Професионални серии за коса - тема 81

• 77 262
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
Мдаа, сега като и видяхме и косата съвсем ще падна hahaha Тя представлява това, от което всички бягаме в темата и търсим точно обратното. Изглежда ми твърда и суха. Whistling

# 256
  • Belgium
Е, то ако кока колата омекотяваше...  Joy

Явно обем цели момичето, представям си бекстейдж на ревютата, като искат да и оправят косата какво се случва, ако има кола наоколо  Mr. Green

# 257
Аз да се оплача  Sad
Днес използвах 3 мин. терапия на Алтерна и съм меко казано разочарована...
Може и аз да съм имала големи очаквания, но нищо от описанието не стана при мен.
Не клепах чак обилно, но сложих добре.Стоях половин час, още на миенето усетих косата си кофти...нямаше го това омекотяване като при маските. Оставих я да съхне сама и тогава настъпи истинския ужас  Close
Няма такава разхвърчана и перушинеста коса, даже кристалите, които сложих да замаскирам положението не помогнаха.
Може би пък косата ми не иска хидратация, знам ли.
Ще опитам още веднъж и ще го дам в размените, или ако иска някоя от вас да разменим проби ( искам Дж.М)  smile3514

# 258
  • София
Здравейте!
Искам да попитам блондинките в темата как им се отразява серията на Лореал-лумино?
Ползвам шампоана и маската само, без финиши дори,но на втория ден косата ми е вече мазна в корена.
С тънка  и мека коса съм.Чудя се да ги сменям ли? newsm78

# 259
Здравейте!
Искам да попитам блондинките в темата как им се отразява серията на Лореал-лумино?
Ползвам шампоана и маската само, без финиши дори,но на втория ден косата ми е вече мазна в корена.
С тънка  и мека коса съм.Чудя се да ги сменям ли? newsm78
Не съм ги ползвала, но съм много доволна от шампоана за руси коси на Редкен Blond Idol в комбинация с тониращия балсам за руси коси в студени тонове, пак на Редкен. Има балсам и за топли блондинки Simple Smile

# 260
  • София
Някой да е пробвал вече новия спрей преди сешоар на Shu Uemura Wonder Worker? Звучи като приятен продукт за хидратация, укротяване на фризита и термозащита, с моринга.

# 261
  • София
Магнолийка, много ти благодаря, че ми разясни за терапевтичната преса. Определено много сериозно се замислям за покупка, само че ще е мааалко по-нататък, че сега смятам да пазарувам ДМО  hahaha покрай другото  Laughing Като реша да купувам и ми дойде финансовия момент, ще ти пиша пак с някое друго въпросче  Hug

Момичета, не мога да ви опиша какво нещо се случи днес, след като измих косата и я оставих да изсъхне сама, без да я пипам даже. Къдрава е, на масури цялата  Shocked Единственото място, където няма масури е отзад, централната част на косата. Всичко останало ми е къдраво  Shocked Не чупливо, а на масури, даже много хубави. Нямам представа кога и на какво се дължи тази метаморфоза на косата ми, защото винаги я изправям и оформям със сешоара, не съм я оставяла да изсъхне сама не знам от кога ... Много е странно, но това донякъде обяснява пухкавостта, защото една чуплива коса и е точно пухкава, когато е в опит да бъде изправена ... Не знам да се смея ли, да плача ли ... Сега нито съм рак, нито съм риба ... не  е истина  hahaha (измих с нови продукти за мен - серията Олео релакс, върховна е между другото  Heart Eyes )

