Лидл ::66::

• 106 431
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
И ние се обзаведохме с палатка и чадър. т. хартия забравил да купи. Др неща са ежедневни.

# 106
  • Sofia
Палатката се оказа по-голяма, отколкото очаквах, но това е +. Дребния веднага се настани в нея, та предполагам ще му харесва да стои в нея на плаж и пикник. Веднъж като я сгънеш, после е лесно. Така е с всички палатки от този тип, но пък са супер компактни и удобни.
Аз се чудя за лодката. Може и 1-2 пъти да се наложи да я ползваме,но ще си избие парите дори и от единия път. Надеждана ли е, удобна ли е?

# 107
  • София
Взех си възглавница-не е лоша. А на люлките и въжетата за катерене много им се чудя. Някакви отзиви?

# 108
Палатката се оказа по-голяма, отколкото очаквах, но това е +. Дребния веднага се настани в нея, та предполагам ще му харесва да стои в нея на плаж и пикник. Веднъж като я сгънеш, после е лесно.
И аз не очаквах да е чак толкова голяма, но и за мен това е голям плюс! Peace Дъщеря ми също веднага се настани в нея, започна да си "маже" слънцезащитен крем и да си играе на плаж.  Mr. Green Като се изгледа видеото как се сгъва всичко се изяснява.  Laughing И аз я взимам и за плаж, но повече за пикник. Толкова ми харесва палатката, че даже бих си купила една и в другия цвят. Grinning Grinning
dusty, ако намериш палатка не се чуди, ами взимай. Laughing

# 109
  • Пловдив
Да. Мирише си силно, но резултатът и по-малкото усилия за търкане си струват смрадта.
Даже го търсих специално в брошурата, но не го видях. Добре, че тук някой сподели, че е купил.
+ 1  Peace

# 110
  • Стара Загора
От тази тема знам, че е възможно нещо от предишна седмица, което в момента в някой филиал няма да се поръча от друг филиал, в който го има. Каква е процедурата?

# 111
Палатката се оказа по-голяма, отколкото очаквах, но това е +. Дребния веднага се настани в нея, та предполагам ще му харесва да стои в нея на плаж и пикник. Веднъж като я сгънеш, после е лесно.
И аз не очаквах да е чак толкова голяма, но и за мен това е голям плюс! Peace Дъщеря ми също веднага се настани в нея, започна да си "маже" слънцезащитен крем и да си играе на плаж.  Mr. Green Като се изгледа видеото как се сгъва всичко се изяснява.  Laughing И аз я взимам и за плаж, но повече за пикник. Толкова ми харесва палатката, че даже бих си купила една и в другия цвят. Grinning Grinning
dusty, ако намериш палатка не се чуди, ами взимай. Laughing

И от мен +1 за палатката

# 112
От тази тема знам, че е възможно нещо от предишна седмица, което в момента в някой филиал няма да се поръча от друг филиал, в който го има. Каква е процедурата?
Обаждаш се на националния телефон и питаш дали могат да ти доставят еди-какво си.  Grinning Обикновено ти казват, че ще ту звъннат допълнително, за да те уведомят дали ще могат да ти доставят нещото, но понякога казват и веднага. Когато нещото пристигне във филиала който си казала, че ти е удобен ти звънят, отиваш и си го взимаш.  Wink Можеш и да говориш с управител, ако е по-услужлив може да звънне и той (но това доста по-рядко става).

# 113
  • Стара Загора
Благодаря много за информацията Simple Smile

# 114
  • На брега на реката
Може ли снимка на препарата с хлор Praynig.

# 115
Аз само да кажа, че препоръчвам препарата за диш кабини. Много е добър.

# 116
  • 1st floor
И аз ще помоля за снимка.  Simple Smile И каква цена е за да се ориентирам по-добре като ходя?

# 117
  • софия
И аз ще помоля за снимка.  Simple Smile И каква цена е за да се ориентирам по-добре като ходя?
Не съм обърнала внимание на цената Embarassed

# 118
Аз днес ходих да видя шезлонга, който няма да си купя и още повече се ядосах като видях, много ми хареса, ама няма да е моя. Да не е напразно си взех сладолед кутия и разни други дребни нещица. Има едни нови сладоледи-сандвичи на Gelatelli мисля следващия път да ги опитам.

Какво не ти хареса в шезлонга - аз мислех да го купувам за вилата, не за плаж, ама не съм го видяла наживо как е Thinking
Напротив много ми хареса, но преди около 3 седмици си купих друг и затова казах, че няма да е моя. Иначе е супер - вземай го!

# 119
  • Варна
Искам да питам за хвалените тук слънцезащитни продукти. Според вас кое е по-удачно - с консистенцията на мляко или тези, които са като спрей? Според ММ било по-добре да вземем млякото...

Общи условия

Активация на акаунт