Нашите кухни-60

• 114 570
  • 863
  •   1
Отговори
# 765
  • Под Сините камъни
кв.м защо? Мислиш ли че е ок като размер? Аз не мога изобщо да преценя, това ми е първи апартамент който предстои да обзаведем иии никога до сега не съм се заглеждала, замисляла и обръщала внимание
това като цяло помещение ли е  newsm78 Моята кухня е бокс с квадратура 5,200

# 766
Ами то ще бъде бокс, в смисъл част от стаята в която ще има холна част и трапезария
това е идеята за бокса, а на следващата снимка има и чертежа на целия апартамент, който не е много точен понеже липсват прословутите колони, които в случая ми се пречкат доста

# 767
  • Под Сините камъни
Ами то ще бъде бокс, в смисъл част от стаята в която ще има холна част и трапезария
това е идеята за бокса, а на следващата снимка има и чертежа на целия апартамент, който не е много точен понеже липсват прословутите колони, които в случая ми се пречкат доста
Аха, ами за мен си е добре тая квадратура.Всичко ще ти е на една ръка разстояние както се казва.

# 768
  • USA
какво мислите за мивка под прозореца? Практично и удобно ли е, лесно ли се поддържа, тъй като прозореца е почти на нивото на което ми се иска да е мивката, а може би и ще се наложи да го вдигнем малко. Или по-добре да мислим къде другаде можем да я изместим, а под него да оставя плотове?  newsm78
Моята мивка е под прозорец. Задължително трябва да е по висок от нивото на мивката обаче, иначе ще пръска много и ще е ужасно чистене постоянно.
 Да се похваля, че вчера ми сложиха новия гръб, преди си беше доста скучна. Остава ми само да сложа дръжките на долния ред шкафове.

# 769
Нахлувам с въпрос към знаещите Simple Smile.
Имам неусвоено пространство над малък фризер. Чудя се дали мога да го запълня със стенен шкаф. Въпроса ми е колко би могла да бъде дълбочината, така че пространството да се употреби максимално. Вероятно си има някакви норми за това.
Естествено мен ще ме устройва да е 65 см. Grinning.

# 770
  • Раковски
Само гледайте да има място за охлаждане, че ще му съкратире живота.

# 771
...
 Да се похваля, че вчера ми сложиха новия гръб, преди си беше доста скучна. Остава ми само да сложа дръжките на долния ред шкафове.

Вярно си е за хвалене. Разкошен гръб и изобщо кухня.

# 772
  • Сф
SkyBlue, страхотба кухня. Това в БГ ли е?

# 773
Само гледайте да има място за охлаждане, че ще му съкратире живота.

При всички положения Simple Smile.

# 774
  • Под Сините камъни
SkyBlue, страхотба кухня. Това в БГ ли е?
тц,аз като една клюкарка видях че на профила пише че живее в Америка  Mr. Green

# 775
  • Сф
Аз от телефона не мога да видя, но точно на анериканска кухня ми заприлича с този котлон и хладилник. Супер е  Peace

# 776
В тази връзка, струва ми се, че в чужбинските кухни горните шкафове се поставят по друг стандарт? Обикновено са много по-ниско и има "задигания" над печката и над мивката. Защо ли е това? Дали не е по-удобно и ефективно от при нас? Мнения?

# 777
  • Добрич
Много хубава промяна, SkyBluе. Ако кажеш , че ти сама си пребоядисала всичко, направо ще те призная за героиня. Браво! Чудно се е преобразила кухнята!

# 778
  • Sofia
В тази връзка, струва ми се, че в чужбинските кухни горните шкафове се поставят по друг стандарт? Обикновено са много по-ниско и има "задигания" над печката и над мивката. Защо ли е това? Дали не е по-удобно и ефективно от при нас? Мнения?

Над печките обикновено е абсорбатор, който, ако е свободностоящ, се монтира по-високо - за да не ти пречи като се надвесваш над котлоните. За мивките може да имат предвид същото обстоятелство.

# 779

Над печките обикновено е абсорбатор, който, ако е свободностоящ, се монтира по-високо - за да не ти пречи като се надвесваш над котлоните. За мивките може да имат предвид същото обстоятелство.

Защо е задигнато над мивка и печка разбирам, но не разбирам защо ние си слагаме всички шкафове по-високо, а те - по-ниско. Ако не се заблуждавам за различните стандарти, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт