Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 709
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
Мариетка, хич да не ти пука кой какво е казал. Ние с ММ имаме разбиране, че в този свят никой на никого не е длъжен и така сме възпитавали децата си. Не са ни длъжни дори и на нас. Те трябва да постъпват така, както смятат за най-правилно. Интересното е, че не станаха егоисти, а даже напротив. Понякога се притеснявам от това, че дават твърде много за нас. От гледната точка на тази учителка правилно е едно, а от вашата - друго... ще и мине. Оставете детето да учи това, което му е на сърце.

# 151
Мери, на 21-ви чакам дипл работа да чета, да знаеш Simple Smile
Библиографията си избери един начин за направа и караш по него, това е най-важното, не кой начин ще избереш.

Лотхен, отдъхни, за какво се притесняваш. Аз като гледах кръщенето, където бяхме, колко лежерно беше Simple Smile То вярно, че и приятелката ми е лежерна, ама не се притеснявай. пази нервите за сватбата  Joy

# 152
Ох, дочетох я най-накрая Мрак, заинатих се и почнах като се прибрах и докато не я свърших не станах ooooh!, стига само съм я мотала... Ама си е добра накрая и не само де, единствено ме дразни мрачната и депресираща обстановка, но няма как. Доволна съм че не я зарязах, ама какъв край, ей това се казва смразяващ трилър с изненадващ край.

Абе излъгана! Класната да си гледа работата  Whistling Важното е детето после да не съжалява, че е останало там, а е имало възможност за по-добро място! Мариет, пътя не е дълъг, не е далеч, а и той не е малък! Ще се справи по-добре, отколкото смяташ Simple Smile сама казваш, че сегашната му паралелка няма да му даде това, от което има нужда.
Точно. Peace Hug
Много добре го е казала Мери, Мариетка, не се ядосвай излишно, отпусни си душицата вече, нищо толкова трагично не се е случило, за да трошиш излишни нерви, няма смислъл миличка Heart Eyes Hug
А м/у другото това твоето дете е прекрасно!!! Сигурна съм че и малкото е такова, но просто големият много ми се издигна в очите напоследък, с постъпките си, с труда си, с честността си, сигурно ужасно се гордееш!

Зори, как си, освести ли се малко? Hug

Точи, скоро видях че гледаш един детски филм и снощи го изтеглихме и го гледахме донякъде с малкият, прекрасен е, само че ни се доспа и сега ще го довършим. Благодаря ти за което Hug Ако на някой му е интересно, филмът е: http://www.imdb.com/title/tt0398808/?ref_=nv_sr_2 , страхотен е, има какво да научи човек от него, идеален за цялото семейство, препоръчвам, макар и да не съм го догледала!

Приятна вечер, милички Hug

# 153
Ние с ММ имаме разбиране, че в този свят никой на никого не е длъжен и така сме възпитавали децата си. Не са ни длъжни дори и на нас. Те трябва да постъпват така, както смятат за най-правилно.
100% покрива и моето виждане...не съм длъжна на никой, никой не ми е длъжен. По-добре да стане егоист, отколкото да му насаждат чувството на вина, хеле пък в крехка детска възраст. Това определено няма да го позволя.

# 154
  • София
И аз като момичета мисля. Чувството на вина е нещо, което не трябва да се позволява, възпитава и допуска. Едва ли класната е искрено заинтересована от бъдещето на детето ти Мариетка. По-скоро егоистични подбуди има. Така че не си го слагай на сърце, хич. Следвайте сърцето на детето. Когато човек последва сърцето си ще е щастлив винаги в работата си!  Класната - тя така или иначе ще остане в историята.

# 155
  • Пловдив
Гиговче, да те питам как гледаш/теглиш филм от линка?  Embarassed
Отварям линка, но не се ориентирам  ooooh!
Аз обикновено тегля от замунда...

# 156
  • ГОре на черешата...
Ех, поолекна ми на сърцето, благодаря ви, знаех си, че отново ще срещна разбиране, че ще получа мъдри съвети Hug!
Гигич, вярваш ли, че ми пламнаха ушите, а пък как трепна сърцето...дано, дано детето ми среща повече добро. А малкият, ооо, малкият е друга бира - в такава ситуация ще се измъкне ни лук ял, ни лук мирисал hahaha. Ежедневно ми стопява лагерите, но да е здрав, друго не искам. Пък и той ще си седне на д***то, нали има добър пример Peace.

