Как тренирам - 18 тема

• 48 299
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Фея  Hug

За днес тренировката беше главно за горна част , и долна правих малко + мъртва тяга.
Накрая завърших с кардио и след малко мисля да закусвам ,че корема къркори  Mr. Green

# 616
Емили. Крака и глутеус. Разцепи ме тази жена просто...
Говори ми  Crazy Какво ме чака  Mr. Green Mr. Green

Идея си нямаш просто  Mr. Green

# 617
ПтичеLaughing

Хот ащанга за днес.

# 618
  • София
Запис в темата  Grinning
Тренировка номер 4 (каквото и да рече това) от на Руми Grinning
Още съм от зелените напреднали, таа ме болят всякакви неща, дет не бяха ме боляли от предните упражнения Grinning
Вече почти правя лицеви като хората и скачам повече Grinning

# 619
Erinne, ако пък мислиш, че като "узрял" напреднала няма да имаш мускулна треска... Както казват в Лес Милс, "Не става по-лесно. Просто ставаш по-силен". А с натрупването на сила и издържливост, ще се стремиш към по-сериозни натоварвания.

# 620
  • Сидни
Здравейте мацки,
много приятна темичка сте си заформили тук  Heart Eyes
И аз се записвам при вас.
Малко за мен - започнах със спининг във Варна преди 1 година - много се зарибих, ходех по 2-3 пъти на седмица.
След като с епреместихме в Сидни преди няколко месеца се записах веднага в близкия фитнес, заради спининга. Той се оказа само  за жени, което много ми харесва и има всякакви групови занимания по Лес Милс програмата.
Започнах да ходя от скоро по 5 дни в седмицата - 1 ден спининг , а останалите ходя на нещо наречено Functional Fit - което представлява 30 мин HIIT  тренировка, всеки път е с различни упражнения, малко наподобява Крос фит-а, и след нея правя кардио на пътека и кростренажор. Понякога пропускам Фит-а и си правя упражнения на машини + тежести.
Промених и леко храненето, защото иначе почти никакви резултати не виждах - просто започнах да ям повече протеини, за сметка на въглехидрати. Започнах и да закусвам- обикновено овесени ядки + бъдемово мляко + някакви плодове или чия пудинг. Гледам да се храня по 4-5 пъти на ден. Разбира се и доста често прегрешавам  Whistling Но моята философия е, че ако започна да се храня тотално различно, дори и да постигна резултатите, които искам няма да успея да се храня така завинаги и веднъж като се върна назад всичко ще стане по-зле. За това се опитвам леко да моделирам храненето, така че да остане за постоянно, но да е близко до моето.
Започнах да постигам най-накрая някакви резултати на вид...но най-важното е, че се чувствам доста свежа и здрава и всеки ден нямам търпение да ида до фитнеса.
Това  за сега, ще се включвам редовно.

# 621
  • Сидни
Та за днес:
закуска - чия пудинг с боровинки
обяд - купичка бял боб
в 14 ч - фитнес - загрявка с гребане, 20 мин упражнения за корем, 20 мин пътека- 2.7 км, 10 мин кростренажор, 5 мин Пауър плейт за разстягане.
следобедно хапване - малка салата от киноа, сирене, 2 яйца и спанак  Heart Eyes
ще имам дне си доста ходене. Снабдих се с гривна  Fit Bit и си следя крачките. Гледам да не падам под 10 000 на ден, а и приложението на гривната е много яко, защото си въвеждаш ядене, часове спане, тренировки и то ти изчислява калориенприем/разход и т.н.
за вечеря - агнешко + бейби грах с мента  Heart Eyes

# 622
elenaz, добре дошла!!!
Много успех ти желая  и все така нахъсана!
Много правилно си осъзнала, че храненето не би трябвало да го променяме драстично, вървейки срещу самите себе си.  Peace
Скрит текст:
Много неща от твоя пост ми напомнят за самата мен /минавайки през смяната на континента, женския фитнес, груповите тренировки и фитбит гривната/  Hug

Аз тези дни почивам от тренировки, но не и от ходене- средно под 12 000 крачки на ден не съм падала. Това показа и седмичния рипорт на фитбита, който вчера получих   Mr. Green

# 623
elenaz, добре дошла  bouquet Харесват ми и храненето и тренировките ти  Peace Пожелавам ти лесно постигане на търсените резултати и дългосрочното им задържане  Hug
Аз днес ще плувам. Вчера ходих на групова тренировка just step. От сплита ми останаха нетренирани краката и дупето тази седмица и утре мисля да финиширам с тях. Колебая се дали да си оставя неделята почивна или да се вясна на йога виняся  newsm78 Ще реша най-вероятно в последния момент. Храненето ми все още е с ротация на въглехидратите, но забелязах увеличаване на апетита ми към сладки храни и мисля да сменя отново режима. Ще заложа на РБД с намаляване на калориите.

# 624
Аз доколкото знам тези гривни не отчитат много правилно, какви са ти впечатленията?

# 625
Е, то дори и да дават някакво отклонение, пак придобиваш представа, нали?  Peace
И на тела имам крачкомер, но въпросната джаджа, да я наречем, не я мъкна с мен непрекъснато, все пак.  Laughing  А гривната я свалям само докато се баням, та дава добра ориентация  Peace

# 626
Хилоу ,за днес нормалното , кантара тръгна надолу пак  Party

Сега трябва да си стесня и сватбения пръстен  hahaha

# 627
  • София по рождение
Здравейте,
приемате ли нови?
Решила съм да си взема карта за малкото фитнесче до нас. Ама там няма инструктори и аз не знам какви упражнения да правя newsm78

# 628
Нади, добре дошла! Обикновено на уредите има показани упражнения. Предлагам ти като начало да идеш, да си запишеш какви уреди има и да потърсиш в ютюб инструкции за правилно изпълнение на упражнения.

Или питай някой от треньорите, които са се доказали дали биха ти изготвили тренировъчен режим за фитнес клуб.

# 629
  • София по рождение
Благодаря Фея Кръстница,
а, от къде да ги намеря треньорите?

Общи условия

Активация на акаунт