Нашите кухни-60

• 114 620
  • 863
  •   1
Отговори
# 750
  • Sofia
krasito_d,

спомних си твоя апартамент от другата тема.
Не трябваше ли кухнята да е до помещението - килер?
На тези проекти, които си пуснала, е в другия край на дневната.
Така ли решихте? Как ще прекарате вода и канал дотам?

За мен варианта, който показваш, е много "пръснат", ще опитам да ти драсна нещо по-късно през деня.
Още един въпрос: жилището готово ли е? Дограмата търпи ли промени?

# 751
Здравейте, малко естетстки (и практически?) мнения мога ли да събера?
Става дума за такъв тип кухня като от снимката - шкафовете не стигат до тавана, а абсорбаторът трябва да "завие" по горната линия на шкафовете (скрито), за да се изведе. Та, въпросът ми е, бихте ли продължили плочките на кухненския гръб и зад цялото тяло на абсорбатора - до линията на горните шкафове, където той се скрива в "покривчето". Светла кухня, бели плочки, метален абсорбатор с пирамидална форма обаче - като на втората и третата снимка.

В интернет има много изображения с плочки зад тялото, но навсякъде е абсорбатор, който отива директно в тавана без такова "покривче" от шкафовете...

# 752
Да решихме че няма защо да се вра в онази дупчица, там ще стане пеално, килер нещо такова. Там имаа и тръби и кумин всичко необходимо, няма да има проблеми от тази гледна точка. Трябва обаче бързо решаване на неща да направим тъй като дограмата ще се сменя, но трябва да е в кратки срокове понеже започват да изолират отвън съвсем скоро.
Пръснато и неудобно ми изглежда и на мен и много ще се радвам ако дадеш идея. Трудно ми е от факта, че реално двете дълги стени немогат да се ползват, а третата на която са тръбите има не една а две колони  newsm78

# 753
Здравейте, малко естетстки (и практически?) мнения мога ли да събера?
Става дума за такъв тип кухня като от снимката - шкафовете не стигат до тавана, а абсорбаторът трябва да "завие" по горната линия на шкафовете (скрито), за да се изведе. Та, въпросът ми е, бихте ли продължили плочките на кухненския гръб и зад цялото тяло на абсорбатора - до линията на горните шкафове, където той се скрива в "покривчето". Светла кухня, бели плочки, метален абсорбатор с пирамидална форма обаче - като на втората и третата снимка.

В интернет има много изображения с плочки зад тялото, но навсякъде е абсорбатор, който отива директно в тавана без такова "покривче" от шкафовете...

Ние като сн.3 ще правим при нас. На мен много ми харесва и ми е по-естетически завършено от сн.1 където има хем плочки, хем зад аспиратора нагоре гръбче.

# 754
Тази снимка може да ви помогне при избора ви, тук обаче е с камък не с дървен плот.

Скрит текст:
Може ли на "ти". Имам технически и практически въпрос: А ако гърба също е масив (намерих снимки в нета и не изглежда зле) дали е удачен вариант?

# 755
  • Раковски
 Смятам, че гърба ще е по-добре с плочки отколкото с масив, все едно се вижда дюшеме на стената.

# 756

Ние като сн.3 ще правим при нас. На мен много ми харесва и ми е по-естетически завършено от сн.1 където има хем плочки, хем зад аспиратора нагоре гръбче.

И на мен вариантът на сн. 3 ми харесва най-много, но май в апартаменти няма често възможност тръбата на абсорбатора да се "забие" в тавана - обикновено отворите са някъде в стената.

# 757
И на мен вариантът на сн. 3 ми харесва най-много, но май в апартаменти няма често възможност тръбата на абсорбатора да се "забие" в тавана - обикновено отворите са някъде в стената.
Не става ли куфарът да си е до тавана, иначе пак да си влиза в стената?

# 758
С такъв метален/ иноксов абсорбатор, се приготви често да го забърсваш,
за да не се трупат наслоявания, и неволно да нараниш повърхността му при търкане ...

# 759
С такъв метален/ иноксов абсорбатор, се приготви често да го забърсваш,
за да не се трупат наслоявания, и неволно да нараниш повърхността му при търкане ...

Аа, немой с лошо...  Stop Но мерси за коментара.

Относно пълвото предложение, хубаво би било, но дупката на комина не е зад абсорбатора, а на майната си, на друга стена...

# 760
Смятам, че гърба ще е по-добре с плочки отколкото с масив, все едно се вижда дюшеме на стената.
Да....ще трябва да работя по въпроса с плочките....на мен също ми допада.

# 761
  • София
http://prikachi.com/images.php?images/582/8343582I.jpg

Нашия ще е така, с шкафове отстрани, без плочки нагоре.

# 762
Искам да ви попитам имате ли представа ако се зададе на фирма да направи дизайна на кухнята, която се очертава да бъде към 6-7кв.м горе долу какво ще излезне като цена?

# 763
  • Раковски
 Най-добре е да звъннете да питате, аз лично съм говорил с едни които взимат 20 лв/кв (това преди около година и половина), но всеки различно. Кухнята ви ще е 6-7 линейни метра, или 6-7 квадратни метра?

# 764
кв.м защо? Мислиш ли че е ок като размер? Аз не мога изобщо да преценя, това ми е първи апартамент който предстои да обзаведем иии никога до сега не съм се заглеждала, замисляла и обръщала внимание

Общи условия

Активация на акаунт