Как тренирам - 18 тема

• 48 298
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря Фея Кръстница,
а, от къде да ги намеря треньорите?
Има много. Ето няколко за пример. Виж кой най-много се доближава до представата ти за красиво тяло и прати запитване.

Инес Субашка
Руми Илиева
Любо Иванов
Белчо Христов
Мариана Денкова

Добавям съботен отчет: Джо Дилън и упражнения за бедра и дупе.

Последна редакция: нд, 18 окт 2015, 07:09 от Фея Кръстница

# 631
Лично аз отделям по 40 минути сутрин преди работа.
Така не се съобразявам с това как ще се развие денят ми. Няма проблем примерно да изляза с приятелки веднага след работа, защото съм на тренировка.
Избирам си програма от интернет или си пускам някоя тренировка по тае бо.
Всичко, което се изисква като усилие е да стана 1 час по-рано от стандартното, за да си взема после и душ.   

# 632
Някой може ли да ми даде пример за някакви тренировки, които да изключват краката? Имам контузено коляно, а не искам да бездействам... Tired

# 633
Прекрасната, седнала можеш да правиш различни движения с гирички (за горна част), стягане на глутеуса (за дупето) и повдигане на краката със свити колене (за корем).

Можеш и просто да си дадеш ден за почивка.

# 634
Благодаря! Тези дни почивка почнаха да се отразяват на настроението ми, оттам влияят върху апетита и кг ми, та реших да престана да се тюхкам, че съм контузена и да се размърдам малко с неконтузените части!  Grinning

# 635
  • SF
Та за днес:
закуска - чия пудинг с боровинки
обяд - купичка бял боб
в 14 ч - фитнес - загрявка с гребане, 20 мин упражнения за корем, 20 мин пътека- 2.7 км, 10 мин кростренажор, 5 мин Пауър плейт за разстягане.
следобедно хапване - малка салата от киноа, сирене, 2 яйца и спанак  Heart Eyes
ще имам дне си доста ходене. Снабдих се с гривна  Fit Bit и си следя крачките. Гледам да не падам под 10 000 на ден, а и приложението на гривната е много яко, защото си въвеждаш ядене, часове спане, тренировки и то ти изчислява калориенприем/разход и т.н.
за вечеря - агнешко + бейби грах с мента  Heart Eyes

Има такива приложения за смартфони. Някоя от вас може ли да ми препоръча Арр за iOS. Аз свалих 2-3, но така и не разбрах как работи. На едното му зададох параметри, но така и  не отброи нито една крачка и го изтрих.

Друг въпрос. Някоя от вас ходила ли е на бокс, групови занимания?

# 636
Esmee, доколкото знам App Store дава различни приложения за БГ и US, но можеш да пробваш някое от тези три.

За днес - коремна и HIIT.

# 637
Омазах положението с храната почивните дни  Confused Имам цели 2 кг задържана вода  #Cussing out От днес отново съм на режим. Не мога да овладея яденето на сладко, пък било то и здравословно - плодове, мед и подобни... Взех си хром. Дано ми помогне. В събота тренирах крака, дупе, корем. В неделя почивах. Днес е ред на гърди и ръце. Ще направя и кардио.
Фея, една поправка, ако може ще внеса - треньорката е Марина Декова, не МариАна ДеНкова  Peace

# 638
треньорката е Марина Декова, не МариАна ДеНкова  Peace
Laughing Мариана съм очаквала, Мариана съм видяла  Laughing Благодаря!

# 639
Днес съм адски мотивирана и мисля да направя гърди + рамо + трицепс + корем  Crazy Crazy Crazy

# 640
Здравейте момичета. аз оздравях  най- накрая  ooooh! Днес първа тренировка с нов треньор правихме горна част  бицепс ,трицепс, гърди ,гръб, 18-25 кг по 15 повторения  4 серии . Много  ми идват тези  15 повторения но, треньора така иска  ooooh!
Кардио около  40 мин крос тренажор  и пътека.

Хубавата новина е че съм минус 5 кг  за 2 мес тренировки и   хр режим . През деня  се храня  с плодове и зеленчуци , киноа.
Вечер риба, месо, салата.
Закуската  е  овесени ядки с кис мяко  или  един банан  с кафе.

# 641
  • Сидни
В събота и неделя почивах. Не ядох много, но за това пък пих доста вино  ooooh!
Вчера слабо, че ми дойде на път за фитнеса и бях парцал - загрявка , 30 мин FunctionalFit  , треньорката ни счупи от вдигане на едни търби с пясък и лицеви упори, набирания на TRX. Днес направо нямам ръце. После 10 мин пътека, докато не ме заболя далака и си бих камшика.
Мисля да си взема някакъв протеин и може би Л карнитин. Пия зелен чай и някакви добавки за коленете, че особено след спининг ме наболяват. Май ще го спирам спининга поради тази причина... newsm78
Днес закуска- овесени ядки, бадемово мляко и няколко боровинки. Наобяд зелена салата с консерва риба тон. За вечеря още не съм решила. Трябв аи няколко яйца да вместя днес. За фитнес днес...не знам май ще пропусна.

# 642
Бриа, радвам се, че си оздравяла и браво за минусите!

Елена, какво пиеш за коленете?

Лес Милс за днес.

# 643
  • Сидни
Глюкозамин + Хондроитин и някакви фитнес добавки на Anima.
Какво правиш от Лес Милс?
Момичета, как изчислявате, че задържате вода и колко точно?

# 644
За днес не успях за залата ,но малко потичах + изкачване с подтичване по стълбите  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт