Бял списък-за София!

• 1 136 445
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 2 310
Добър ден на всички! Имате ли някакво мнение за д-р Венко Павлов от 17 ДКЦ. Много ми е трудно да си избера добър док. за водене на ЖК, а вече трябва да се запиша. Благодаря предварително.
ZDRAVEITE TARSIA DOBAR SPEZIALIST-KARDIOLOG VAV SOFIA-( ZA SINAT MI KOITO E NA 32 GODINI-SPE6NO)NIAKOI MOJE LI DA MI POMOGNE,BLAGODARIA PREDVARITELNO

# 2 311
В 3-ТА ГРАДСКА ВСИЧКИ СА ДОБРИ,ТАМ СПАСЯВАТ НОВОРОДЕНИ...УСПЕХ ! Peace Praynig

# 2 312
Добър ден на всички! Имате ли някакво мнение за д-р Венко Павлов от 17 ДКЦ. Много ми е трудно да си избера добър док. за водене на ЖК, а вече трябва да се запиша. Благодаря предварително.
Аз бях при него преди 2 седмици за установяване на бременност. Не е лош, но сякаш ме претупа набързичко. Сега си търся някой друг , защото ми каза , че преди третия месец нямало нужда да ходя при него.

# 2 313
Нагоре вече сте писали за д-р Ковачева от 1АГ, но и аз смятам, че е страхотен специалист.   bouquet

# 2 314
Моля, препоръчайте ми добър гинеколог за водене на жк в 17 или 22 дкц понеже живея в Редута и ще ми бъде удобно. Ще влизам в 3-ти месец, а аз още се лутам къде и при кой.

# 2 315
Моля, препоръчайте ми добър гинеколог за водене на жк в 17 или 22 дкц понеже живея в Редута и ще ми бъде удобно. Ще влизам в 3-ти месец, а аз още се лутам къде и при кой.
В 22 няма кой да те поеме- аз бях там и моята лична каза, че не ми препоръчва никой, защото не са добри.
В 17 ми препоръчват Иванова. При нейния колега Павлов бях, но както и по- горе споменах - не е лош, но нищо не ми каза. Според мен иди при Иванова. И аз си мисля да се запиша при нея, но не знам дали приема нови бременни

# 2 316
В понеделник звънях да си запиша час при д-р Елица Иванова и ми казаха че е в отпуска до 03.09 и така и не успях да се запиша предварително. Притесняваме това че не мога да се спра на един читав док. и да се запиша. Изчетох какво ли не и ми е трудно да направя някакъв избор. Ходих два пъти в 25 ДКЦ при док. Папукчиев и ме върнаха въпреки че имаш записан час. Бях ходила при него два пъти и не останах с лоши впечатления, но явно няма да мога да се вредя за него, а и нещо загубих желание.

# 2 317
В понеделник звънях да си запиша час при д-р Елица Иванова и ми казаха че е в отпуска до 03.09 и така и не успях да се запиша предварително.
Аз лично и за нея не можах да се "вредя", нямаше места вече.  Иначе за 22ра и на мен JP-то ми каза да избягвам ЖК там.

# 2 318
 newsm78 И аз ровя и не мога да открия при кой да ида ...

# 2 319
Аз мисля в понеделник да отида при д-р Елица Иванова. Днес отново звъннах и ми казаха че в понеделник е от 14:30 до 18 часа. Аз лично не мога повече да отлагам. Дано остана доволна.

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 15:12 от Bad Girls

# 2 320
В 3-ТА ГРАДСКА ВСИЧКИ СА ДОБРИ,ТАМ СПАСЯВАТ НОВОРОДЕНИ...УСПЕХ ! Peace Praynig
BLAGODARIA

# 2 321
Аз ходя в 22ра на ЖК, въобще не съм доволна. При Узунова съм, но не съм я сменяла, защото ходя и на частно.

Аз да попитам да добър педиатър в 22ра, че ми е най-близо? Препоръчаха ми Христова, но не съм ходила да говоря още. Мисля да осигуря бебчо като се роди към фонда, към който ни осигуряват от работа и ако се разболее по-сериозно да го водя на частно, ще може ли някой да ми каже дали ако ходиш някъде и си плащаш е задължително да си записан при този педиатър или просто отиваш с час. Освен това ако може да ми препоръчате частен педиатър някъде?

# 2 322
  • Sofia
Ако ще го водиш само при болест, не е нужно да е записано детето при този педиатър. Ако ще го следи месечно и ще му бие ваксините - тогава да.
Нашият педиатър е д-р Димитър Ковачев, в Павлово се намира, само на него имам доверие за децата!

# 2 323
  • Пловдив
Здравейте, много ще съм благодарна ако някои ми препоръча личен лекар от МЦ Слатина или Уромед 2001

# 2 324
Днес ходих при д-р Павлов наистина не е лош, но не е много разговорлив. Вика ме отновона 12.09 на вторичен преглед, но не знам да ходя ли отново при него. Каза че за сега всичко е нормално дано наистина е така. Karityyy ти в кое седмица си?

Общи условия

Активация на акаунт