Нашите second hand находки - тема 30

• 112 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
 Не се сърди, човече права си,при нас Мания ЦП и Мания Тракия са на едни собственици,другата е отделно,наясно съм,че са Франчайз!

# 61

Тарталета снимай моля те битака.

Направо не смея, да ти кажа. Не знам как ще се погледне на такава снимка и ме хваща страх да извадя телефона и да снимам  Rolling Eyes Знам ли ги какви са им порядките( навремето така щяха да ни изгонят от един търговски център, понеже си правехме снимки в един ресторант...)
Разбирам.В ресторанта ми се струва прекалено,но знаем ли ги какво имат предвид.Тук не разрешават в хипермаекетите да се правят снимки.Бях свидетел как дойде охраната и поиска пред него да се изтрият всички снимки,иначе щял викне полиция.
Пожелавам ти да си намераш интересни и евтини неща! Grinning

# 62
gitadam, това означава, че са Ви наблюдавали. Влезли сте в полезрението им. Продавачката се е опитала да Ви каже да купите някаква дреха, без значение дали точно такава търсите, и да приключите.

В някоя от предните теми бях писала, че моя позната(бивша служителка в Мания) ме предупреди да не ходя често в Мания и какво е отношението на персонала към клиентите. В Мания по принцип не обичат хора, които много често ги посещават и се задържат в магазина. Най- не обичат някой да рови много- много и да оглежда дрехите. За това е и "Лов на находки", клиента да влезе, да грабне нещо без да мери и оглежда, да плати и чао.

# 63
Още една черна точка за Мания тогава...магазина е ВУ със съмнително качество, рекламата им е " Забравете за времето" , но не обичат клиентите да ровят и оглеждат?!

# 64
Още една черна точка за Мания тогава...магазина е ВУ със съмнително качество, рекламата им е " Забравете за времето" , но не обичат клиентите да ровят и оглеждат?!
Да, и аз не разбирам, нали целта на посещение на тези магазини е ровенето и подробното разглеждане, което си изисква време- как ще влезеш, ще се позавъртиш и ще излезеш??? Просто е тъпо, ако това е някакъв " сигнал" за персонала.........

# 65
  • Mediterraneo
Днес от битака- тениска за каката, 1 Е

Скрит текст:

И една пижама за мен за 2 Е

Скрит текст:

# 66
Мания да си гледат работата тогава..Колко често ги посещавам,ходя веднъж седмично.Естествено,че ще огледам това,което купувам ,парите не съм си ги намерила на улицата,че да ги давам за парцали.Ако още един път понахалстват така и не ме оставят да гледам на спокойствие ще им бойкотирам магазина.

Тази продавачка беше нова,наскоро имаше обява,че търсят човек точно в Пощата.Не знам дали има нещо общо,но иаз кандидатствах за въпросната позиция.Познайте дали някой се свърза с мен изобщо.Това беше преди повече от месец.

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 15:55 от gitadam

# 67
Пижамата много сладка   bouquet

# 68
  • Пловдив
Аз си ходя често в Манията в Тракия, щото е близо до нас.Някой път съм седяла и по 2 часа, ако ми е дошла музата да търся и да преправям нещо конкретно и пак съм излизала без покупка.Често са ме питали дали да ми помогнат с нещ, даже още като влизам от вратата.Като им кажа "Не, благодаря" повече не питат.Въобще не ми пука какво искат продавачите, аз си оглеждам и си ровя колкото ми е кеф.

# 69
Пижамата много сладка   bouquet

... и тениската на детето Heart Eyes

# 70
gitadam, това означава, че са Ви наблюдавали. Влезли сте в полезрението им. Продавачката се е опитала да Ви каже да купите някаква дреха, без значение дали точно такава търсите, и да приключите.

В някоя от предните теми бях писала, че моя позната(бивша служителка в Мания) ме предупреди да не ходя често в Мания и какво е отношението на персонала към клиентите. В Мания по принцип не обичат хора, които много често ги посещават и се задържат в магазина. Най- не обичат някой да рови много- много и да оглежда дрехите. За това е и "Лов на находки", клиента да влезе, да грабне нещо без да мери и оглежда, да плати и чао.

Нямам такива наблюдения за нашата Мания. Има такива служители, но това им е по-скоро начин на работа, само едно момче е такова и съм убедена, че наистина иска да помогне. Посреща всички с тези думи и който каже, че иска помощ му показва кое къде стои.
Отношението към всички клиенти винаги е било много положително, без значение колко често се ходи никога не съм видяла различно...
При "Лов за Находки" винаги подканят още преди да започнат хората да отидат и да разгледат нещата, както и след това подсещат да мериш. Редовно след избора хора влизат в пробната или оглеждат и се отказват. Връщат си ги без проблем, ако се разколебаят.
Ако наистина има такива практики като тези, коти описвате си подайте жалба, сигурна съм, че ще обърнат внимание  Peace

# 71
Не се сърди, човече, съжалявам, че постът ми видимо Ви е засегнал и толкова лично сте приела написаното! Радвам се, че във Вашата Мания ситуацията е различна. Но и се съмнявам фирмената политика да не е една и съща в магазините от веригата. Споделих предупреждението на бивш служител на фирмата, за да няма и други изненадани като gitadam. Пък Вие ме пращате да подам жалба...

# 72
Само споделям, затова е темата, чак В е излишно  Hug
За жалбата, подавам редовно, където преценя, банки, магазини, всичко. Определено има ефект и мисля, че това е начинът нещата в страната ни да се променят  Peace

# 73
Страхотни неща сте показали.
От мен едни къси шорти с висока талия от страхотна материя .Сдобих се с тях само срещу три лева Simple Smile И много си ги харесах  Joy
Скрит текст:

# 74
  • Mediterraneo
Чудни са!

Пп- веднага си пусни снимката в темата за късите поли! Страхотни крака имаш!

Общи условия

Активация на акаунт