Как тренирам - 18 тема

• 48 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
Фея ,благодаря ти  Hug
Май  е добра идея да си взема ,че миналия път 10 дни на хапчета и кремчета бях  #Crazy

# 256
  • Русе
такаа ами то е малко .... за обяснение.
едните са тези

другите

аз ги правя с опънати ръце и крака на шпиц
Лягаш та страна подпряна на лакът
след това леко изнеси горния крак напред и същото.
Другото е това
http://-spam152-/bg/2013/blog-bg/%D0%BE%D1%89%D0%B5-%D0%B5%D0%B4 … %B8%D0%B5-%D0%B7/
но т.к на мен ми е супер неудобно и много ме боли го правя на тази машина
нашата е по различна с едно общо рамо(без това желязо по средата), лягаш наобратно като подпираш раменете на машината вмъкваш таза под рамото за повдигане и вдигаш таза.

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 17:26 от elan

# 257
Май  е добра идея да си взема ,че миналия път 10 дни на хапчета и кремчета бях  #Crazy[/b]
Милата!

Дано някое от момичетата в темата може да те насочи за добри марка и модел, които се продават в БГ. Моят колан е като този на снимката и върши чудесна работа.

# 258
  • Русе
Лисе, в залата нямат ли? Попитай. В нашата има, но не съм ги ползвала. Прави упражнения за заякване на кръста. Най безопасни мисля са екстензиите и като заякне започни с тягите и т.н. Римския стол също добре заяква кръста, но там трябва да се внимава пак да не слизаш много надолу.

# 259
  • в 1001-та нощ
Мерси, хубаво е да имам някаква представа  Peace А правиш ли почивки между сериите и колко дълги са?

Не почивам Simple Smile

С гирите - клекове и напади - 12-15 повторения. На машина - 15-25 повторения.

Предпочитам да върви по-динамично  Peace

Джия  Hug много е относително и индивидуално - преди тренирах с по 40-45 до 50 кг на машини.

Сега гледам са поне 2 пъти по-малко за повторения 15-25 бр. За клекове и напади 5 кг гири. Лоста, с който клякам - мисля около 15 кг Simple Smile но не повече от 20 кг Simple Smile
Сигурна съм, че е абсолютно индивидуално, но колко повторения и с какви кг бихте ме посъветвали да тренирам краката. Те са проблемната ми зона - мазни са, макар и много силни. Склонна съм към лесно трупане на мускулна маса, трудно чистя, а мускулите са ми обемисти, топчести, не издължени и изваяни. Питам, защото 15-25 повторения ми се виждат доста малко. 15-20 клека в серия правя с 35 кг да кажем и явно тежеста е висока за целите, които имам  newsm78 Да кажем, че ще намаля тежестта на 20 кг, а повторенията ще увелича на 30 бр. примерно. Така как ще е според вас? И още един въпрос - правите ли кардио в ден за крака?

За мен 35 кг са много  Peace Може и 30 повторения  Peace По-скоро аз не бих правила почивки  Peace Отколкото да правя прекалено много повторения  Peace

Като започнеш да експериментираш - ще намериш себе си  Peace

Кардио не правя много отдавна - изобщо Peace Когато започвах правех по 1 час всеки ден - рано сутрин - от 6 до 7 часа - после душ и на работа. след това минах на интервално - 40 минути през ден. Сега никакво  Peace

Последна редакция: пт, 17 юли 2015, 20:11 от a.l.e.n.a

# 260
  • София
Аз почивам - между сериите 1мин., между упражненията по 2-3 мин - по часовник Simple Smile

# 261
  • в 1001-та нощ
Сигурно се товариш повечко, аз го правя само от кръста нагоре Simple Smile Там просто имам и нужда, но са ми кратки почивките  Blush

# 262
  • Русе
Аз правя по 10 -30 сек. между сериите, ако не е супер серия.Зависи какво правя, колко тежко или колко са повторенията. При супер серия не правя почивки.

# 263
В петък тренирах долна част.

# 264
Добро утро. Закусвам в момента със закуска за шампиони (кисело мляко, чиа, ленено семе, кокосови стърготини, протеин) и след малко се изстрелвам към фитнеса. Мисля една хубава и дълга тренировка да направя с инструктор.