# 262
Привет Hug
Аз да се похваля, че днес за първи път от мнооого време насам косата ми не е опъната с преса, след като я измих и всички, включително и аз самата много ми харесаха косата Mr. Green Вчера си я измих с хидратиращия Кюн со Пюр и пробвах хидратиращия балсам на Себастиан с масло от жожоба и хидролизирана коприна (каквото и да означава това Laughing). Балсамчето много ми хареса, аромата му страшно ми допадна, а косата си след него я усещах като след маска, много напоена и мека Heart Eyes Обмислям да си го купя, понеже беше мостра и имам още за 1-2 ползвания. Даже се замислих дали да не си взема и шампоана от серията. Загледах им и една подхранваща терапия с 9 ботанически съставки Grinning Но понеже в сайта не пише какъв е състава на продуктите им, че сега с вашите коментари покрай тези силикони ми се искаше да мога да погледна какво има вътре. Ще се радвам ако някой е запознат с продуктите и може да даде отзив  bouquet
След като си измих косата и поизсъхна я намачках хубаво с кремчето за къдрици на Кюн (розовото), но тъй като отдавна не съм опитвала да си оформя къдриците и се притеснявах да не ми бухне косата сложих и от гелчето Curl fever на Kerastase , в резултат на което вчера поне усещах косата си по-напродуктчена, отколкото ми се искаше, но пък се оформи страхотно и днес, след като преспах това усещане за излишък на крем и гел върху косата ми вече го няма Simple Smile
По-късно ако ми остане време може да кача и снимка. Радвам се, че косата си запази формата след преспиването, защото имах опасения, че може да се намачка и да застане на където си иска Mr. Green
Понеже нямам опит в поддържането на коса без да я изправям си мислех тази вечер или утре сутринта да я поизплакна само с вода, без да използвам шампоан и да я намажа отново с кремчето и гела и така още няколко дни до следващото измиване (мия косата на 5-6 дни).
В дилема съм и какъв ДПШ да си взема. Колебая се основно като че ли между Редкен и Джойко Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 14:23 от Victoria Dacheva

# 263
  • София
И на мен би ми била интересна една дискусия относно избор на ДПШ, аз също се чудя какъв да си взема ...  newsm78

# 264
  • София
До момента съм използвала няколко ДПШ - зеления на Лакме, Шварцкопф, Лейбъл М, сега съм с Редкен.

Лейбъл М ми харесва най-много, бих го купила отново. Косата е добре измита, има обем.

Редкен според мен е много агресивен, косата е премита и се омазнява много бързо, което за мен е проблем.

Шварцкопф е лек и недостатъчен за измиването на всичките натрупвания.

За Лакме не помня, защото беше отдавна, но щом не съм останала с впечатление, че искам да го имам пак, значи не е било нищо особено.
Бих искала да пробвам тези на Джойко и Милк шейк. Ако някоя от Вас има бих помолола за пробички  Peace

# 265
  • София
И на мен би ми била интересна една дискусия относно избор на ДПШ, аз също се чудя какъв да си взема ...  newsm78

+1

Аз свърших своя на Лейбъл М вчера и бих искала да пробвам нещо ново, което в никакъв случай не означава, че не съм доволна от него. Краста, нали знаете.... Joy

# 266
Аз съм ползвала ДПШ на Макадамия, Лейбъл М и Лакме. Най- много ми харесва този на Лейбъл М. Лакме- то много ми дразни скалпа; сигурно заради ментата.
ДПШ на Алтерна някой ползвал ли го е?

# 267
  • Велико Търново
Не пропускайте да разгледате и ДПШ на Вела - също много добър Peace
Аз довършвам този на Напура, но няма да повторя - лее се като вода, едва успявам да го задържа, за да не изтече между пръстите ми Confused

# 268
  • Belgium
Аз заръчах маската на Wella за блясък и мини опаковка от шампоана за боядисана коса на Keune So Pure.  Laughing

Като дойдат ще споделя отзиви, много съм любопитна, особено за Keune.

# 269
  • София
Лу, тази маска и аз по едно време я заглеждах. Ползвала ли си я, въобще какво ти е мнението за нея?

Значи като №1 ДПШ се очертава Лейбъл М ...

Общи условия

Активация на акаунт