Нашите кухни-60

• 114 639
  • 863
  •   1
Отговори
# 690
  • Пловдив
Тъй като е -плитък гардероба, смятахдасложа отдолу една от о друга сушилнята и пералнята, отгоре а има плот, върху който и да се глади, и от там нагоре може би дни 50-60 см.празно пространство и до тавана шкафове. Евентуално, ако място остане, отстрани да си пъхна в шкаф и прахосмукачката. Но понеже така или иначе ще има влага, си мисля да е от ПВЦ, само детоне съм виждала в нета такива .

# 691
  • На брега
Пералня и сушилня могат да се монтират и една върху друга. Така няма ли да си оползотвориш повече място?

# 692
  • все тук
Здравейте, имам един въпрос - възможно ли е да се постави принт стъкло върху тънък гръб на кухня от ПДЧ или трябва да се махне първо гърба?

# 693
  • Раковски
Здравейте, имам един въпрос - възможно ли е да се постави принт стъкло върху тънък гръб на кухня от ПДЧ или трябва да се махне първо гърба?

Може, трябва да се съобразите с цветовете, за да не прозира гърба от пдч през принта.

# 694
  • все тук
Благодаря за бързия отговор, ще избирам внимателно.

# 695
  • Варна
Привет, момичета и момчета,

Много ми харесват белите /тип икейски/ кухни, но с гръб от плочки. В нета не намирам голямо разнообразие на плочки за кухня....и се чудя всъщност има ли разлика между плочки за кухня и плочки за баня? Thinking

# 696
  • София
Ще ти кажа като ги налепим Mr. GreenВлюбих се в една серия стенни плочки от Бриколаж и я взех, пък какво ще стане  Rolling Eyes Края на другата седмица ще ги лепи майстора. 

# 697
  • Сф
Йованка, какви взехте? И ние от там си взехме за гърба на кухнята, ама сега налепени хич не ми харесват. Направо мисля да сложа пдч гръб или стъкло. Мн ме е яд

# 698
  • София
На Кай груп-май Мечтание беше. Пано метър на метър с море и другото дюс. 20 на 50 са плочките.

# 699
  • Сф
Аа нашите са други. Мерси

# 700
Привет, момичета и момчета,

Много ми харесват белите /тип икейски/ кухни, но с гръб от плочки. В нета не намирам голямо разнообразие на плочки за кухня....и се чудя всъщност има ли разлика между плочки за кухня и плочки за баня? Thinking

vanyaes, нашата кухня е такава (бяла с гръб от плочки)
 http://prikachi.com/images.php?images/631/8328631S.jpg
http://prikachi.com/images/630/8328630z.jpg

Последна редакция: нд, 30 авг 2015, 10:09 от valliav

# 701
  • Варна
Дааа, благодаря, искам снимки!!!

По принцип ще ремонтираме панелена Г-кухня с наполовина усвоена тераса и мноооого ми се иска да заприлича на красивите бели кухни... Embarassed Embarassed Embarassed

# 702
  • Сф
Valliav, от къде са ти вратичките? Много добре стоят плочките

# 703
Valliav, от къде са ти вратичките? Много добре стоят плочките

Miraj, шкафовете са от Икеа

# 704
  • Варна
Valliav, чудесна е кухнята!  Hug А плочките от къде са?

Общи условия

Активация на акаунт