Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, искам само да ви споделя моето голямо разочарование от Бисерка Петрова . Записах си час по тел, като ми казаха , че предварително трябва да платя по банков път за микроблейдинг на вежди. Платих си и зачаках с нетърпение ""светилото"" -Бисерка Петрова да си свърши работата. Влизам в кабинета с нарисувани от мен вежди, както си се гримирам и както съм си свикнала да изглеждам , за да й покажа каква форма и дължина искам. Все пак аз си плащам веждите и имам право да си кажа изискванията. Показвам на Бисерка и снимки от тел, за да добие представа и да разбере какво искам. Изтрива ми тя, моите нарисувани от самата мен вежди с думите-"да разбрах те как си ги правиш и сега ще ти ги направя същите". Започна да работи върху лицето ми направо с машинката, без да ми нарисува първо с молив , какво смята тя да прави , каква форма, каква големина и каква дължина и БЕЗ да го съгласува с мен!!!! Все пак това е моето лице , с което при грешка от нейна страна , щетата е за цяла година!!! Ставам от леглото и като се погледнах , бях в тотален ШОК! Толкова грозни вежди, дебели , със някаква чупка която ми беше качила чак до средата на челото и за капак , отпред ми ги беше сближила веждите с което физиономията ми изглеждаше на постоянно навъсен поглед!!!! Ужас Ужас Ужас! Казвам й, че това няма нищо общо със това което аз съм й показала , че искам и че ме е загрозила за година напред! А тя ми отговаря, те ще се свият и ще се обелят. Но аз й казвам- " те дори и да се свият, формата им е ужасна, чупката е отвратителна, а това че си е позволила да ми рисува вежди започващи с по 3 мм пред естествените ми косми , с което ми сбръчква и навъсва цялото изражение, няма как да се промени!!! Дори и на ретуш!!! Така разбрах цялата гнилост на самопрехвалилата се Бисерка Петрова!  Първо натиска хората да плащат авансово, защото като станеш от леглото и се видиш как те е обезобразила, няма да искаш да й платиш нищо и така тя се застрахова, че винаги ще си получи мечтаните 350 лв! Второ не те рисува първо с молив как смята тя да ги направи , за да не губи време в съгласуване, защото сега за 1 час обработва две момичета и взема 700 лв, а иначе ако трябва да губи време съгласуване и чертаене, ще си получава за час -само 350 лв!!! Парите , макар и надутите й цени, могат да се прежалят, НО грешките на самата й работа идващи от високото й самочувствие и безразсъдство, че окапазява човек за година напред- НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРЕЖАЛИ! Затова момичета НЕ ХОДЕТЕ ТАМ, за да не ви сполети , това което мен ме сполетя и да не се превърнете в жертва на алчността на тази безскруполна жена, която дори и след като е сгрешила няма доблестта да се извини и да предложи някакво решение , както и да върне парите за несвършена работа , според това как е зададена! Но затова ще се обърна към Комисията за защита на потребителите, както и към много медии, за да не се подлъгват други като мен. Само за информация жената преди мен , също беше недоволна и излезе с едната вежда много по нагоре от другата! Господ ще я накаже , сигурна съм!!!

# 616
  • Бургас
Ужас,потресена съм!!! ooooh!

# 617
Shokirana ако ти е за първи път има голяма вероятност цвета много да избледнее, на места даже да изчезне, при мен поне така стана особенно отпред и се свиха. Но при ретуша не трябва да има грешки... така или иначе си го платила. Преди да седнеш ще трябва пак да и обясниш и да я накараш да ти начертае това което ще направи. До 10 дни ще се променят, трябва да ги пазиш и да ги третираш точно както ти е казала.
П.С. Аз не съм си ги правила при нея защото ми се струва мн надменна и надута, а аз не обичам такива хора...

# 618
Благодаря, но съм решила повече да не давам възможност на префарцунената и надута Бисерка да си играе с лицето ми. Позор , че е гримьорка, след като не може да прецени какви вежди на кое лице отиват! Срамът си е за нея! Аз рано или късно ще се оправя!

# 619
Благодаря, но съм решила повече да не давам възможност на префарцунената и надута Бисерка да си играе с лицето ми. Позор , че е гримьорка, след като не може да прецени какви вежди на кое лице отиват! Срамът си е за нея! Аз рано или късно ще се оправя!
Може ли снимка да видим резултата?
Не мислиш ли, че веждите може и да ти отиват, но понеже си свикнала да се гледаш с друга форма така да мислиш. Може реално с тази форма да ти е по добре.  Не винаги това, което искаме и мислим, че ни отива наистина ни отива...

# 620
  • София

Чувам от няколко места подобни коментари! Дано да промени отношетието към клиентите си! Не се наемам с друг коемнтар за нея, защото веждите не са ми правени при нея!
За сметка на това мога да те посъвтевам да избереш много добре при кой ще хравиш ретуша!
Мооите щети за съжалине се оказват непоправими! Отидох при една девойка препоръна оттук и е доста добра, но стария перманент не е избледнял въпреки че не е повтарян и е на 6 месеца! Sad Микроблейдинга просто на 10-а ден се сля с перманетна!
Плачеми се вече!
Ще изчакам да панде изцяло, ако издържа защото е отвратителен!
Да допълня, че веждите не само не ми отиват на лицето, а на криви, различни и неравни! Едната вежда е много близка до носа, другата не и изглеждам смешно!

# 621
Kиkи, кой ти ги прави?  Crazy

# 622
  • тук и там

И аз се интересувам,защото ще слагам 3Д или микроблейдинг върху вече съществуващ пигмент(преди година правени при Бисерка).

# 623
Бисерка като гримьорка е нвероятна. Но друга моя позната, много добра гримьорка също си прави веждите при нея. Начерала ги и казала "Биси, искам това като форма и цвят". Бисерка пак ги изтрила и си направила каквото преценила. После се възприела познатат ми, но Бисерка си е такава...

# 624
  • гр.София
Такава си е,и за това губи много пробвали я клиенти. Тя се е успокоила,че е блъсканица при нея,но все повече хора четат и зачитат мнението на прецаканите клиенти!
От къде на къде някой си там,колкото и да е веща в занаята,ще пренебрегне моето желание,за което си плащам не малка сума,и да ме направи както на нея и харесва или и е удобно,и аз да трябва да свикна да се гледам така!!?? Ами няма да стане много ясно,и много хора мислят като мен.

# 625
Аз в началото също бях много изнервена,чеме е окепазила и,че веждите нямат нищо общо с това,което исках,но страшно много се променят и накрая стават перфектни...

# 626
То за това всички вежди правени от нея изглеждат еднакви....Жалко че така се е получило и с теб. Мисля че е много важно съобразяването с твоето мнение, в крайна сметка ти ще се гледаш и няма по- важно от това ти да се харесаш. Аз като си правих моите първия път, сигурно 40мин сме обсъждали формата, Денис ме рисува и три няколко пъти докато се харесам и чак тогава започна да ме работи.
Дано с времето и изсветляването да започнеш да си ги харесваш  Hug

# 627
  • Перник
Здравейте,аз също обмислям перманентен грим,но си мисля,че е най-добре да се направи от татуирочик-вие как мислите-някой правил ли си е в студио за татуировки?

# 628
Не. Много е важно да прецени пропорциите на лицето. Не бих се доверила.

# 629
Не. Много е важно да прецени пропорциите на лицето. Не бих се доверила.
Някои се справят по добре от....  bouquet
https://www.facebook.com/DenisPermanentenGrim/?fref=ts

Общи условия

Активация на акаунт