Лидл ::66::

• 106 543
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
И аз се интересувам от тостера за сандвичи - имате ли отзиви?

Хареса ми и зеленикавата рокля, и туниката. Банските също изглеждат хубави.

# 376
Днес като ентусиаст отидох рано и в най-големия дъжд. Mr. Green Взех си 2 сутиена- черен 90Д и сив 90С- ами, мерих вкъщи и сивият (който уж е по-малък) се оказа по-голям, набираше ми се чашката чак.... Shocked Чудна работа. Та пак в дъжда  Mr. Green ходих да сменям единия от сутиените....Този път взех 85Д- освен разлика от около 1 пръст в обиколката не забелязах някаква осезаема разлика в чашките с по-големите номера... newsm78 newsm78 Номера 90Б и 95Б изобщо нямаше, всичко беше само чашка С и Д... Crazy Взех и един сив панталон, последния, ХЛ- малко ми е широк и като гледам с потенциал да се разтяга и провисва доста....Материята е хубава, но се чудя да го задържа ли- нещо ме притесняват тези странични ципове, легна ли за малко на леглото като нищо мога да скъсам чаршафа..... newsm78 Напазарувах и банани на 1,99 лв, намалени аква обувки за дъщерята на 5,24 лв...  Grinning Морковите бяха ужасни.... ooooh!

# 377
  • Варна
машинката за подстригване Силвър крест с 4 приставки пускана ли е преди? някакви отзиви?
също и за плажната чанта, тъкмо си търся такава. като размер как е, ще побере ли 2-3 хавлии?

# 378
Мин година си взех този комплект за маникюр доволна съм като цяло, за в домашни условия е екстра

Момичета, какво ви е мнението за това - Мултифункционално ренде или уред за рязане на картофи- мен ме интересува частта с рязането на картофи. Бях си взела подобно нещо за рязане на картофи и правих кубчета - слагах картофите на шайби и така се режеха на кубчета - но тези металните пластини в един момента паднаха и се разнебити...това дали ще е по-стабилно

# 379
Точно,защото ми се набираше чашката не взех сутиен.Много се чудих за едни намалени кроксове,но не бях сигурна дали ще станат.

# 380
  • Варна
Много е странна машинката за картофите. В моята картофите се избутват напред. За тази ще трябва да ходя с линийка да си избирам картофите, че да ми се събират в купичката отдолу.

# 381
  • София
Имам едно пакетче от смлените бадеми, верно ли им изтича срока? Вие за какво ги ползвате?

И да се оплача. Кафемашината ми се върна от сервиза без никаква промяна. Не работи. Не знам какво са й ремонтирали и гледали ли са я изобщо. Бясна съм! #Cussing out На протокола пише "не са установени отклонения" Е как разбраха? Тази сутрин ММ пак я понесе към магазина. Ама това на нищо не прилича, разбирам да се повреди нещо, но да ти го върнат неремонтирано?  #2gunfire Казвайте къде да пиша и да се оплаквам. Не искам да вдигам патардия само на клиентския телефон, от това полза няма. Три години гаранция, кел файда? Вече втори месец ще съм без кафемашина. пфу!

Според мен слабото място на тази кафемашина са цедките....постоянно и много лесно/бързо се запушват.

Ако се ползва много ситно смляно кафе - да. Цедките се чистят перманентно и нямат проблем. Аз имам от първите машини, които пуснаха с откриването на първия Лидл в София, и си работи още - прави каймак един пръст дебел. Grinning

# 382
  • София
Моята никога не е правила каймак от един пръст. ползвам кафе за еспресо машина, не ми го мелят, купувам го готово. Цедката не е запушена, защото под чешмата си тече. Ако е запушена кафемашината, това е някъде навътре, където аз няма как да я почистя. Изобщо отказвам да приема, че вината е в мен или в експлоатацията. Кафемашината не става, това е истината.

# 383
Абе задръсват се цедките и това е..
Кафе не ползвам за първи път, нито кафемашина - ползвам едно и също кафе и с предната ми кафемашина/Делонги/, и с лидълската...но с Делонгито никога не ми се е запушвала цедката, докато с лидълската вече пет-шест пъти откакто я купих. И на Делонгито нямам спомен да съм чистила цедките, освен миенето в мивката...
Та има нещо недоизмислено в тази кафемашина...
Моята прави каймак, когато тече де Mr. Green

# 384
Моята никога не е правила каймак от един пръст. ползвам кафе за еспресо машина, не ми го мелят, купувам го готово. Цедката не е запушена, защото под чешмата си тече. Ако е запушена кафемашината, това е някъде навътре, където аз няма как да я почистя. Изобщо отказвам да приема, че вината е в мен или в експлоатацията. Кафемашината не става, това е истината.

Какво ви казаха в магазина, занесохте ли я отново ?
Ама хич каймак ли не прави?

# 385
  • София
И какво като отказваш да приемеш това или онова? Така машината няма да се оправи. Ясно е, че нещо не правиш както трябва. Пък ако не искаш да се научиш, това е друг въпрос. Grinning

# 386
  • София
Оооо, моето Делонги си се запушва и още как. Като уцеля някое по-ситно смляно кафе и се запушва. Това е защото не купувам всеки път едно и също кафе, а различни, най-често което е на промоция.  Laughing И с едно кафе става каймак, с друго - не.

# 387
Нашето Делонги го ползваме вече повече от 7 години и само веднъж сме му сменяли крема диска. Нищо не му се запушва, прави голям каймак. Изобщо само мога да го хваля  Heart Eyes Пием Якобс или Лаваца, но в годините сме пробвали и други марки кафе и не сме имали проблем. Така като ви чета май сме извадили късмет с машината /подарък ни е/.  Rolling Eyes Ето такава ни е машинката
Скрит текст:

# 388
  • оттам, откъдето започва България
И нашата е Делонги на 3 годинки почти. Нямам забележки към нея, прави перфектно кафе.

# 389
  • София
И какво като отказваш да приемеш това или онова? Така машината няма да се оправи. Ясно е, че нещо не правиш както трябва. Пък ако не искаш да се научиш, това е друг въпрос. Grinning

Най-обичам по интернет някой да ми казва, че не правя нещо както трябва.  Joy Айде, нема нужда ти да ме учиш. Кафемашината не работи, толкова ли е трудно да го схванеш?

Върната е за ремонт отново, ако не я оправят, ще ми върнат парите.  teta75, правеше каймак, когато работеше, но далеч не един пръст.

Общи условия

Активация на акаунт