Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 803
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Лу,луда станах докато ти четях програмата Crazy,ако имаш нужда от компаньон-идвам Mr. Green
Приятен обяд на всички!

# 436
  • Belgium
Интересен Въпрос на деня  Laughing

Като цяло аз съм по свежаците, а те по дифолт са по-нетрайни. Но финансово никак не е изгодно 30 мл парфюм да изчезнат за около месец, а на Зелената рокля толкова живот и давам в моите ръчички Mr. Green

Иначе по-трайните, шлейфови миризми си ги ползвам есента и зимата. Сега в горещините съм с парфюми, които издържат без подновяване около 4-5 часа, което си е съвсем поносима средна трайност  Laughing

# 437
  • София
Темичката ни е станала парфюмна.  Heart Eyes

На мен всички шансове ми харесват, и новия също, но още не знам дали ще го придобивам. Мисля.  Wink

Скарамушче, прегръдки и дано решението е правилно! Hug

Нели, как ти върви "Малкият непознат"?

Мая, прегръдки и за теб! Hug

На мен малко странно ми върви "Балканска сага"... Май с Кармен Мишу няма да се разберем. "Нестинарка" ми хареса, но другите й книги...  Rolling Eyes май не е особено мой автор...

На всички хубав ден! Hug Hug Hug (Аз пак съм яко на тръстиката...  Confused)

# 438
  • София
Пете,мислех,че съм само аз така със Сагата :blush.И не посмях да изкажа мнение.За сега я оставям.Може би не й е момент!

# 439
Хелоу  Hug

Днес ми е много депресарско! Егати времето... в 1 часа мислех, че вече е 4-5  Shocked спи ми се, тъпо ми е, не ми се работи  Crossing Arms Laughing Tired и пак вали.... ще режа вени  Laughing

# 440
  • на североизток от Рая
Здравейте!

Нели, как ти върви "Малкият непознат"?

Страхотна е, мой тип книга. На екс прочетох стотина страници, докато "работех". От мрачните книги е, но не е мрачна като скандинавските. Те направо ме хвърлят в тъмен тунел без изход. Тук има и някаква загадка, така предусещам, ще продължа да чета след малко. Благодаря на Бъбъл, че сподели за тази книга.
Вени, ти чете ли я вече?

Пете,мислех,че съм само аз така със Сагата :blush.И не посмях да изкажа мнение.За сега я оставям.Може би не й е момент!

Защо?  Rolling Eyes Отрицателният коментар също е коментар.  Peace

Мишу е моят автор, докосва душата ми, а аз имам нужда от такива четива.

Вени, не се притеснявай за книгите.  Hug Аз, както казах преди, никак не бързам да ги получа. Единственото притеснително е, че бавя парите.

Лека работа на работещите!

# 441
  • София

Вени, ти чете ли я вече?
Четох я, Нели! Много хубав стил има авторката, много увлекателно разказва. През цялото време си мислех колко би ти допаднала Simple Smile)).
Майчето и Петя сравниха Сара Уотърс с Кейт Мортън и това малко ме подведе. Навих си едни предварителни очаквания, които се оказаха по-различни от същината на този роман. Не ми се иска да ги споделям сега, защото още четеш. Ще ти ги разкажа по-нататък  Grinning.

# 442
  • на североизток от Рая

Вени, ти чете ли я вече?
Четох я, Нели! Много хубав стил има авторката, много увлекателно разказва. През цялото време си мислех колко би ти допаднала Simple Smile)).
Майчето и Петя сравниха Сара Уотърс с Кейт Мортън и това малко ме подведе. Навих си едни предварителни очаквания, които се оказаха по-различни от същината на този роман. Не ми се иска да ги споделям сега, защото още четеш. Ще ти ги разкажа по-нататък  Grinning.