Вчера тренирах цяло тяло, като увеличих и повторенията, и тежестите на краката. Явно има резултат, защото мм каза, че д-то ми било много стегнато  Blush

Проблемът ми все още са тлъстинките. Стягам, стягам, а едни медузки се тресат по мене... Rolling Eyes

# 265
След двудневма, стабина почивка се разбих във фитнеса за час и половина. Започнах с бързо ходене на максимален наклон 15 мин. След това с тежести до 25 кг. Правих интензивно 4х20(или 30-40) повторения. Разказа ми се играта и очаквам МТ. Установих, че ми е по лесно да вдигам повече килограми, но 3х10. С това " лекото" се усеща голямо напрежение в мускула ииии направо не знам  Crazy Утре пак.

# 266
  • Русе
Днес. - ритници и корем - ритниците 10х20, корем 5 упр. 3х30 на супер серии за финал 20 мин пътека, 20 мин колело - направо не се усещам.Хапнах пиле и ориз и домат. после праскова, и преди малко пиле с домат и краставица. това през 2 часа. Държа калориите под 1000. Поради което силата ми е намалена. Мисля да карам така още седмица и после захранване до 1200. Всички ядат сладко покрай мен ииии искам да убия някого.

# 267
Джия, чудесно е, че си си дала пълноценна почивка. Това е времето, когато мускулите се възстановяват и растат. Особено по време на сън.

Елан, внимавай с този понижен калориен прием. За ефективна тренировка приемай бавни захари около час предварително.

# 268
И аз съм много доволна от тренировката днес. Горе-долу към 2 ч. откарах в залата и инструкторът ми направи страхотна тренировка. На страхотен човек попаднах - съобрази се със здравословната ми история, с целите ми, мисли всяко упражнение преди да ми го даде. Не ни дава едни и същи упражнения на всички, които ни тренира, личи си, че има лично отношение и, че в крайна сметка харесва това, което прави.

Нещо ми прави впечатление обаче. Още на загряването тече вода от мен. Ама буквално тече. Капки ми се стичат по лицето, основно по тила, гърба и той е мокър. Гледам другите жени във фитнеса - изглеждат както са дошли от самото начало. Мъжете и те. Имам чувството, че аз се потя най-много от всички. Дали да се притеснявам?  Rolling Eyes Иначе вода в класическия смисъл не задържам - пръстените хлопат, сгъвам си пръстите нормално.

Иначе да ви разкажа днес една мацка как ме изуми днес в залата. Правя си аз упражнения, тя все на пътеката. И все ходи. Примерно с 6 км./ч. Минава някакво време, тя все на пътеката, все ходи. Сложила си изотопна напитка до себе си. Викам си "тая мацка няма да се шегува после". Да, ама не. Накрая вече като ми свърши тренировката и си правих кардиото на пътеката, хвърлих едно око на пътеката й. 50 минути ходене. Викам си поне на мол да беше отишла, по-забавно щеше да й е. И така, заедно се преоблекохме и заедно си тръгнахме.  Mr. Green

# 269
  • Русе
Фея, внимавам - между другото не се чувствам гладна или лишена от храна - ям през 2 часа. Още не мога да си нагодя баланса на храната. Утре мисля да направя въглехидратно зареждане и после още седмица така. Ако свалянето продължи така до края на месеца ще съм 52кг. което обикновено е оптималното за мен. Сега обаче искам да падна под него, да се изчистя и да си изкарам релеф, а това ще отнеме време и усилия. Имайки предвид, че идват студените месеци, няма да мога да правя такава рестрикция ииии пак ще е трудно да ги задържа, както и миналата година. Blush

Блек, аз също се потя като прасенце. Направо можеш да ме изцедиш после, а порядъчно съм се напръскала с дезодорант против потене  Peace. Има и такива кокони, много им се дразня, само заемат уредите. При нас имаме други екстри - тийнове  - 50 кила с мокри гащи  - хванали господ за шлифера - шумни, викат, постоянно противоречат на инструктора, а момчето така съвестно си върши работата - незнам в тях така ли се държат? ако беше моето щях да го спукам от бой. ти му правиш забележка - то те гледа тъпо и продължава све едно е на футболен мач. Иначе ,голямо мерене - едни сантиметри се разнасят - да бяха и повдигали малко. ooooh!

Последна редакция: сб, 18 юли 2015, 18:22 от elan

Общи условия

Активация на акаунт