Математически турнири - 33

• 106 320
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • София
До 26-ти искат капарото  Peace
А не трябва ли преди плащането да получим договора и декларацията, след потвържадаване от наша страна на поканата?
Някой получи ли договор, декларация, банкова сметка...?
Един мейл с покана, потвърдихме, че искаме да участваме и после нищо, на кого да  преведа това капаро? Къде и кога ще подпсиваме този договор и декларация...

Засега - само банкова сметка   Grinning

# 136
Все е нещо, ние и това нямаме Simple Smile

# 137
  • София
Нищо не съм получила и аз. Вчера дори звънях до Академията. Казаха ми, че по-късно ще ми пратят сметката, но все още нищо няма

# 138
  • София
На мен ми бяха пратили мейл с молба да им напиша конкретно дали искам или не искам детето да участва в лятната школа, защото от моето потвърждение не ставало ясно дали е само за обучението през учебната година или и за лагерите. Направо им се обадих и ми пратиха банковата сметка. Договори и някакви свидетелства казаха, че ще пратят по-късно.
Ако някое дете няма възможност да иде тогава, поради друг лагер или почивка, им пишете. Щели след лагерите да изпратят материалите на децата, за да решават вкъщи.
За втори клас сумата е една и съща, независимо дали отива дете с двама родители, дете с един родител или родител с две деца.

# 139
И аз днес звънях, за да питам на каква сметка да преведа парите и веднага ми я изпратиха.
За декларацията за съгласие за участие в онлайн обучението предполагам, че още е рано, защото ще започне октомври месец

# 140
# 141
По неофициални данни - прекрасно представяне на нашите момчета на "малката" балканиада в Белград - 2 златни, 1 сребърен и 3 бронзови.

Страхотни момчета!   bouquet

# 142
# 143
  • София
Поздравления за момчетата!
Отново невероятен Кайряков след двете върхови постижения на нац. олимпиади по бел и мат!

# 144
  • София
И аз днес звънях, за да питам на каква сметка да преведа парите ...

И аз звънях днес с въпроси, и доколкото разбрах тази седмица ще се занимават със записванията.

# 145
  • София
Още го няма класирането на финала МБГ, нали? Tired А щеше да излезе след 20.00 ....

# 146
Писаха след 8, после след 9, и ние чакаме!!!

# 147
  • София
baileys, сигнализирай, моля те, че все ме страх да не ми се е кеширала страницата в телефона.

# 148
Пусни ми на лични телефона си, направо ще ти звънна! Аз съм до училището, след малко ми идва да ходя да тропам на вратата   Mr. Green

# 149
  • София
Недей, минах преди час оттам  Wink Нищо нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт