Перилни препарати и омекотители - 31

• 63 587
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Markrit, кой те кара да четеш? Някой насила ли? Като не ти е интересно, не чети, на останалите ни е интересно и не искаме, или поне аз, не искам дискусията да се прехвърли на лични.

# 706
Хубаво е да има избирателност. Аз например дискусията за това чия пералня колко пъти плакнела, я минах по диагонал, защото в момента хич не ме интересува, пък и съм участвала в такива дискусии и не ми е интересно. Обаче... Има хора, които за разлика от мен, не са участвали в тези дискусии и им е полезно. Освен това е хубаво тази информация да я има, защото някога, ако тръгна да си купувам нова пералня, може и да ме заинтересува.

Markrit, кое ще ти е интересно на теб? Доколкото разбрах, не си в България, а тук се обсъждат продукти, които ги няма при теб, но пък в България се внасят много продукти от Италия.
Примерно наскоро видях прах Chante Clair с аромат на евкалипт, който ми стана много любопитен. 54 пранета за 17 лева, но не открих нищо за него и реших да се въздържа от покупка.

# 707
Хубаво е да има избирателност. Аз например дискусията за това чия пералня колко пъти плакнела, я минах по диагонал, защото в момента хич не ме интересува, пък и съм участвала в такива дискусии и не ми е интересно. Обаче... Има хора, които за разлика от мен, не са участвали в тези дискусии и им е полезно. Освен това е хубаво тази информация да я има, защото някога, ако тръгна да си купувам нова пералня, може и да ме заинтересува.

Markrit, кое ще ти е интересно на теб? Доколкото разбрах, не си в България, а тук се обсъждат продукти, които ги няма при теб, но пък в България се внасят много продукти от Италия.
Примерно наскоро видях прах Chante Clair с аромат на евкалипт, който ми стана много любопитен. 54 пранета за 17 лева, но не открих нищо за него и реших да се въздържа от покупка.
Guess Who , в Бг съм си. Simple Smile

# 708
И на мен всичко, написано тук ми е много интересно.На когото не е интересно да НЕ чете!

# 709
И на мен всичко, написано тук ми е много интересно.На когото не е интересно да НЕ чете!
ooooh! Tired

# 710
Интересна и вълнуваща дискусия последните няколко дни, прахът на DM е много як наистина и вече и аз съм му фен след като Гес ме зариби.  bowuu

Пък и на всички които следим темата ни стана ясно защо едни прахове са по-добре от другите и защо SAVEX е боклук.

# 711
В темата ми липсва Дедо ?Знаете ли защо липсва в темата ? newsm78

# 712
Интересна и вълнуваща дискусия последните няколко дни, прахът на DM е много як наистина и вече и аз съм му фен след като Гес ме зариби.  bowuu
Вълнуваща... Laughing Чак пък толкова.
И ти какво сега, изневери на ОМО? А прахът на DM по-хубав ли е от ОМО според теб? Аз досега прах с него, но ми свърши и снощи прах с Персил, но сега дрехите ми се струват направо жълтеещи и не мога да разбера дали си въобразявам, или наистина с Denkmit стават ултра бели.

Дедо не е влизал във форума от декември 2012 г. Каза, че повече няма да пише и си удържа на думата.

# 713
  • София
Ееее страшна реклама на този дм-ски за бяло, някой ден като ми свърши персила да взема и аз да го пробвам освен Simple Smile Има ли аромат някакъв след него по дрехите? Въпреки, че аз и с персила виждам, че са по-бели всяко следващо пране... вижо от тези кърпички никаква полза не видях - https://www.dm.de/denkmit-waesche-weiss-tuecher-p4010355055316.html

А тези ароматизиращи за сушилня някой виждал ли ги е скоро https://www.dm.de/denkmit-trocknertuecher-p4010355061201.html

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 15:18 от Angel_Dust

# 714
Интересна и вълнуваща дискусия последните няколко дни, прахът на DM е много як наистина и вече и аз съм му фен след като Гес ме зариби.  bowuu
Вълнуваща... Laughing Чак пък толкова.
И ти какво сега, изневери на ОМО? А прахът на DM по-хубав ли е от ОМО според теб? Аз досега прах с него, но ми свърши и снощи прах с Персил, но сега дрехите ми се струват направо жълтеещи и не мога да разбера дали си въобразявам, или наистина с Denkmit стават ултра бели.

Дедо не е влизал във форума от декември 2012 г. Каза, че повече няма да пише и си удържа на думата.
Rolling Eyes Shocked
Защоо ?

# 715
Има ли аромат някакъв след него по дрехите?
Никакъв.
Но това усещане за жълтеене може и да е от светлината. Днес слънцето е ужасно.

А тези ароматизиращи за сушилня някой виждал ли ги е скоро https://www.dm.de/denkmit-trocknertuecher-p4010355061201.html
Да, има си ги и в двата бургаски магазина.

Последна редакция: нд, 26 юли 2015, 15:26 от Guess Who

# 716
  • София
Мерси за отговорите, понеже зимата изобщо ги нямаше в 2-3 софийски търсех, ако ги намеря ще взема за проба, особено ако взема по-натам за бяло, щом никакъв аромат не оставя той. Simple Smile

# 717
Аз пък изобщо не съм доволна от Denkmit праха за цветно. Протича ми пералнята от него.

# 718
Пък и на всички които следим темата ни стана ясно защо едни прахове са по-добре от другите и защо SAVEX е боклук.
Може би трябва да следиш темата по-добре, защото Савекс изобщо не е споменаван. Peace

# 719
Фикосота са решили да си го спестят изцяло. И после защо сме били препоръчвали водещите производители...

продукт, който се определя за бели дрехи и не съдържа активатор Е БОКЛУК!

Повече от ясно го е казал човека.

А прахът на DM по-хубав ли е от ОМО според теб? Аз досега прах с него, но ми свърши и снощи прах с Персил, но сега дрехите ми се струват направо жълтеещи и не мога да разбера дали си въобразявам, или наистина с Denkmit стават ултра бели.

Хахахх, не си въобразяваш с Denkmit стават наистина ослепително бели, като по рекламите, и пере страхотно.

Впечатли ме и мен от първия път, имам и ОМО разбира се, но обичам да цикля на една и съща прах. Още не мога да повярвам, че изпира така добре но не мирише на нищо докато ОМО-то лъха на свежо.

Пък и при всички нови тестове FORMIL и този на Denkmit който ти каза, че е от същия производител са по-напред от Ariel и Persil.

TAED също не беше особоно впечатлен от тази кутия от новия Persil който ни показа, така че наистина е възможно да има пожълтяване особено като преди това си била на Denkmit.

Помниш ли, че преди седмици разпитвах за FORMIL, не беше случайно...после от теб разбрах за този на DM и наистина е номер 1.

С какъв препарат си за черни и тъмни?

Общи условия

Активация на акаунт