След "Любов и наказание" /Aşk ve Ceza/ с Нургюл Й. и Мурат Й. ~5 в 1~ Тема 176

• 33 698
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
# 721
# 722
  Винаги, когато гледам този момент, си казвам... Какви очи има Нургюл само! За погледа на Мурат няма място за коментар, таби ки Simple Smile Страхотно игра правят като партньори, няма да спра да се възхищавам.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 21:49 от Tsarinna

# 723
Нов туит от Мурат

İnsanın dışı ile içi aynı olmalı..."Suretine bakma aldanırsın,siretine; içine bak aldatmaz"...O.G.

А това е окончателния...

Внешность человека и душа в нём,должны быть одинаковы.Не смотрите на лицо,обманет,смотрите в душу,она не обманет.

# 724

Добро утро в този горещ юлски ден!

# 725

Патрона отново е в движение.  Joy Joy Joy Joy Joy

New! Saturday 18/07/2015 - оn the plane to Adana.

# 726
  • На юг от тук
Добър ден в жежкия неделен предиобед.
Хриси,ако не е толкова горещо и аз бих тръгнала за Адана.Знам и къде ще си пия кафето.

# 727
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Хриси HugКати HugТанче Hug
Мурат са го хванали на път за Адана ,този път се е снимал с фен мъж та се надявам да не тръгнат питанки в какви отношения са двамата   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
А на Нуриш колко много и отива зеления цвят така красивите и очи изпъкват още повече  smile3521

# 728
Мурат заобиколен от фенската любов  smile3521

# 729
Привет, Хриси, Кати, Ени!

Ени, много хубаво изражение си избрала за колажа  Peace Laughing

З
Мурат са го хванали на път за Адана ,този път се е снимал с фен мъж та се надявам да не тръгнат питанки в какви отношения са двамата   hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

#Silly rotfImao rotfImbo rotfImao
То добре че обясняват дестинацията, че иначе щяхме да научим за кой знае какво от сигурен източник  hahaha Joy Joy Joy

Докато чакаме връзка от "Старбъкс" Адана, две много хубави гифчета от хърватките  Grinning Heart Eyes Особено второто - без коментар и партньорка на ниво  Peace (Сигурно не съм вред, но на мен такива сцени ми действат много повече от някои други. Така ми действа и последното клипче от снощи от Таня. Не само то де  Heart Eyes)

# 730
  • На юг от тук
Новината,че Баръш влиза в Парчетата,на мен ми харесва като актьор.
Но четох,че пък Джевдет Мерджан напуска.Изобщо горещо време и от към новини.

http://ekranella.com/haber/baris-falay-paramparca-da

# 731

Но четох,че пък Джевдет Мерджан напуска.Изобщо горещо време и от към новини.

И защо  newsm78 #Crazy Rolling Eyes

Да мръдна темата с едно много красиво признание от грузинския фен клуб ( подскочихте ли  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy) на ЛиН. Текстът е до тази снимка

Ти говориш с очи…можеш да говориш без думи….очите ти са силата на душата. Хората казват, че очите са огледало на душата. Вярвам че това е истина, защото винаги когато видя очите ти чувствам същото, което чувстваш и ти… Мисля че когато човек може да говори с очи означава, че той може да покаже чувствата си – любов, омраза, страст, болка…очите притежават силата да те накарат да се усмихнеш или да заплачеш… момчето ми, ти правиш това перфектно…когато те гледаме ние чувстваме същото…и така, искам да ти кажа „Благодаря”…благодаря за усещанията, които ни подаряваш.

Скрит текст:
you speak with your eyes .. you can say without saying.. your eyes are the power of your soul .. people say that eyes are the mirror of our soul.. I believe that it is true becouse always when I see your eyes I fell the same that you feel .. I think when human can speak with eyes it means , he can show you his feelings love hate passion pain .. the eyes have the power to make you smile or even make you cry .. my boy you can do that perfectly ..when we whatch to you we feel the same .. so I just wanna say thank you .. thanks for that feelengs that you gave us ..

# 732
Вече стана почти обед, но все пак да сложа една жизнерадостна и отпускарска картинка за начало на деня с пожелание най-вече за много прохлада в този горещ юлски ден.  Grinning

# 733
Новопоявили се снимки от юни месец и пак от... Старбъкс  Laughing

А тази е от 12.07.

Последна редакция: пн, 20 юли 2015, 11:09 от Alex_B

# 734
  • На юг от тук
Казвам  аз да стягате куфарите за Адана,Вие още умувате. Joy Joy JoyМомчето пак е при мама,да си хапва от любимите гозби и пие кафе.
Че Ефсун може да го е поизтормозила.

Алекс,вземам си чашката с прохладната, надявам се напитка и започвам работа.

Общи условия

Активация на акаунт