# 157
  • София
Деска, от този линк не може да се тегли, това е само енциклопедия.  Тр.да го видиш в замундата дали го има. И аз ще го дръпна да го гледаме с децата.

# 158
  • София
По-добре да стане егоист, отколкото да му насаждат чувството на вина, хеле пък в крехка детска възраст.

Абсолютно съм съгласна.
Винаги съм се чудила защо думата "егоист" е натоварена в нашия език и мислене с отрицателен заряд и едва ли не се възприема като обида.
Не вижда нищо лошо в това човек да е егоист и да си гледа себе си и своите интереси. Това е нормалното. Другото е лицемерие.

# 159
  • Пловдив
Вив, благодаря за разяснението  Hug няколко пъти все щях да питам и все изключвах и си виках, че съм егати идиота да не мога да се оправя Embarassed

# 160
Здрасти, котета-читател(к)и. Wink Hug Наминавам за мъничко да ви пратя прегръдки.

Ние бяхме на една прекарсна, прекрасна, артистична и музикантска сватба през уикенда, на която просто се размазах от щастие. (Даже малко успях да забравя какво точно работя, как и защо. Laughing ) Нелко, в тази връзка - радвам се, че сме приятелчета вече и по други места.

Вениии! Имам книжка у теб - да знаеш, че си мисля за нея с нетърпение и с вълнение, но и малко се притеснявам, че ти я плати... Искаш ли да ти преведа парите все пак?

Дори видях онзи ден, че малко сте ми я коментирали книжката. Wink Бъблчето даже се е изказала положително за нея, което още повече ме обнадеждава. За новия роман на Паоло Джорадно става дума, да уточня. Simple Smile Иначе аз съм страшен фен на "Самотата на простите числа".  Heart Eyes

Миленце, чудничка картинка с птиченце видях преди няколко страници! Heart Eyes
Я кажи - аз нали имам една книжка у теб? Туве Янсон? Embarassed Извинявай, че така те питам, но наистина не съм съвсем сигурна и се надявам да не греша.

Мери, силнооо ти стискам палци да приключиш скоро! Hug Адски са мъчителни тези последни напъни, но... ще се справиш и после ще ти е хубаво и леко.

Нези, изпратих ти най-после книгата на Филипа Грегъри, която ти бях обещала. Да не се учидиш като получиш някакво странно известие тези дни. Wink

# 161
  • На планетата Земя
 Скарамуши  Hug точно така. Аз точно онзи ден питах теб, Ули и Нези дали си искате книжките, за да ги пращам. Прочетох ги и мнооого ви благодаря. Прати ми адресче на лс?

Спокойна вечер, момичета!

# 162
Миле, аз отговорих ли ти, че не ги бързам. И ти имаш в мен, да ти ги пратя ли?
Слив, и твоя имам вече от доста време, да пращам?

# 163
  • Берковица
Добър вечер, Hug
Вени, Hug
Нещо не съм много наред тези дни, не ми се работи, не ми се чете, нищо не ми се прави. Може би е от времето.
Днес пак ходихме на Враца на изследвания.
Скрит текст:
Нещата изобщо не са наред и ще е мъка и болка за всички
Аз също обичам да чета дългите постове на момичетата.  Hug Hug Но на мен не ми  се отдава  да пиша дълги писма и затова давам така телеграфно. А и повечето време чета и пиша през телефона.
Моята майка  не ми даваше да гледам котки в къщи, но добре че живеем в къща и си имам 2 котки и куче. Исках да си взема още едно коте, но ММ ме заплаши и се отказах. Cry
Мариетче,  Hug Hug Hug за съжаление има малко истински учители и Калоян трябва да следва мечтите си, а не да се съобразява, че бройките на госпожата ще спаднат, а с тях другите неща които следват учениците.
Дев, Бъбълче, няма ви.  Hug Hug Hug
На всички момичета гушки  Hug Hug Hug

# 164
  • На планетата Земя
Не, Ули, ще се видим, ще си разменим.

Гани  Hug  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт