Бял списък-за София!

• 1 144 580
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 1 665
Д-р ГИЗДОВ -  Peace Невероятен доктор!!!!

# 1 666
Д-р Тодорова - детски лекар - БЛАГОДАРИМ, цялото наше семейство и семейството на брат ми и още няколко приятелски семейства. Дано цялата любов, с която ни лекува да се връща в живота и, дано е здрава и много щастлива  Praynig

# 1 667
Здравейте момичета!
Искам да ви попитам дали някои не знае нещо повече за д-р Начко Чалманов. Най- вече ме интересува как се отнася към поциентите си. Сигурно имам гъбички и не знам дали да се доверя на него. Сега разбрах, че е  в отпуска до 20 и аз си записах час на 21, но още се чудя дали да ходя. Много се притеснявам как ще се отнесе към мен, защото съм била до сега при много лекари и тяхното отношение беше ужасно. Много ще ви бъда благодарна, ако някой сподели мнение.

# 1 668
Добавям д-р Алън Начев, приема в поликлиниката на МД, но не работи със ЗК.
Вчера бях на профилактичен преглед и ми направи една неприятна манипулация. Всичко мина много добре и не ме боля (единствено поставянето на упойката, ама без това няма как  Wink ). Днес вече всичко си е съвсем наред при мен, все едно вчера нищо не са ми правили.
Д-р Начев беше изключително внимателен, както и акушерките, а като усетиха, че наистина се притеснявам много, се опитаха да ме разсеят. Оценявам го много, защото преди малко повече от година бях готова да се зарека, че на гинеколог повече няма да стъпя Embarassed.
И преди съм ходила на профилактични прегледи при д-р Начев, но след вчерашния ден съм убедена, че мога да му имам доверие и да се чувствам по-спокойна когато ходя на лекар.
Напълно подкрепям това мнение.
През февруари 2002г. д-р Алън Начев ме прие и след 1 час ме оперира по спешност - лапароскопия - извън маточна бременност. Честно казано, нещата се развиха светкавично - с неговото отношение и професионализъм нямах време и да се притесня като хората. Не било възможно да спаси тръбата ми. Бях отчаяна. Вече имах 3 спонтанни аборта. По време на престоя ми в Майчин дом ми даде невероятен кураж, при изписването ми вече бях убедена, че ще забременея пак. И точно така стана. През лятото на 2004г. забременях и му се обадих. По телефона ми каза да си събера багажа и да отивам за приемане в отделение за да ми направи всякакви изследвания. Всичко беше ОК, за щастие. Но от втория месец започнах да поврящам - по 7-8 пъти дневно. Приемаше ме през 15 дни за по 5 дни престой до средата на петия месец. Ако пропуснеше ден да не ме "навести" ми се обаждаше по телефона да ме информира за изследванията и да ме попита как съм. Думи нямам да изкажа благодарността си. По време на остатъка от бременността ме искаше в София за преглед и консултация през 15 дни. В първия ден от деветия месец бях приета  в МА с насрочена дата за секцио и останах докато не си тръгнахме от там две - аз и дъщеря ми. По време на престоя ни в Детско идваше редовно да ме види и прегледа. При изписването д-р Начев дойде в Детско отделение да ме помоли да го държа в течение как сме. Когато малката навърши 3 месеца го поканихме на гости. Той дойде със съпругата си (за половин час) и донесе подаръци за бебето и за баткото.
На 01.06 му се обадих с оплаквания - имах киста и си бях поставила диагноза сама (благодарение на Google). Той беше в отпуск и се прибра от морето само за да ме оперира на следващия ден. Извадил киста с тегло 278гр. с отворена операция и имам само 2 кончета!
Съжалявам, че стана доста дълго, но за мен д-р Алън Начев е направил толкова, колкото никой друг лекар.  bouquet

# 1 669
Момичета,много се извинявам предварително и съм сигурна че по назад в темата сте писали за добри специалист УНГ,но нямам необходимото време да прочета всичко.Затова направо ще ви питам за такива доктори.Сина ми е на година и половина и днес бяхме в военна болница и доктора иска да го оперира сега от трета сливица,но незнам дали не е прекалено рано и ми се иска да потърся и второ мнение.
Кой бихте ми препоръчали в София.
Мерси предварително Hug

# 1 670
  • София
*poli**, добрите УНГ специалисти никога не препоръчват махане на третата сливица ПРЕДИ детето да навърши 3 годинки, защото дотогава има възможност да израсте проблема! Едно време, когато ние сме били деца, и на няколко месечни бебета са правени подобни операции, но сега отдавна това не е практика, а напротив! Все пак сливиците са доста важен орган, не като апандисита и ако може да си останат на мястото, без да създават проблеми, е най-добре.
Горещо ти препоръчвам "нашия" УНГ-доктор Александър Райнов - работи в ИСУЛ. Моят син, който е на 2 годинки, има доста проблемни сливици, но именно този лекар ми обясни тези неща, за които ти пиша.
Прегледай и ТАЗИ темичка, не е много дълга, така че можеш и цялата да я прочетеш. Има доста информация точно за въпросите, които те вълнуват!
Успех   bouquet !

# 1 671
Kally May,много ти благодаря Hug Hug Hug,веднага ще прегледам темата и със сигурност ще отидем и на второ мнение Hug

# 1 672
Все пак сливиците са доста важен орган, не като апандисита ...

Моля, недей да обобщаваш така с лека ръка! Всеки орган в човешкото тяло си има своето значение. Апендиксът (защото "апендисит" се нарича състоянието на възпаление на апендикса) макар и рудиментарен орган се нарича още "чревна сливица", защото съдържа лимфа, което от своя страна има значение за имунната защита на организма...Абсолютен лаик съм, но се опитвам да не заблуждавам никого дори и във виртуалното пространство, така че не е лошо малко повече да се информираме предварително  Peace...
*poli** , чувала съм, че в Транспортна болница има много добри УНГ-специалисти  Simple Smile Успех!  Simple Smile

# 1 673
  • София
Все пак сливиците са доста важен орган, не като апандисита ...
Моля, недей да обобщаваш така с лека ръка! Всеки орган в човешкото тяло си има своето значение. Апендиксът (защото "апендисит" се нарича състоянието на възпаление на апендикса) макар и рудиментарен орган се нарича още "чревна сливица", защото съдържа лимфа, което от своя страна има значение за имунната защита на организма...Абсолютен лаик съм, но се опитвам да не заблуждавам никого дори и във виртуалното пространство, така че не е лошо малко повече да се информираме предварително  Peace...
*poli** , чувала съм, че в Транспортна болница има много добри УНГ-специалисти  Simple Smile Успех!  Simple Smile

Критиката ти е деструктивна, но я приемам - ОК! в грешка съм!
Не виждам само какво е заблуждението тук при положение, че въпросът беше за УНГ.
Както и да е! По-добре да спрем със спама - това е "Бял списък"!

# 1 674
Д-р Богословова - София - гинеколог.

# 1 675
д-р Врагалева - МЦ Фемина - АГ
проф. Кременски - Национална генетична лаборатория

# 1 676
Аз не съм доволна от Д-р Нели Михнева, много претупва всичко. Трябва да и се молиш всеки път за направление, за изследвания изобщо не искам да говорим....
И ще Ви разкажа следния случай: След излизане от кабинето й, отивам в отсрещната аптека да си купя предписаното от нея. И аптекарките започнаха да се смеят и казаха: "Цял ден ще изписва тези неща, явно представител на фармацевтична компания е минал сутринта при нея" Ха - ха .  А да не говорим че се чака по 2 часа за да влезеш... Абе не си струва.

# 1 677
Аз не съм доволна от Д-р Нели Михнева, много претупва всичко. Трябва да и се молиш всеки път за направление, за изследвания изобщо не искам да говорим....
И ще Ви разкажа следния случай: След излизане от кабинето й, отивам в отсрещната аптека да си купя предписаното от нея. И аптекарките започнаха да се смеят и казаха: "Цял ден ще изписва тези неща, явно представител на фармацевтична компания е минал сутринта при нея" Ха - ха .  А да не говорим че се чака по 2 часа за да влезеш... Абе не си струва.

Не пиши такива неща в белия списък, а в черния!

Hug

# 1 678
  • София
д - р Гергана Петрова - Шейново - София!

Невероятен лекар! Peace

# 1 679
zdraveite smenili sme nqkolko pediatri za 5 godini i do sega ne sum sre6tala po dobra doktorka ot doktor ElenaIvanova malko sa lekarite koito podhojdat s liubov kum vsqko dete po otdelno i pomnqt imenata na vsi4kite si pacienti az imam blizna4ki i horata 4esto gi burkat zabelejete dr. Ivanova gi zapomni ot purviqt put. preklanqm se pred neinata vseotdainost  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт