Математически турнири - 33

• 106 145
  • 727
  •   1
Отговори
# 720
Какъв е смисъла на дебата? И на таблиците?

# 721
Дидева, много си крайна и е леко грубо. Не е необходимо да накълцваш всеки изказал мнение. Нали форумите са за това- да се дискутират различни неща. Нормално е родители на третокласници да се интересуват от випуска на трети клас и да си правят някакви изводи за ниво. Стана ми странно просто за това с топ 3 и затова коментирах. Извинявай Mariposa.
Mariposa, и аз щях да пиша, че не спазват срока.
Но челна тройка в трети клас, за мен лично, е малко пресилено.  
И за мен е пресилено. Да не говорим, че поименните коментари за потенциала на второкласници ми идват в повече.

Не става дума да мерим кой е по-по-най, има си рейтинги за целта...
Ти точно това правиш. Ако точките бяха целта, една таблица без имена щеше да свърши работа.

# 722
Скрит текст:
Дидева, много си крайна и е леко грубо. Не е необходимо да накълцваш всеки изказал мнение. Нали форумите са за това- да се дискутират различни неща.
Ако смяташ, че нарушавам правилата на форума, винаги можеш да ме докладваш на модератор.

# 723
  • най-шареното място
Aз пък искам да напомня, че не е късо да се редактират постовете с коментари - оригиналът и ако някой го е цитирал. Имената на децата не са на най-доброто място тук. Писаният от потребители текст с имена - също.

Ако някой иска да напише името на детето си тук /макар пак да е възможно да накърни интересите му/ ОК, но на други деца е много прекалено.

# 724
Текстът не е писан, а е просто подредено класиране, на вече даден линк, където фигурират същите деца поименно. Обясних и каква е целта и нищо не изтъквам, но щом толкова ви боде очите, го махам.

Продължавайте да си обсъждате кой колко пъти ще ходи до тоалетна на утрешното състезание.

# 725
Добре че влезнах в темата да погледна има ли някаква инфо за утре. 283 деца в зала 101 определено си е изненада..по-добре да ги предупредим отсега отколкото да се озоват утре нищо неподозиращи. Не е приятно, но какво да се прави. Успех на всички

В зала 101 масичките се отварят и са педя на две, наклонени леко. Абсурд да се събере работния лист, лист за решаване  и бланката за отговори, химикал и молив за някой задачи. Нищо не може да се задържи- направо ад.

# 726
  • София
Аз не разбирам драмата с големите зали. От личен опит - в по-големите зали, шумът се "размива" и не вярвам излизането на децата да пречи на другите. Така или иначе не всички деца стоят до последно и винаги има излизащи пердварително, които вдигат шум.
Но ще видим днес как ще е на парктика и какви отзиви ще сподели младежът.
За мен различните зали, училища, квестори, формати на състезания са си част от граденето на психика и опит  Peace.
Друг е въпросът, че 107-мо си бяха съобразили предварително, че може да има балотаж и още от самото начало при записването ни казаха, че ще сме в Химическия факултет. Не знам защо другите организатори са изненадани и в последния момент се правят реорганизации  newsm78.

# 727

Общи условия

Активация на акаунт