Професионални серии за коса - тема 81

• 77 267
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • Belgium
Вив, не съм я пробвала до сега, даже това ще ми е и първи професионален продукт на Wella.

Дели ми даде отзиви за нея и по описание си мисля, че ще ми пасне добре.

# 271
ДПШ само един съм имала на Вела Баланс. Мина цяла година отнакто го ползвам, но нямам намерение да го сменям. Много си ми харесва.  Heart Eyes

# 272
  • София
Като сте се заговорили за ДПШ - колко време след боядисване може да се ползва?  newsm78

Аз се боядисах миналата сряда и вече две поредни миенета съм с хидратация - еми гадна ми е косата!  Crossing Arms В корена добре, а надолу по дължините - суха. Защо така според вас? Бях и в Бургас в интерес на истината тези дни, а там водата е по-особена от софийската. Дали може тя да е причината? Хем слагах олийцето на Maroccanoil в краищата..

За ДМО - подозирам какви ще са отговорите, ама да питам - с тези много масла да поизчакам с пробите за след бременността, а? А като ви чета как ги хвалите.. и тях и на Keune, много ме е яд, че не мога да опитам  Crazy

Иначе, днес си взех маската за възстановяване на кератина на Напура, нямам търпение да я пробвам като по-силен протеин. Исках да взема и термозащитата, но беше свършила. Затова по препоръка на милата продавачка в магазина на ЗР, взех термозащитен флуид на Чи. Много ми го похвали като неутежняващ, но и същевременно нефиксиращ. Да видим.

Magnolia, за срещата - аз предлагам утре или в сряда вечер. За съжаление, не мога в четвъртък, а не ми се иска да пропускам  Blush Аз, знаете, мога и през деня, ама за работещите няма да е никак удобно..

# 273
И аз живея в София.
В Бургас като си ходя, косата ми става ужасна. Водата е много твърда; с много варовик. И други мои познати от там се оплакват от същото. Бургаската вода бая изсушава. Косата ми е тънка и става ужасна- суха, хвърчаща; стои като изпръхнала.

# 274
И във Варна водата е много гадна  Sick кожата ми е многооо суха след баня........

Някой да е ползвал този продукт Балсам без изплакване с UV защита Biosilk Summer Therapy Silk Protect?

# 275
Много хубави коси видях  Hug, за съжаление Фрея я изпуснах като блонди  Confused ...
ДПШ само един съм имала на Вела Баланс. Мина цяла година отнакто го ползвам, но нямам намерение да го сменям. Много си ми харесва.  Heart Eyes
И аз този ползвам и най-много харесвам, ти ми го беше препоръчала!
Иначе на Лакме също съм ползвала -  осезаемо по-агресивен е, за хора с чувствителен скалп може да е проблем.
На Редкен е много нежен и приятен, но доста заплита и леко ми сваляше цвета.

# 276
  • София
И аз живея в София.
В Бургас като си ходя, косата ми става ужасна. Водата е много твърда; с много варовик. И други мои познати от там се оплакват от същото. Бургаската вода бая изсушава. Косата ми е тънка и става ужасна- суха, хвърчаща; стои като изпръхнала.
Да, очевидно там е разковничето  Peace Simple Smile Да видим с колко миенета ще успеем да поправим вредите  Crazy

# 277
  • София
Момичета, в описанието на ДПШ на Меди... пише, че се използва преди и след химически процедури, като боядисване. Странно, не сваля ли цвета? Ето: http://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/detoksikirasht-shampoan … cals-vivid-180-ml

За срещата, мисля, че утре аз няма да мога. Вечерите не са ми особено удобни, за съжаление.

Лу, благодаря  Hug После да кажеш как я намираш маската  Heart Eyes

# 278
Теодора, още с 1 измиване се оправя, спокойно Simple Smile

# 279
За ДПШ на Вела изобщо не се бях замисляла. Ще ми се да е по-щадящ и да не пресушава, защото аз съм с чувстителен и лющещ скалп, а самата ми коса е много суха и без да я доизсушавам с нещо друго. Аз май първо ще се опитам да си намеря пробичка, особенно с оглед на факта, че няма да е нещо, което да използвам супер често не ми се иска да се хвърлям в сляпа покупка newsm78

# 280
А ДПШ на Вела смъква ли цвета?
Не че ако сваля е голям проблем, де, защото всеки месец освен корените ми правят и мат. А ДПШ ползвам само преди боя.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 19:22 от Val_1990

# 281
И във Варна водата е много гадна  Sick кожата ми е многооо суха след баня........

+1 за гадната вода, аз също съм от Варна и водата е адски хлорирана. Случва ми се когато пътувам само от едно измиване (дори с обикновен хотелски шампоан) косата ми страшно много да омекне и да и се върне блясъка.

В тази връзка видях че сте дискутирали използването на силикони и сулфати. Аз също избягвам сулфатите, особено след боя. Но истината е че в един момент всички силикони, хлор и т.н. сякаш ми обвиват целия косъм и косата ми става страшно вяла. След като се измия с нещо сулфатно се оправя.

Когато тотално избягвам силикони пък краищата ми започват да цъфтят, което пак не е вариант.

Явно истината е в баланса... Wink

# 282
Коса Grinning  :
http://prikachi.com/images/827/8174827G.jpg
http://prikachi.com/images/829/8174829l.jpg

http://prikachi.com/images/856/8174856a.jpg
Беше ми по- дълга, но искам да махам гадните етажи, та последно повечко клъцнаха от най- долния пласт.
Реалният ми цвят е на първата снимка.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 20:26 от Val_1990

# 283
За серията на Редкен Екстрийм-
1.когато се ползва Екстр.Кат -после слага ли се от балсама/маската?
2.Екстр.Антиснап на цялата коса (без корени) или само по краищата ? (пише да се пръска на увредените участъци)  newsm78

Лу коя маска на Вела взе?

ДПШ на Лейбъл М го имам и не го ползвам често-който иска от него да ми пише  Peace

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 20:33 от michelle_ma_bell

# 284

Общи условия

Активация на акаунт