Математически турнири - 33

• 106 389
  • 727
  •   1
Отговори
# 315
  • София
ПП. Аз се чудех дали не става въпрос за този сборник .
Този сборник е с ОМТ, не СМТ.  Wink

# 316
  • Varna
Здравейте,
тъй като от училището на дъщеря ми все още не мога да получа отговор дали ще се провежда състезанието Математика без граница, някой знае ли във Варна къде мога да я запиша - т.е. в кои училища и до кога е срока.

# 317
Ако някой знае точната дата на" Математика без граници " в Благоевград , моля да сподели  Praynig

# 318
Ако някой знае точната дата на" Математика без граници " в Благоевград , моля да сподели  Praynig

На 17.10.2015 г. от 10:00 часа в ПМГ ще се проведе есенния кръг от състезанието Математика без граници.
Записване от 8.10. до 14.10.2015 г. в канцеларията на гимназията от 7:30 до 15:00 часа. Такса правоучастие 8 лв.

Източник

# 319
Има ли някъде из нета публикуван (може и сниман) списък с разпределение по стаи на записаните за „Хитър Петър“ в 125 СОУ в София?

# 320
Здравейте,
Не зная дали е мястото тука, ама можете ли да ми препоръчате някое хубаво сборниче за първи клас?
Учебника на Кортезов само в книжарницата в БАН ли може да се намери? (Той е за втори клас)
Предварително благодаря!

# 321
Здравейте,
Не зная дали е мястото тука, ама можете ли да ми препоръчате някое хубаво сборниче за първи клас?
Тези свършиха много добра работа при нас:
http://www.book.store.bg/p25945/zadachi-po-matematika-za-byrzous … ia-temnikova.html
http://www.book.store.bg/p29387/sbornik-zadachi-po-matematika-zi … av-velichkov.html

# 322
  • Бургас
Нали уж състезанията на СБНУ  http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4908000  ги отрязаха, защо пак се "рекламират" и пробутват наред ....
http://sbnu.org/index.php/kalendar

# 323
  • София
Има ли някъде из нета публикуван (може и сниман) списък с разпределение по стаи на записаните за „Хитър Петър“ в 125 СОУ в София?

В 125-то все още са в ерата преди интернет Confused Списъците ще ги залепят на вратата на училището в събота сутринта.

# 324
  • Варна
Здравейте,
тъй като от училището на дъщеря ми все още не мога да получа отговор дали ще се провежда състезанието Математика без граница, някой знае ли във Варна къде мога да я запиша - т.е. в кои училища и до кога е срока.
    И аз съм със същото питане.

# 325
  • най-шареното място
Другата седмица вече ще могат да кажат вероятно.
Или пишете отсега на организаторите.

# 326
Здравейте,

А да кажеш кое е училището, тъй като при нас така или иначе не се провежда и също си търсим "домакин". Миналата година се провеждаше в "Материка", но засега там не съм питала, оставям си го като резервен вариант. Ослушвам се за ОУ "П.Р.Славейков", но няма информация и в сайта, и учителите още не са наясно. Предишни години в СОУ "Н. Геров" организираха, но само за техни ученици, че така... Който получи инфо, да споделя

# 327
  • София
Здравейте.
Хитър Петър само в 125-то ли ще се провежда в София  newsm78?
Разбрах, че има записване на място.
Чудя се дали да пускам млазежа, защото в идния месец има три състезания - все в съботите по време на английския му и не мога да преценя кои от тях си заслужават за третокласник. Колебая се дали да не пропусне Хитър Петър, а да иде на СМТ и на Черноризец Храбър  newsm78.

# 328
Здравейте,

А да кажеш кое е училището, тъй като при нас така или иначе не се провежда и също си търсим "домакин". Миналата година се провеждаше в "Материка", но засега там не съм питала, оставям си го като резервен вариант. Ослушвам се за ОУ "П.Р.Славейков", но няма информация и в сайта, и учителите още не са наясно. Предишни години в СОУ "Н. Геров" организираха, но само за техни ученици, че така... Който получи инфо, да споделя
Състезанието ще се проведе в ОУ "П.Р.Славейков". Заявки и плащане на таксата от 8 лева ще започне от 15.10.2015 г.

# 329
  • София
Колебая се дали да не пропусне Хитър Петър, а да иде на СМТ и на Черноризец Храбър  newsm78.
Аз бих те подкрепила в този избор. Далеч не е нужно да ходят на всички състезания - обърна ни внимание дори и учителката от курса в СМГ на моя син (4кл е той). Мин. година, на годините на твоя, е ходил на ЧХ и СМТ, но те влизат в рейтинга му, който гони за мат. школа в неговото у-ще. Иначе би могло и 1 от тях да се избере. Зависи си донякъде с каква цел се явява. Все пак и 2те са сред доста популярните и включвани в рейтинги и класации.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт