Математически турнири - 33

• 106 326
  • 727
  •   1
Отговори
# 150
  • Sumen, Shumen, Bulgaria
Апартамента ни е точно срещу училището, стаите светят,всъщност няколко светят.Вероятно има затруднение журито, поради многото участници

# 151
Амчи предварително знаят броя на участниците, тези мили хорица  Laughing Ние сме във Виго, ако и вие сте там най-много да пием бири на супера и да чакаме   Joy

# 152
Идвааатттт!!!! Има новина, но без линк засега!!!!

# 153
Ние сме в една от пресечките , близо до училището, от четвъртия етаж гледката е добра. Деца с фенерчета бродеха като светулки докъм 22 часа пред входа на училището с надеждата за списъци с класиране...Уви!!! Кофти е, защото хората без награди могат да си тръгнат рано сутринта, а сега трябва да чакаме, ние си оставаме на почивка до неделя, но не е там въпроса...

# 154
  • София
 Отборното излезе, индивидуалното-тц!

# 155
Записваме се със златен на отборното  Party

# 156
А защо е отчитано времето, след като така или иначе са дали примерно златни медали на всички с пет верни отговора ( само групата 9-12 клас прави изключение, но там и броят на отборите е много малък)?

# 157
  • София
Браво!!!
Следете през прозорците да не заспят преди да качат индивидуалното, че аз също съм наблизо, но нямам пряка видимост! Simple Smile

# 158
А защо е отчитано времето, след като така или иначе са дали примерно златни медали на всички с пет верни отговора ( само групата 9-12 клас прави изключение, но там и броят на отборите е много малък)?
Миналата година имаше порой от максимални резултати и тогава се гледаше времето

# 159
Аз питам за тази година. В протокола е отбелязано времето на отборите със златен медал. Не виждам да е повлияло на класирането по някакъв начин. Затова ми стана интересно. Ще погледна регламента.

# 160
Нищо не разбирам от линка с отборно класиране, т.е. как са били сформирани отборите.

Задачите има ли ги излезли, интересно ми е да ги видя, няма макс резултат/ за първи клас, имам предвид/, 20 броя са.  Значи е имало интересни задачи.

# 161
тази година впечатлението, поне за седми клас от децата е , че са по-трудни и по нетипични задачите. В тази възрастова група също няма максимален резултат индивидуално. Все пак трябва да се има предвид, че децата са във ваканция и не им е много до сметки

# 162
  • София
Нищо не разбирам от линка с отборно класиране, т.е. как са били сформирани отборите.

Отборите са сформирани на база желанията на участниците - аз, Петкан и Драган сме си заявили желанието и сме в един отбор. Ако само аз съм заявила желание за участие в отбор, но не съм си намерила другарчета, ме разпределят с други такива желаещи.

# 163
И аз днес звънях, за да питам на каква сметка да преведа парите ...

И аз звънях днес с въпроси, и доколкото разбрах тази седмица ще се занимават със записванията.

някакво раздвижване по темата? при нас засега нищо...

# 164

Отборите са сформирани на база желанията на участниците - аз, Петкан и Драган сме си заявили желанието и сме в един отбор. Ако само аз съм заявила желание за участие в отбор, но не съм си намерила другарчета, ме разпределят с други такива желаещи.
Интересни имена си дала за пример, те използват ли се още в Бг?
Благодаря за обяснението

Общи условия

Активация на акаунт