Сладкарничка за книги - тема 45

• 23 692
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Лу, не съм Вени, но книгата не е прекалено кървава и психарска  Peace

# 721
  • София
Венка, точно прочетох в другата тема  Laughing Нареждам се да я взема от теб по някое време. Тя е твоя нали така? Надявам се не е прекалено кървава и психарска.
Не е моя, Лу. Зае ми я Миж, а тя мисля я е получила като подарък от една от игрите от Мариет. Пиша цялото това нещо не за друго, а за да поздравя Мариетка за избора  Peace!
Иначе не знам какво да ти кажа за прекалено кървава, защото не знам колко ти е поносимостта към бруталности. А тук има, става дума за сериен убиец с афинитет към млади момичета.

Ули, Скарамуши, много ще се радвам да се видим (не само защото ми дължите пари  Laughing). Но до 1-ви юли съм яко на трастиката. През седмицата съм с много ограничено време, но пък краят му се вижда, така че съм сигурна, че ще се видим скоро  Hug. Ако някоя от вас много си бърза книжката, ще измислим нещо!

# 722
  • Belgium
Скарамуши, кой филм - A Second Chance ли? Приготви си после шепа антидепресанти за всеки случай  hahaha

Вени
, значи ще моля Миж за книжката по някое време. Не е като да нямам какво да чета  Laughing Прага ми на психария е малко под Несбьо и Вал Макдърмид. И двамата ми харесва как пишат и изграждат историите, но толкоз психария и черва не ми понасят и повече от една тяхна книга няма да си причиня.

Деска
, щом казваш, че не е психарска, значи ще мога да я преглътна  Laughing

# 723
Нелко, надявам се всичко да се нареди с мама, да се оправя и да се радва на Сара Heart Eyes

Лу, записах си Втория шанс да го гледам, още повече че харесвам Николай Костер с неговата сериозност Grinning
А на теб приятно изкарване на морето, поръчала съм хубаво време за тази седмица да знаеш, че тъкмо и аз имам повод. А педикюра дето ще топна сигурно ще е друг, защото заминаваме чааак на 1-ви август Rolling Eyes

Скарамуши, радвам се че си си изкарала добре, дано си си и починала, а в този студ само е било за книжка Hug

Вени, ай да идва 1-ви че да се отпуснеш малко, че и ти липсваш Heart Eyes Hug

Вече наистина ме няма...

# 724
  • София
Лу, ще я преглътнеш, сигурна съм  Mr. Green. Не е психарска, но авторката се е опитала да я направи психологическа. Май точно това не ми допадна, ако мога така да се изразя. Но това си е класически трилър - сериен убиец, страшно умна детективка, и двамата с проблеми в детството...., нищо ново под слънцето, но ми беше интересно.

Ох, Гигич, как го чакам тоя 1-ви, голямо гайле ще ми падне от раменете  Hug!

# 725
Скарамуши, кой филм - A Second Chance ли? Приготви си после шепа антидепресанти за всеки случай  hahaha

Точно той, но аз съм й свикнала на Сузане Биер. Laughing

Ще гледаш ли новия сезон на True Detective, Лу? Аз съм се подготвила още за утре. Laughing

Вени, хич не ми е толкова за книжката, колко ми е малко неудобно заради парите. Когато се освободиш, свиркай, ще ми е приятно да се видим. С Ули-то също. Hug

Гиговче, страхотно беше за книжка наистина, жалко че имах толкова работа...  ooooh!

# 726
  • Belgium

Ще гледаш ли новия сезон на True Detective, Лу? Аз съм се подготвила още за утре. Laughing

Да, да, да!

Макар че не очаквам да могат да надминат по какъвто и да е начин нечовешката химия на двойката Матю-Уди  Heart Eyes

Поздравявам те със снимката, която Матю пусна в официалния си профил, с надпис: Looking forward to Season 2  Grinning

Скрит текст:

Аз много съм се зарибила по Wayward Pines, ако не си го гледала, хвърли му едно око. Шаямалан си е класа.