Вени, знаеш ли, нищо не съм чела от Мортън все още, но ще се поправя, все се каня. Но от ваши коментари днес докато чета си мислех, че има прилика в тази история с историите на Мортън. Споделяте, че при нея винаги има загадъчност, която аз намирам в Малкия непознат.
Като прочета книгата, ще ти напомня да ми разкажеш, да знайш.  Naughty

# 443
Идвам да благодаря на Скарамушчето за подаръка .  Simple Smile
Подари на дъщеря  ми "Бялата кралица"- радост голяма е вкъщи!  Книгата е чисто нова! Скарамушче,благодаря ти от нейно име!  Hug
А шоколада не съм го виждала,но обичаме черен шоколад и усещам,че ще ни хареса!   Mr. Green
Лу,леле,как издържаш!  ooooh!
А на Теди и хареса в Шоколад,но възрастта им е такава-навсякъде им харесва!  Laughing
И аз искам да чета "Малкия непознат",но по-нататък.  Peace

# 444
  • Belgium
А, Нези, аз обичам да има екшън инак не ми е интересно  Laughing

И това се отнася не само за социалния живот, ами и за работа, и за мъже.

Както казва един приятел "имам перка в гъза"  Joy

# 445
  • В Балкана
Добър ден!!   bouquet

Минавам да се разпиша днес, че следващия път може да е другия месец.  hahaha  hahaha
Телефонът ми е на ремонт, а от стария беше голяма мъка да чета темата.  ooooh!  И не я четох.  Blush
Днес ми дадоха временно друг.. и вече мога да чета.  Party И понеже имам малко време, мога и да пиша .. от компютъра.  Laughing

Доклад за неделната среща е даден. Няма да повтарям.  
Хареса ми сутрешното пиене на секта-кафе.  Laughing

Скарамуш  Hug Не знам, какво решение си взела..  Но ако е да останеш, то предполагам, че винаги може да напуснеш. А ако няма да си там, приятни нови предизвикателства!!  Hug

Мерри, честито ти приключване на писането!!  Heart Eyes

Лу и аз се изморих докато прочета събитията в социалния ти живот.  Laughing

Нези  Hug  Hug  Hug

# 446
  • София
Гигич, извинявай миличка, но дали би могла да ми качиш в докса или някъде другаде субтитри на онова филмче, Мостът на  .... какво беше ...
Че нещо ми се е бъгнала програмата за разархивиране, а всички нови, които се опитах да сваля са с вируси ... и така де ... не мога да приложа филмчето на дечурлигата  Mr. Green
В SRT формат ми трябват, за да им го пусна на телевизора  Embarassed
Не ми е спешно, не се притеснявай, може и друг ден  Hug

И ако имате препоръки за разни детски и средно детски филми, давайте насам момичета  Praynig

Гиг, редактирам, че Мери с експресния влак ми пусна субтитрите.

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 17:14 от Вивиан

# 447
  • Benelux / Varna
Лу и аз като момичетата се уморих само докато чета за социалният ти живот!  Blush Браво, харесвам организирани и дейни хора! Аз не съм от тях  Embarassed

Гиговче, подреди ли гардеробчето, а? Ей значи, голяма си скица - що пак върна  отделените дрешки вътре, нали трябва да има причина да си купиш новички  hahaha Joy

# 448
Вив,тъкмо се засилих и видях че Мери ме е изпреварила Simple Smile
Зоренце,наиш къф съм Плюшкин ooooh!,викам си за какво да ги хвърлям като мога да ги занеса на вилата,то и затова там имам толкова много Simple Smile а нови попълнения редовно има Wink поне имам големи гардероби и таван  Mr. Green
Аз много харесах Загадката Рагнарок,на скандинавците освен романи им признах че могат да правят и приключенска фантастика,много реалистично и истинско внушено,браво,издигат ми се в очите!
Вив задължително го гледайте!

# 449
  • ГОре на черешата...
Не съм ви чела, напрегнато ми е, до 25-ти ще е така Rolling Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт