Бял списък-за София!

• 1 136 505
  • 2 395
  •   1
Отговори
# 2 055
д-р Ивайло Петров - дерматолог

Преди работеше в Токуда, сега е в частна дерматологична клиника. След години ходене по мъките това беше човекът, който преди години най-накрая ми постави диагноза. При друг случай също свърши перфектна работа. Освен това има отлично отношение. Peace

# 2 056
  • В сънния Люлин, прибулен...

Преди работеше в Токуда, сега е в частна дерматологична клиника. След години ходене по мъките това беше човекът, който преди години най-накрая ми постави диагноза. При друг случай също свърши перфектна работа. Освен това има отлично отношение. Peace

Може ли да дадете координати на тази клиника? Благодаря!

# 2 057

Може ли да дадете координати на тази клиника? Благодаря!

И аз се интересувам. Благодаря!

# 2 058
Препоръчвам д-р Маргарита Кюркчиева от Онкологията, невероятен специалист - гинеколог.

# 2 059
Препоръчвам д-р Маргарита Кюркчиева от Онкологията, невероятен специалист - гинеколог.
  Подкрепям.  Peace Peace Peace

# 2 060
здравейте и от мен .някой може ли да ми каже нещо за д-р.Бранкова .Препоръчаха ми я ,но от многогодишното ми ходене по клиники и болници не съм чувала за нея.ще съм много благодарна ако някой ми отговори

# 2 061
здравейте и от мен .някой може ли да ми каже нещо за д-р.Бранкова .Препоръчаха ми я ,но от многогодишното ми ходене по клиники и болници не съм чувала за нея.ще съм много благодарна ако някой ми отговори

Без да те настройвам излишно, мога да споделя, че след няколко посещения при нея повече няма да стъпя (е, това беше преди години). Много груба, меркантилна, не ми помогна кой знае колко... НО може и да е било само с мен така, дано и други ти споделят.  Peace

# 2 062
Благодаря ти Big Bad Mamma след като разбрах че и работи в Св. Лазар ти затвърди вътрешното ми усещане за нея

# 2 063
пулмолог - Д-р Вълев, 17 ДКЦ в София - много внимателен и загрижен за пациентите лекар;
стоматолог - Д-р Д. Методиев - не работи вече със здравната каса, но си струва /бях при него преди да забременея и след това ми се наложи чак след 2г!/;
очен лекар - Д-р Цонев - добър специалист, не е комерсиален /когато проблема е козметичен - клиентът има право на избор/;

# 2 064
Здравейте,
някой знае ли адреса и телефона на частния кабинет на д-р- Рени Ковачева. Данните които намерих в нета са стари, дори на телефона отговаря д-р фирма.
Ще съм Ви много благодарна!

# 2 065
Огромно БЛАГОДАРЯ  newsm20 НА Д-Р ТОМИ ПОПМАРКОВ от Св. София!!!!
Този лекар, който е едва на 30 години, направи раждането ми незабравимо прекрасно изживяване без грам медикаменти. Може да не звучи много удачно, но това е човек със златни сърце и ръце!
Желая му цялото щастие на света! smile3501 newsm51

Напълно съм съгласна, аз също съм много доволна от Д-Р ТОМИ ПОПМАРКОВ, много е добър!!!

# 2 066
Здравейте, въпросът ми може би  малко не по темата, но много се надявам някой да ме отговори
Имам хормонални или ендокринологични проблеми,оплакванията ми приличат на киста,но всичките ми анализи са наред.  Бихте ли ме насочили кой лекар да избера по тази проблема и специализират ли се :
д-р Лиляна Тороманова, д-р Новачков или д-р Илия Карагьозов ?

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 14:36 от Akuna

# 2 067
Горещо препоръчвам на всички бъдещи майки д-р Емилия Пантева - гинеколог. От години ходя при нея, изключително добър специалист е. Много съм доволна, особено сега, когато следи бременността ми.Просто си разбира от работата. Работи със здравната каса.

# 2 068
Сигурно вече повтарям за не знам кой път, но все пак - проф. Илко Карагъозов и д-р Илия Карагъозов - онкогинеколози болница "Токуда". Само едно - невероятни професиналисти с прекрасно отношение към пациента.
/Няма да се  повтарям как стигнах до тях- историята ми я има в черния списък./

# 2 069
  • София
Д-р Валери Гергов (Тина Киркова)
-Отговорен човек,внимателен и много добър диагностик!

Д-р Димитър Златков (Токуда болница София)

Определено и двамата заслужават мястото си в белия списък

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 22:18 от *Bubble*

Общи условия

Активация на акаунт