Математически турнири - 33

• 106 061
  • 727
  •   1
Отговори
# 690
  • гр.Варна
Здравейте,момичета!
Забелязвам,че в сайта на Матеатика без граници,все още ги няма таз годишните задачи.Не видях по-назад в темата,но има ли някой,споделил какво се е паднало на децата от 2 клас?Мойто чааве ми каза 2-3 само,а са ми интересни и другите задачи Simple Smile
Благодаря

# 691

че те залите са дори с по-голям капацитет, не е драма...

Поне докато не му се доходи на някой до тоалетната, де.  Mr. Green

Залата е от 16 реда по 18 стола, т.е. 288 места. Даже в края има някакво стеснение, така, че може и местата да са си 283.

# 692
  • най-шареното място
Пропуснах преди малко - това с тоалета е добре да се избегне - кратко е, може.
Успех на децата утре!

# 693
  • София

Извинявам се тогава. Истината е, че не съм запозната с всяка конкретна зала... Просто принципно повечето са 300-350.
Но сериозно, ако някое дете е като мен и ходи често до тоалетната, добре е родителите да му препоръчат да седне близо до края. Не само заради другите - адски неудобно се чувства човек, като трябва да вдигне 20 души 2 пъти за едно излизане и... ако има нужда да излезе повече от веднъж... и при всяко положение, само това е в главата - и да, определено разсейва. Основно човекът, който има такъв проблем.

ПП
Ом, не всичко могат. Примерно аз просто ходя през 15-20 минути... много е затруднително, но нищо не мога да направя.
Разбира се, децата по-често са здрави, отколкото с каквито и да било проблеми - и точно затова би трябвало да е лесно за онези, които наистина имат нужда, да заемат място близо до края на реда.

# 694
При състезание всички трябва да е със равен старт, но като всяка българска работа и тук няма еднакво начало. Моето дете заедно с още 280 деца ще трябва да се съсредоточи и резултатите няма са същите , както в зала с 30 и 50 места. Ще кажете, че то зависи от детето и неговите възможности, но не смятам, че някои ще отрече , дали си дете или възрастен обстановката влияе. #Cussing out

# 695
  • София
но се чудя, все недоволни има, залата голяма , рано ставали, ами никой никого не задължава, най-вероятно има бутикови състезания с по-малко деца, хем няма да се бутат, хем за всеки ще има я медал, я грамота,  а може  и двете
аман, извинявам се за негативния постинг но тук вместо да сме си полезни с информация за турнирите, има само недоволство и мрънкане!
ами на който не му харесва, да пише на организаторите и това е, в тази тема такива проблеми не могат да се разрешат и не виждам смисъл някой да недоволства!
извинявам се ако някой се обижда но ми омръзна да чета как на калпав космонавт и космоса му е крив

# 696
  • Там, където мечтите се сбъдват
 за инфо само: за живущите в Младост и околията, СМТ ще се провежда в 128 училище. Записвания при г-жа Колчева. Това разбрах днес от организаторите и отидох да запиша сина си. Госпожата я нямаше, но го записаха в канцеларията.

# 697
  • най-шареното място
NStaneva , влияе, некоректно е. Но ако не отивате за медал, а за развитие - ще го имате. И сравнение с другите /при известна корекция за условията - също/.
А обясненията сега как е неравнопоставено, няма да помогнат на детето.
Ни повече, ни по-малко.

Звездица
, това не е война - състезание е. Всички са с почивен ден, всички са платили такса, но някои полуават различно нещо. Нормално е да има недоволни.

И си доста груба. Какво им е калпаво на децата, че живеят в град балотаж?

# 698
  • Варна
О,хайде стига с тази "равнопоставеност" ,че всички знаем колко я има навсякъде ....  Stop
Никой никого не задължава да ходи на състезания.
450, и правилно ще постъпиш ! Но щом ви се мрънка тук ,мрънкайте си.. Simple Smile

# 699
NStaneva , влияе, некоректно е. Но ако не отивате за медал, а за развитие - ще го имате. И сравнение с другите /при известна корекция за условията - също/.
А обясненията сега как е неравнопоставено, няма да помогнат на детето.
Ни повече, ни по-малко.

Звездица
, това не е война - състезание е. Всички са с почивен ден, всички са платили такса, но някои полуават различно нещо. Нормално е да има недоволни.

И си доста груба. Какво им е калпаво на децата, че живеят в град балотаж?
Simple Smile Моето дете ще ходи точно да се развива , не гоним медали. Дори няма да му казвам за лудницата от 300 деца, просто ще има много деца и да направи това което може .
Приключвам с постовете, защото не ми е приятно тези коментари за космонавти . Моето дете не е космонавт , а нещо повече ЦЕЛИЯТ СВЯТ за мен  Simple Smile Успех на всички дечица  Simple Smile

# 700
  • София
ом, както е известно няма и никога не е имало равнопоставеност, някои са с късмет, други не , и така
просто трябва по-философски да се гледа на всичко
както и да е, нямам намерение да влизам в полемика, като искате да се ядосвайте, направете го, но поне пишете на организаторите за да има някакъв резултат
успех на всички дечица независимо от неудобствата , аз приключвам по темата за недоволството от организацията на математически турнири в България

# 701
  • София
Изпускате това, че сме си платили за участие в друго у-ще, където организацията винаги е перфектна...
Не става дума за никаква равнопоставеност, а за нормално протичане на състезание.

звездица, бутикови състезания има. Там ходят най-добрите и медали, и грамоти дават най-трудно  Peace

# 702
  • София
за инфо само: за живущите в Младост и околията, СМТ ще се провежда в 128 училище. Записвания при г-жа Колчева. Това разбрах днес от организаторите и отидох да запиша сина си. Госпожата я нямаше, но го записаха в канцеларията.

Ей, жива да си, вече се бях прежалила да ходя чак до 1во в сряда!

А къде се търси, принципно, тази дама? Тя учителка ли е, или представител на организаторите?

# 703
  • най-шареното място
ом, както е известно няма и никога не е имало равнопоставеност, някои са с късмет, други не , и така

Това си е спам, но го заслужаваш: "философски да гледат хората" - съвет от човек нарекъл децата им калпави космонавти? Наистина ли?
И ти така като платиш колкото другите, а получиш много по-малко за детето си гледаш философски, сигурна съм.Simple Smile

# 704
  • София

Това си е спам, но го заслужаваш: "философски да гледат хората" - съвет от човек нарекъл децата им калпави космонавти? Наистина ли?
И ти така като платиш колкото другите, а получиш много по-малко за детето си гледаш философски, сигурна съм.Simple Smile

Бях се зарекла да не продължавам дискусията, убедена че след първия пост ще се нададе вой, но няма как да подмина твърдението, че децата са наречени от мен "калпави"! Аз никъде не съм визирала децата, в случая тук пишат родителите им, които са все недоволни и именно те могат да внушат на децата т нар неудобства
И отново- "защо никой не пише на организаторите, като сте толкова недоволни?" -Задавам за последно този въпрос и спирам  Peace

EliG приемам забележката, няма да има медали от бутиковите състезания, освен ако не са ги заслужили наистина, но поне ще са по-спокойни мамите от гледна точка на тишина, съсредоточаване и блъскане
аз лично никъде не съм виждала блъскащи се децата и се надявам се и да не видя такава ситуация!

Общи условия

Активация на акаунт