Нашите second hand находки - тема 30

• 112 770
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
Moringa, на единия сандал, каишките за закопчаване са със сменени места -  дългата е зашита от външната страна, а трябва да е от вътре и няма катарама.  Забавното е, че поправката им е тройно по-скъпа от самите сандали. Simple Smile Те струват 3 лв, а на обущаря съм дала 10 лв.

# 46
  • София/Севлиево
Вчерa нaй - нaкрaя стигнaх до нaшaтa Мaния (Гео Милев) и нaкупих на мaлкия блузки с къс ръкaв и един пантaлон, за мен рокличкa и тенискa на бели и зелени рaйетa. Имаше едни много симaтични чехли за деца от тези мaй грaдински им викат, но нa мaлчо му бяхa мaлки, за мен едни сaндaли хaресaх, но ми бяха големи. Имaше 30%нaмaлениена детските нещa.

eliniq.snimka.bg/family/semeistvo.822724.35554895  ,незнaм дaли ще се отвори, но aко да товa е еднa отлюбимите ми ВУ рокли и едно симпaтично сaко нна цветя пaк ВУ.

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 11:55 от Елислава

# 47
Doli и аз вчера минах от там.Купих си вода до  магазина ВУ.Май се казва ''Четири сезона''.Една жена подканяше минаващите да влязат.На ''мания'' само погледнах витрината за ''love находки'' и си продължих... SadДосега колкото техни ''находки'' съм видяла,една не ми хареса.

# 48
  • Sofia
в този ВУ няма нищо интересно,стари дрипи....в Мания много са вдигнали цената 35лв./кг.не бях ходила отдавна и това забелязах,то поне да имаше нещо да си заслужава да даде човек повечко пари....

# 49
Да се запиша поне да ви следя,че бая съм изтървала.С находки не мога да се похваля,защото не съм в БГ,а тук не съм открила още дали има от нашите магазини,а и в неделя,когато почивам магазините не работят.Липсва ми Бултекса,ще се радвам на вашите находки,всичко,което видях ми хареса.

# 50
Мале,и това доживях.Служител в Мания ЦП да ми висне на главата и да ме пита какво желая и с какво да ми помогне.От любезност й казах какво търся,за дете 6_7g,бля бля,а тя ми донесе блуза на Амису М,тип бюстие.Казвам й,че това е дамско,а тя ми казва,нищо де,и детето може да го носи.Направо паднах като й чух коментара.

# 51
Мале,и това доживях.Служител в Мания ЦП да ми висне на главата и да ме пита какво желая и с какво да ми помогне.От любезност й казах какво търся,за дете 6_7g,бля бля,а тя ми донесе блуза на Амису М,тип бюстие.Казвам й,че това е дамско,а тя ми казва,нищо де,и детето може да го носи.Направо паднах като й чух коментара.

Редовно се опитват да ми го правят този номер. Много се дразня. Аз съм отишла да си ровя и да си намеря находка, не те да ми висят на главата и да ми развалят удоволствието.

# 52
Политика на фирмата . ако често ходиш, ровиш и не купуваш са длъжни да те питат.
До работата имаме мания и често убивам там обедната почивка. Пробваха да ми помагат, викнах че не съм крадла и девойчето се омете.

# 53
На мен не ми се е случвало там,даже напротив,понеже си ме познават и си ми предлагат и показват най-редовно неща,знаят че дъщеря ми харесва Хелоу Кити,даже веднъж едното от момчетата ми изръчка чисто нова тениска на Адидас,която ми заспа,просто като я получили и за мен се сетил! hahaha

# 54
Аз ходя всяка седмица и редовно си купувам по нещо.Пък и то какво толкова да харесаш,като в повечето случаи дрехите са с петна или дупки.

# 55
Нормално,Манията само на зареждане,през другото време е цяло чудо да попаднеш на нещо читаво!

# 56
  • Пловдив
Айде и аз да покажа попаденията си от началото на май до сега. Всичко е от Манията на Централни хали в Пловдив, единствено банановия пуловер е от разпродажбата в ЗЗ.Та ето в скрития текст са. Вече купувам много малко, че мястото ми наистина е много кът....от тази до края:

С тази бях на две абитуриентски тази пролет и се чувствах прекрасно, марката не ми е известна, но имат много богат сайт http://www.eshakti.com/m/Product/dresses
Тези ги нося с банановия пуловер, много ми харесват, буквално през ден съм с тях

Последна редакция: пт, 12 юни 2015, 17:53 от mama mariana

# 57
Здравейте. Знаете ли защо затвориха "Мания" в кв. Гоце Делчев и в кв. Борово?

# 58
  • Mediterraneo

Тарталета снимай моля те битака.

Направо не смея, да ти кажа. Не знам как ще се погледне на такава снимка и ме хваща страх да извадя телефона и да снимам  Rolling Eyes Знам ли ги какви са им порядките( навремето така щяха да ни изгонят от един търговски център, понеже си правехме снимки в един ресторант...)

# 59
Нормално,Манията само на зареждане,през другото време е цяло чудо да попаднеш на нещо читаво!

От Мания до Мания има разлика Peace
При нас винаги имаше страхотни неща до последния ден преди зареждане...

mama mariana, страхотна рокля!

Общи условия

Активация на акаунт