиНки!  wavey wavey wavey wavey

Много интересни постове сте оставили по страниците. Виждам, че сте яхнали вчера летателните устройства.  Joy Начесали сте си много яко клавиатурите.  Joy Joy

Снимка качена от Нургюл.

Banane özledim😜yeni bir haftayı #Paramparça ile başlatmayı özledim😍😃tatildeki herkese iyi tatiller,çalışanlara da kolaylıklar👍💚🍀🐜

# 656
Здравейте гугутки! Hug Hug Hug

Танче Hugох, прочетох писанието ти за украйнката и сетих,че преди 2-3 години,ако не се лъжа,когато свърши ЛиН по Фемилито ние започнахме да пишем сценарии за продължение,защото искахме да видим сватба във Ван.
Та тогава Зизуня беше написала нещо подобно та се смяхме като луди.Имаше продължение и от мен и от Светла, и въобще доста си опитахме наклонностите като сценаристи.Мисля си,че както ние се шматкаме из ВКонтакте или Любящие серца,може и някои от тях тука да ни правят перде кириз и с Гугъл да си превеждат и украсяват нещата.
Така,че... може и ние да сме предизвикали преди време "лудостта" на фенката.

Бясна съм на Мерито Mr. GreenТо бива,бива нахалство и капризи,ама тя не се трае вече.
Голяма работа,че уж си гледала детето сама Crossing Arms - прибра милиони от ВВ и ги заряза без да й мигне окото,после изтръска джоба на злополучния татко пак с няколко стотици хиляди евро.Ако ми беше дала тези мангизи,ще й гледам отрочето без проблем Wink
Ама аз се чудя на турските продуценти защо я търсят като актриса.Да си стои в Немско и да участва в техни филми.Тя си е баш лъжливото овчарче!

За онази пластмасова набедена актриса - no comment  Stop Mr. Green
Да го пази Аллах Мурат от зли очи и езици
Ей му едно  Око на Назар - против уроки

Не ми харесват тези заигравания с политици,ама кой ли ме пита... Joy
Не само Мурат имам на ум - така гледам и на нашите артисти и певци - много от тях позагубиха блясъка на популярността си с тези заигравания - мое мнение. Rolling Eyes

А сериалът на Бурчин го гледам с удоволствие.Всъщност това са и трите турски сериала ,които следя-Парченцата,Денят...съдбата и Пойраз......Другите бози дето започваха и се задръстиха не ме съблазниха като зрител Crossing Arms
А пък онзи на маниКеньо,дето май надмина по брой серии  ВВ , го зарязах почти в края на втория му сезон.
Превърнаха го в машина за печатене на пари и за артистите и за екипа - никаква интрига,динамика ,логика и т.н.
Немам нерви за такива масали Mr. Green
Сега същият модел гледам започнал по бТВ-то - Кварталът на богатите - интересен първи сезон и после... пълна скръб Cry и него не го добутах до края.Дразнеше ме тази Серенай - същият модел актриса като общоизвестната ни Sick
Изобщо нали знаете онова за вентилатора и...

Видях ви,изчетох ви и ви позиционирах всичките Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Sorry Rolling Eyes ако съм била много рязка в мнението си smile3506

# 657
  • На юг от тук
Здравейте гугутки! Hug Hug Hug

За онази пластмасова набедена актриса - no comment  Stop Mr. Green
Да го пази Аллах Мурат от зли очи и езици
Ей му едно  Око на Назар - против уроки

Изобщо нали знаете онова за вентилатора и...

Видях ви,изчетох ви и ви позиционирах всичките Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Sorry Rolling Eyes ако съм била много рязка в мнението си smile3506
Димеее,благодаря,че в края на работния ден ме накара да се посмея от сърце.
Вентилатора ползвам,когато сериала е завършил.

# 658
Диме,  Hug съгласна съм с това, което си написала, хич даже не е крайно. А Мерием я търсят продуцентите просто защото има много, ама много почитатели по цял свят, за мен неизвестно защо. Същата работа като с многобройните фенки на другата особа... Ако погледнеш как лайкват всяка нейна снимка в инстаграма и ще разбереш за какво говоря... Но пък тези продуценти може да видят какъв е рейтингът на сериала КПА  на иначе всеобщите любимци, дето водят всички класации с нагласени вотове и би трябвало да са на върха на всички класации - малко над 2 %, което си е пълен провал. Добре, че на база на виртуалната слава на водещите актьори беше продаден предварително в чужбина, та по задължение го добутаха до края на сезона. Иначе други сериали с такъв рейтинг ги спират още на 4-тия епизод.  Та аз затова съм доста на тръни за новия сериал, а като се добави, че "любимото" семейство пише сценария, още повече настръхвам. Като чуя за тях и първото, което ми идва на ум е провал, а като се сетя и, че Мурат е свързан с тях, направо ми става лошо... Та и аз като Марти, ще повярвам, че Мурат най-после се е появил в нов серила, когато видя първия епизод от него.

А снощният ифтар нощес ми се видя като нещо сюрреаистично, но днес вече ми е много комично - като прочетох, че и Кенан Имирзалъоглу е бил там направо се разсмях с глас.  Joy Joy Joy Едни от основните обвиняеми в наркоделото са били на трапезата на Бащицата - дали пък не им е сервирал и малко тревичка?   hahaha hahaha hahaha

Апропо, Диме не каза какво направи с подаръка, който ти бях скрила за последно в спойлера за рождения ти ден? Щом е бил на ифтара, значи все още е жив-живеничък, изглежда свежичък, може би добре си му повлияла. Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 18:33 от Alex_B

# 659
Алекс Hug ами бащицата обича паричките,та чак лиги му текат от кеф Пък тревички разни,носят бая парички
Билкарите дето им носехме лайка,липа и други треволяци срещу стотинки за сладолед изчезнаха яко дим почти във всички градове.Бандюгите къде с пожари,къде с кютек им иззеха бизнеса Crossing Arms
Това ифтар какво беше newsm78 май някакъв религиозен пост преди празник ли Thinking
Та да ти кажа за спойлера- не го кльопам Мурат по гащи TiredПо си го харесвам с разкопчана ризка и с го-о-о-о-ляма "катарама" на /под коланчето Embarassed Flutter Party Да ме накара така някакси международно да ми настръхва кожата,когато си развихря фантазията Joy Joy Joy
Че какво ми остава вече на тези години newsm78 Joy
Кате Hug само по-далече стой от вентилатора като хвърлят "нещо си"върху него.

Ени Hug душко,ма ти си ожалване с тези 1000 + серии,затова надникваш в двете дворчета.Пък аз нали съм си комуникативна свършвам работата с един,започвам друг и така подред Joy Joy Joy Любимите лимончета засега са около 91 /няколко япончета, 3-4 китайчета,4-5 тайванчета и всичко останало ИКЕ,демек идеални корейски екземпляри

Общи условия

Активация на акаунт