Математически турнири - 33

• 106 269
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Благодаря!
Надявах се да има нещо, което да съм изтървала като възможност да разбера...

# 586
  • София
Да попитам тук - има ли дете, което участва в онлайн школата "Математически звезди" на Академия 21 век, която беше награда от състезанието им? След първата тема има ли някаква реакция? Може и на лични да ми пишете, да не товарим тази тема  Peace Искам да разбера дали проблема е при нас, в системата мудъл или те спряха.

# 587
Да попитам тук - има ли дете, което участва в онлайн школата "Математически звезди" на Академия 21 век, която беше награда от състезанието им? След първата тема има ли някаква реакция? Може и на лични да ми пишете, да не товарим тази тема  Peace Искам да разбера дали проблема е при нас, в системата мудъл или те спряха.
Днес вече са качени задачите от следващото занимание.И при нас нямаше нищо ново през изминала седмица,
явно от Академия 21 век нещо се бавят!

# 588
Ей, вярно, че имаше мейл. Embarassed Моя син не е решавал задачите.
Какви са?
Не мисля, че е проблем да се обсъжда тук. Все пак е свързано с математическите турнири.

# 589
  • София
Mnogodetna mama, сега погледнах отново,  при нас е качена преди малко тема 2.

# 590
Прощавайте, но така и не разбрах кои са училищата, където може, ако училището, в което учи детето, няма 20 желаещи, да се запише за СМТ. В 125-то може ли?
С петокласника е лесно, но малкото, първи клас, е в друго у-ще.

# 591
  • София
Може да се яви там, ама трябва да го запишеш в 1во... на 4ти ноемвро ма.  Rolling Eyes Tired

# 592
Обадете се по телефона и те ще ви насочат къде да отидете. Миналата година не пратиха в най-близкото училище, в което се провеждаше и платих там, не съм ходила до 1-во.

# 593
  • София
Прощавайте, но така и не разбрах кои са училищата, където може, ако училището, в което учи детето, няма 20 желаещи, да се запише за СМТ. В 125-то може ли?
Баткото да я запише при него. Аз така направих.

# 594
  • Sofia
Някой знае ли кога ще бъде Коледното състезание, че не намирам информация за точна дата?  newsm78

# 595
  • София
Обадете се по телефона и те ще ви насочат къде да отидете. Миналата година не пратиха в най-близкото училище, в което се провеждаше и платих там, не съм ходила до 1-во.

Благодаря за идеята!

Хм, ама в 125то директно ми казаха, че изобщо не събират таксата... пък може да се е променила ситуацията?
А ти на кой телефон се обади - в училището (1) или в БАН, или?...

# 596
Мисля че в 1-во, но не помня вече.

# 597
Баткото да я запише при него. Аз така направих.

Благодаря за идеята. Само да се съгласи голямото дете, че е малко срамежливо.

Благодаря и на останалите за идеите.

# 598
Здравейте, търся Сборник по математика за извънкласна работа за 4. клас на Кремена Стоименова...
Понеже е изчерпан не мога да го купя от никъде. Някой дали го има, да си направя ксерокопие?

# 599
  • Варна
Някой да знае докога е срокът за записване за ЧХ във Варна?
В сайта на ОУ Славейков нищо не пише, актуални тел. които да вдигат също нямат. Confused

Общи условия

Активация на акаунт