Великобритания - тема 59 Лятно Морска

• 67 021
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
Някой преди време беше писал, че за баница купува кори за лазаня от Теско, но не нaмирам поста. Ако може пак информация за кои точно кори става на въпрос?   bouquet

Aisha, радвам се, че при дъщеря ти всичко се е наредило Heart Eyes

# 46
Pampers аз не купувам кори за лазаня, за да правя баница и пазарувам основно от morrisons, но тези кори за баница ги има и в двата магазина - поне при нас.
http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=255774009

# 47
Pampers аз не купувам кори за лазаня, за да правя баница и пазарувам основно от morrisons, но тези кори за баница ги има и в двата магазина - поне при нас.
http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=255774009

Благодаря! Ще ги изпробвам.

# 48
  • София
В Манчестър в Асда имаше български кори за баница на Бела. Показваха ми ги на скайп докато купуват.
А после четох тук статия за фирмата Бела -  вече  се настанявали в големите  хран. магазини в Англия, имало търсене.
Благодаря за пожеланита към Ани на всички.   bouquet

# 49
Само да знаеш - грамажа е малък, ако искаш да направиш баница голяма, колкото в бг - трябват ти 2 пакета! Иначе са дори по-финни от нашите. Ще останеш доволна. Когато ги купуваш - внимавай, че са точно до бутер тестото и пакетите са еднакви  Joy но бутертестото е над £2 и чети етикета - pastry sheets.

# 50
  • ENGLAND
В Теско има едни други кори за баница, фило пастри, една по-продълговата кутия , бяла със синьо, 1,80. Те са много по-хубави, тънки, 12-16 кори, грамажа е почти същия като другите, ние сме трима и за баница от кутията ми остава една трета. Намират се при другите пастри до маслото, но е възможно да ги има само в големите магазини.
Ето ги http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=250829305
Аз от другите избягвам да купувам, не ми харесват.

# 51
Мда, аз купувам тия, които Дорет е показала, чудни са. Имат само брашно и вода вътре, на другите четох, че има и някакви други екстри, които определено не ми харесаха.

# 52
То и избор имало  Mr. Green

# 53
  • UK
Без да видя за какво става дума не мога да коментирам, но в последно време оправям каши на хора който са регистрирани по VAT ,а те нямат и идея. Да не работи delivery driver?
Ave, благодаря за включването. Ще работи като заварчик, в цех за производство на метални изделия и конструкции. Доколкото разбирам ще работи като нает директно към фирмата, с 2 седмици изпитателен срок, после минава на безсрочен. Работата ще включва от време на време монтажна дейност по обекти в района. Прикачвам ти първа страница от този договор, който са му връчили. Не са му обяснили нищо, казали са му да си го прочете вкъщи, че по-късно ще трябва да го попълни и подпише. Някакво противоречие виждаш ли?
Ред. Пуснах ти имейл.   bouquet

И моят мъж си купува лютеница от Азда.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 08:31 от dejie

# 54
  • Англия
Usnifchica, вие преместихте ли се в Кембридж вече или предстои? В кой район (ще) сте горе-долу?

# 55
  • Cambridge, UK
отиваме за 2 месеца на морето, децата да подишат йодни пари Simple Smile и средата на август сме там
ще гледаме къщи в cherry hinton отново, защото познаваме квартала и е близо до офиса на мъжа ми

# 56
  • Варна
И аз за асда да пиша. Най близката до нас, няма нищо българско.
Може би защото няма много българи.
Аisha, радвам се за дъщерята.  bouquet

# 57
  • Шотландия
Моля за извинение, ако въпросът е обсъждан и не мога да го намеря, препоръчайте българска банка, в която да отворя сметка с карта. Ходих в ЦКБ, че ми е много близко, но за нареждания за плащане от чужбина искат електронен подпис, който се купува и плаща лично на всеки 3 г., отделно за подновяване на картата трябва да се ходи лично на всеки две години и ми се видя душеизваждащо. Припоръчайте банка, в която сметката и картата да са удобни за човек, живеещ в чужбина. Ще имам доверено лице-пълномощник, но все пак не искам да го натоварвам прекалено много.

Благодаря предварително.

# 58
  • UK
 Мила , има доста банки , които предлагат ел. банкиране без ел. подпис. Ние ползваме на ОББ и ДСК , с токен , който генерирар код за достъп .
 Имаме карти и от двете , но и двете предлага срок на валидност две години . Незнам в Бг дали някоя банка предлага по-дългосрочна карта , но ние така и не ги ползваме картите тук.
 Ако искаш да издаваш пълномощно нека от банката ти дадат техен и образец и да ти кажат какво точно трябва да опишеше , защото са много подробни. И хубаво се запознай с тарифите им за входящ междунареден превод , че доколкото си спомнян в ОББ преди години беше 30 лв. таксата.

# 59
  • Манчестър
Аз ползвам Сибанк....превеждам пари оттук. за превода в БГ ме чарджат 10 Евра. Нямам карта защото не ми трябва, но ми предложиха. Имам онлаин банкиране и и влизам с джаджа която ти генерира токен.

Общи условия

Активация на акаунт