# 727
  • София
Много късно стана за дълъг пост, но идвам да ви пожелая Лека нощ и успешна нова седмица  Hug
За уикенда съм ОК за среща и много ще се радвам да се организираме  Heart Eyes

Моля, който има възможност да пусне новата тема, че аз няма да мога.

# 728
И аз идвам да пожелая лека нощ.
Бях заета с принцеса  Blush Heart Eyes
Усетих, че тук има прегръдки за мен, та идвам да върна на всички по една  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
До утре!

# 729
Здрасти банда, предполагам всички сте заспали.
Днес празнуваме деня на бащата ту. Което за мен значи, отиваме на покупки и бащата, плаща всичко  Mr. Green
Станахме в 10(не съм спала до толкова от години) и намерихме едно стресирано коте, не иска да излиза навън. Гледам, дървото между нас и съседите се сцепило и половината паднало...върху тяхната къща. Котакът явно е чул шума....а сега съседите имат барбекю парти на двора(това е истина). Дадох си сметка, че ние веднага гледаме да минимизираме щетите, а те са др тип хора.
Гледам подхванали сте темата за задължителните списъци в училище. Изчела съм всичко, без асервантес и мъртви души на Гогол. А и мислех да кандидатствам с литература(когато бях студентка имаше право да кандидатстваш само на едно место), и бях изчела де що намерих от задължителните автори.

# 730
Добрютрууу,
тук грее слънце, дано е за цял ден.

Рееейн, имам си вързали доматчета Simple Smile Ако не ме домързи даже ще ги снимам Simple Smile Оцеляха милите 10-тина дни без вода...

Вени, Скарамуши, Кали, много ще се радвам да се видим, но хайде да не е уикенда, че има голяма вероятност да не сме тук, а много искам да ви видя  Hug Другата седмица след работа как сте? Тъкмо и Миж ще се е върнала, а и Рейн.

Задължителната литература си я четях, но не съм изчела всичко, Митко Палаузов например не прочетох  Joy и Овчарчето Калитко  Joy Гледай само кои ми хрумнаха  Crazy

# 731
  • София
Добро утро  Hug

Ооо, Митко Палаузов я прочетох и после си играех на партизанка през останалата част от лятото  Joy Joy
 За кафе съм на линия когато кажете  Heart Eyes за предпочитане до края на месеца, че имам баба вкъщи дотогава и съм свободна. После я могла, я не  Hug

# 732
ДУ! Hug
Ули,добре си се завърнала!
Кали,честита прическа!
Вени,стискам палци всичко да мине безпроблемно и да ти се махне тоя зор  от главата!
За срещичка и аз съм готова,но ако е през седмицата.
Аз привиквам вече към новото ежедневие. Още съм малко неорганизирана,но така е,като все си казвам ,че имам цял ден пред себе си.  Wink
Днес пак ще погледам малко бебка,може и разходка да си направим като гледам времето.  Simple Smile
Хубав ден на всички и лека седмица!
 Heart Eyes

# 733
  • София
Добро утро!
Аз евентуално мога да се включа в събота.ММ заминава за риба и ще бъда сама.През седмицата не мога,защото съм до късно на работа.

# 734
  • София
Ехооо...привет! Simple Smile
Днес студът дойде и при нас  Laughing Но поне не вали, ако се разнесат облаците може и за плаж да стане по-късно  Hug
Вени, радвам се, че ти е харесала Невидимият пазител. Тя е част от трилогия, нали знаеш... Предполагам, че всяка си е и самостоятелна
И ,да, правилно си спомняш, че ми е от Мариетка за Коледната игра  Hug
Талевите книги не съм ги чела...Не ми яха потръгнали и се съм се мъчила с тях. Калитко обаче съм го чела, заедно с Над Ястребино свирят куршуми и Героите на Белица  hahaha
Скарамуши, този филм е супер- готин! Гледала съм го  Hug този на Лу май не съм, ще се тегли задълже  Peace
За среща - когато решите , мисля че ще мога и вечер, и при уикенд (от следващия) Hug

Общи условия

Активация на акаунт