Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 738
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • ГОре на черешата...
Сколасах. Какво - оттатък Wink.
Вив, какво ще вземаш от Лидл, да не изтърва нещо Mr. Green
Мери, забравих да ви честитя бебочето - да е много здравичко и поспаливичко  bouquet!

Гуш на всички Hug, опъвам се да почивам и ще поглеждам през прозореца, че пак иде нещо, пфуууу...

# 271
  • в огледалото на живота
Блудната книгохоличка се завръща ...... Simple Smile

Привет прекрасни мои!
Колко много ми липсвахте през тези дни не мога да опиша,но все едно съм била далеч от семейството и домът си.... Hug Hug Hug Hug

Жива и здрава съм,благодаря ви за мислите и думите,за милите съобщения към мен  Hug
Малко промени имаше,които се случиха около мен,надявам се за хубаво.
Подробности ще напиша..знаете къде... Wink

Имам вече и нет,та не мога да не се разпиша макар и набързо.

Ще наваксвам пропуснатото  Peace

Идвам и с почерпка макар и виртуална първо при вас тук.
Днес имам повод за това:синът ми навършва 17г! Heart Eyes

17г. ароматът на липи ми напомнят всяко лято за вълнуващия момент,когато станах мама за първи път!
Почерпете се за негово здраве  Hug
Прегръщам ви силно,всяка една!
Обещавам да не липсвам толкова дълго....

# 272
  • ГОре на черешата...
Дев, честит рожден ден на порасналото ви момче  bouquet! Нека младостта му е красива като липовия цвят и наситена с емоции като аромата му!
Радвам се, че сте добре, липсваше ми твоя позитивизъм Heart Eyes! Гуш Hug!

# 273
  • София
ДевHug честит празник. Да ти е живо и здраво момчето. Много, много да ви радва.   Gift  party023

# 274
Е, Дев, привет! Какъв хубав повод да ни нагледаш!  Hug Честит празник на сина ти и на цялото ви семейство! Да е здрав и лек и успешен да е пътят му занапред! Много да се гордеете с него!  Hug

Нели, цял ден си в мислите си, заедно с майка ти! Дано всичко е наред и при теб!  Hug

Хубав ден на всички, прегръщам ви!

# 275
  • Benelux / Varna
Девче, Честит ви празник у дома! Жив и здрав да ви е! А за теб се раздвам, че звучиш прекрасно!  Hug

Момичета, добре че седнах наядена пред компа, лигите ми изтекоха, какво е туй нещо пестил и аз не съм го опитвала, но изглежда трепач! Нар обожавааам, меко казано!

Гиговче, сигурна съм, че ще си ослепителна довечера!

Нелко, дишай по-спокойно миличка!

Аз пък днеска ще се спукам от яд, става за море, а аз не съм си взела банските с мен, а имам цели 5 бански - нови даже, само 1-2 съм ги  обличала за по няколко пъти, бяха италиански на една разпродажба от 40 на 5 евро и аз не можах да реша кои да взема и за по 5 евро взех че ги взех всичките, а сега като ми трябват не са с мен  ooooh!
От друга страна си викам, то добре че не са, че както се бях трупясала оня ден, тамън съм се оправила, да не се наредя повече, мисля че беше от нещо дето бях яла.
Но ще излизам на разходка, взела съм си апарата - може и да поснимам Simple Smile

# 276
  • София
Дев,живо и здраво да ти е детето!Много да ви радва и да ви слуша!Да ти е отмяна,опора и сила!Да е спокоен житейския му път и да няма трънаци,или ако има то да не боцкат! Hug

# 277
Дев, чести ти рожденник. Да му се сбъднат всичките мечти! Весел празник на цялото семейство   bouquet

Гиговче, какво ще имаш довечера? Мара подробната (или по др наяин казано със силно развито клюкарско чувство) е пропуснала нещо  newsm78

Зори, я отивай и си купувай бански ( хем ще имаш извинение пред себе си)....грехота е да се изпуска плаж.

Весел и ползотворен, от тук нататък, остатък от деня, дами.
Отивам да си правя чай от каркаде и ягоди.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 19:09 от Titina

# 278
  • Кърджали
Дев, да ти е живо и здраво момчето! Каквото пожелае, с лекота да го постига.

# 279
  • Benelux / Varna

Това звучи убиец! И така разхлаждащо някак ,,, с удоволствие ще пробвам, прати насам!

# 280

Това звучи убиец! И така разхлаждащо някак ,,, с удоволствие ще пробвам, прати насам!
Купен е от БГ, на биопрограма е. Наистина е много хубав, препоръчвам го.

# 281
  • София
Дев, честит празник на детенцето ти! Да ти е живо и здраво  Hug   bouquet
Честит празник и на теб в този ден  Hug

Мариет, купувах си от спортните неща (3 клинчета и 1 бюстие за тренировки) и храна, ала бала ...

# 282
Честит празник, Дев!!! Да ти е здрав и щастлив  bouquet Весел празник  ura

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 19:37 от evilan

# 283
Дев, да ти е живо и здраво момчето, да има късмет в живота и да е щастлив!   bouquet
А ти наистина липсваше, всички те мислехме Hug
Дано всичко да е наред при теб и промените да са към добро Hug

Титина, малкият имаше тържество по случай успешното му завършване на курса по английски. Другата седмица започва летният му курс пак по английски. Много не му се ходеше, почива му се вече, но няма как...Госпожата много го похвали, каза че се справя отлично и няма никакви забележки към него! Много ми стана приятно!

Приятна вечер и гушки на всички Hug

# 284
  • София
Гигова,браво на детето!Все се каня да питам кой го гледа през ваканцията?
Айде аз комбинирам с баба и аз,че имам дълга отпуска.

Общи условия

Активация на акаунт