Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 522
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Има ли препарат за колосване? С какво да колосам една шапка? Не е памучна. Такъв тип.
Скрит текст:

# 226
Аз в Пловдив съм намирала само белия концентриран Формил, в Тракия. Не съм и виждала другите. В момента сме в Румъния и реших да се завъртя покрай щанда за перилни препарати. Останах приятно учудена от 4 вида обикновен Формил, не ги бях виждала.
https://www.google.bg/search?q=%D1%84%D0%BE%D1%80%D0%BC%D0%B8%D0 … EtWP5i2EdrDHBM%3A

Гес, може и да си писала някъде, но може ли мнение за тях. Струва ли си? Намерих и един италиански Персил, голяма кутия, за 80 пранета За около 43лв. Струва ли си? Може и да не е италиански, като гледам таблицата, но на такова ми заприлича. Утре ще ида да снимам за по сигурно

# 227
Този Формил, който си показала, го има и тук.

# 228
Този Формил, който си показала, го има и тук.
ДА де, но аз казах, че не съм го виждала. Исках да знам дали си струва, специално този синия.

# 229
А, Ев, грам не ме изкефи това Сано куул - омекотител Rolling Eyes Чак съжалих защо го купих..

А ултра фреш не го сменям за нищо. Много силно мирише...точно като за маниаци като мен Grinning
И носът си ми в ред Laughing Не е от носовете ни, пипат нещо, пустите му и търгаши #Cussing out

Ето вчера прах пердето в спалнята, викам да поароматизирам и стаята покрай чистотата, ами не съм доволна Crossing Arms Това със Сано cool...

# 230
  • София
Купих си този Формил Колор и сега го пробвам и ще пиша.
http://www.ta-bu.ru/products_pictures/20140724_111352.jpg

Загледах и този Формил за фино и цветно, понеже е повече на по-ниска цена. Мнения?
http://img33.olx.ua/images_slandocomua/102182701_2_1000x700_geli … no-fotografii.jpg

И да кажа - реших си проблема с бялото Коколино без мирис. Бяха ми останали 2-3 капачки лилава Семана и я сипах вътре. Сега мирише съвсем леко и приятно след пране.

# 231
Има ли препарат за колосване? С какво да колосам една шапка? Не е памучна. Такъв тип.
Скрит текст:
Има. В Лидл бяха пускали едни спрейове, но те бяха да напръскаш и да изгладиш, което за шапката мисля, че не е приложимо. Има и други спрейове, примерно този, но пак са за гладене. Мисля, че течна кола не може вече да се намери, защото никой не колосва. Навремето имаше, но не съм виждала от години. Освен да питаш в някой магазин за плетачески аксесоари и прежди, защото обикновено каретата на една кука се колосват и може да знаят.
Виж, тази тема е точно за шапка и има съвети как точно да си я колосаш.

# 232
  • софия
 Hug

# 233
  • оттам, откъдето започва България
За любителите на капсули Омо /от новото/ 10 бр. за 5,29 лв.; Прах Бинго 2 кг. + подарък омекотител - 4,29 лв.; Цветоулавящи кърпички Brite 20 бр. - 3,29 лв. Всичко това в магазин "Елитис" от днес.

# 234
  • плевен
Здравейте момичета!Бихте ли ми казали кой прах за пране е по-добър-Персил мегаперли или Ариел Актилифт.И двата са немски.Днес много се чудих кой да взема от двата и накрая купих мегаперлите понеже никога не съм прала с такова нещо.От течните препарати напоследък взимам Формил за цветно и да ви кажа много съм доволна.Между двата варианта -обикновен и концентриран аз поне не правя разлика.И двата перат добре.

# 235
  • София
И двата течни Формил колор са ми много силни и натрапчиви като миризма. А тя остава след това.
Ако някой е пробвал прахообразния за цветно - и той ли е така миризлив?

# 236
Между двата варианта -обикновен и концентриран аз поне не правя разлика.И двата перат добре.
Супер. Не съм пробвала стандартния, но концентратът за мен е с по-добър състав. Най-малкото съдържа шест ензима срещу три ензима (два от които гликозидаза), в стандартния. Освен това го харесвам, защото е концентрат, заема по-малко място и по-лесно се дозира - просто пълниш капачката.

Ако някой е пробвал прахообразния за цветно - и той ли е така миризлив?
Мирише, но не остава от аромата му върху дрехите.

# 237
  • София
Изпрах и не забелязвам силна и натрапчива миризма, като например при черния Савекс и Медикс.

# 238
  • София
С риск да стана нахална си копирам въпроса от друга тема за да го видят повече хора, защото трябва да действам спешно:
Момичета, имам спешен въпрос и тъй като не намерих отговор с търсачката, се обръщам към вас: как да почистя и в дълбочина, не само на повърхността топ матрак? На инструкцията всякакъв вид почистване е зачеркнато, но вчера го купих, а детето нощес повърна върху него. ooooh! Моля ви за помощ!

# 239
  • София
Ясно е, че не можеш да го переш целия. Аз действам с един спрей за текстил на Лидл и гъба/кърпа. Почиства се, маха се миризмата, обаче понякога остава голямо бледо петно.

Общи условия

Активация на акаунт